💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 173
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 570
Може по регламент всички да трябва да минат , да не бързаме да обвиняваме хора в глупост

Тогава организаторите на игрите са луди. Не знам колко тежи Цецо, ама си представям с каква сила се е стоварил на земята. Чудо ще е ако се отърве само с натъртвания и временно замайване.
Браво на Чакалов за успеха снощи, но нещо ме кара да съм с едно наум към него.
Иска ми се Алекса и Гайтанов да  влязат в играта. Останалите трима не заслужават резерви да са, камо ли да влязат в игрите.
Жалко за Гого на капитанската. Бях за него, но не заради синия отбор.

# 571
Познах за Чакалов и Валери. Мисля, че Куков и Звезделина ще са номинирани от червените. Но е доста тъпо да се подсилва отслабения отбор.

# 572
От ФБ "Генчо е като свекърва на Куков" Grinning

"Куков не е комплексен играч,той е комплексар" Grinning

"Куков защо загася лампата като развърта крушката,няма ли ключ да натисне "

# 573
Браво на Чакалов, представям си утре какво го чака.Учениците от цялото училище в което е учител около него и всеки го пита, кой печели в играта.
Няма да му е лесно докато не свършат ИВ.

# 574
Гого ми е много симпатичен. Снощи бях за него, макар че Валери наистина се справи блестящо. Имам нещо странно в него, излъчва чистота, спокойствие и до някъде наивност. Не мисля, че ще го видим да избухва и да плете интриги.

# 575
Личи си, че Евгения е човек на продукцията. Нищо лошо, винаги има връзкари, но тя е неприятен човек. Да говориш срещу мъжа си, колко безполезен бил, от ефир, ми е доста нелепо. Искам мъжка коалиция срещу нея, защото само разваля предаването. Да си направят жените коалиция, но не и да прилича на кокошкарник. Също като коалицията на Илиян. Не успяват с женския кастинг. Все едни ги избират, с кокошо мислене. Затова Виктория ми се видя различна. И е различна. Смачкаха я и тя им се поддаде.

# 576
Имам усещането,че плъхоците от резервите ще махнат Гайтанов много симпатично момче и силен играч. Оная лелка е тотал щета дори нямам коментар за нея , Иванчо се оказа толкова жалък с тия камъни в кофата и постоянното си суфлиране , а пък гаджето на Борис язък че толкова се надъхваше на визитката досега е кръгла нула - нито да плува може , нито да реди пъзели и на копаенето беше зле. Дано усещането ми се окаже грешно, но ако тия плъхове се обединят и Иванко играе театър Гайтанов си заминава.

# 577
Време им е за жена победител, нямало е до сега, докато на Фермата вече им е време за мъж . 🤣
Явно и продукцията смятат така и са нагласили Женя за победител. Това ми е ясно още в средата на първата седмица. Съвсем умишлено отборът им беше доминиращо женски. Нещо, което не са правели, за да може да се наложи над жените, а  двамата мъже да не могат да се противопоставят. Отделно сложиха мъжете малчовци по на 20 години, които какето лесно да притисне в ъгъла. И след, като каката си нареди играта, новото парченце в пъзела Фифо заема отреденото му от кака място - да ходи нон стоп да дуели. Като някаква пума ги е хванала в смъртоносна хватка, а двете й придворни - русата и, щеше ми се да напиша умната, ще си ги пази за десерт.
Яко доминира над стадото. Добър манипулатор е и като такъв прави точно това, в което обвинява другите. Последният пример, преди териториалната битка в синхрона обесняваше как Фифо щял да се меси на Валери и да му казва какво да прави и още не са почнали да обсъждат стратегията кака прекъсна безпардонно Валерката и почва да дава насоки кой къде и как с нетърпящ възражение тон.
Почти без пропуск познавам кой продукцията е определила за финалист. В Сървайвър втората, трета седмица знаех, че Зокито и Карин са фаворитите и гласени за финалисти.
Ще ми се за Женя да бръкам, никак не ми импонира доминиращото поведение с нотка на вербална агресия и нетърпящия й възражение изказ, но надали.
Харесвам предаването въпреки, че ми е ясно, че е като в кеча, всичко е по сценарий и режисирано, но поради липса на по-добро нямам алтернатива. Като фен на този тип предавания ми се ще да се появят нови продуценти, които да направят нережисирано предаване и да оставят сюжета да се развива сам, защото животът със сигурност е по-интересен от най-развинтената фантазия на сценаристите, но не би. Не и по нашите географски ширини.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 16:28 от sineva 1

# 578
  • София
Привет, банда!

След фиаското с невъзможния пъзел на моя любимец Валентин миналата година, се бях заканила, че вече няма да ги гледам.
Обаче в тоя час по тв това е най-хващащо окото и ако се настроиш за сапунка, а не за спортно състезание, не се ядосваш за глупости.

Отбелязвам подобрение в игрите. За съжаление не мога да кажа същото за водещите. Тоя назидателен тон и манипулативни и тенденциозни въпроси са адски дразнещи. Оммммм.

Също отбелязвам количеството добри и мноооого добри плувци, радост за окото. Но и пак имаме индивиди, които са там за сеира, не за да са част от състезанието. Оммммм.

И за съжаление, както миналата година с Братоев, тук Жени ще си я коткаме и дундуркаме до откат. Сигурна съм, че тя и да попадне на реката, за нейното племе ще има предложения за вечеря срещу грошове, спечелени манджии на капитанската и т.н.

За съжаление и грошовете пак са налице. Оммммм...

Та, с две-три (хиляди) думи Simple Smile, исках да кажа, не си слагайте на сърце режисирани сценки и провокативни решения на продукцията. Поне ще има някоя и друга приятна битка, игрите засега си ги бива.

# 579
Не гледам сезона, но съм сигурна, че няма да направят Евгения победител. Ще стигне доста напред, дори може да е в обединеното племе, но няма да е финалист. От изгледан половин епизод и от прочетените коментари съм останала с впечатлението, че никоя от женския каст не се отличава толкова, но е напълно възможно да дадат наградата на Елица. Доста посредствен ход, но пък тя се вписва в представите на продукцията за достоен победител.

# 580
  • Дубай
Гайтанов и Алекса са много добри играчи и, в който и отбор да влязат ще им бъде в полза.Моля се само ,дано не изгонят някой от тях двамата щото от другите нищо не става.
Голям резил ако леля ти Веска остане,а някой от от тях бъде отпратен.

# 581
  • София
Пуснах нова анкета!

Браво на Чакала, радвам се за него, защото силно желаеше това и мечтата му се сбъдна и то съвсем честно. И браво, че отказа изкушаващото предложение от продукцията. Елина освен слаба в игрите се оказа и слаба в главата. Само лузър би приел подобно предложение. Няма никаква гаранция, че ще успееш, може и продукцията нарочно да ти скрои шапката и да ти се смеят после как с 300 гроша си заминаваш като резерва. Глупава е и то доста.

Интересно ми е сега дали ще има мъжка коалиция при жълтите? Аз лично се съмнявам. Към Фифо най-много да се присъедини Лефтеров. Валери е мамино синче и има респект от жените и само ще чака някакъв удобен момент, за да си измисли причина (а той вече си го е решил в главата), за да се присламчи към тях. Чакала ми е хлъзгав и не може да му се има пълно доверие. Ще надуши накъде духа вятъра и ще отиде натам. Нищо чудно Фифо да получи поредна номинация. Ако стана така, би трябвало да спре да играе за племето и да се оправят без него. Ако успеят-успеят, все тая, а той да си пази силите. Никой няма право да го обвинява. Аз така бих постъпил. Ще им кажа така - ''Аз минавам 2 пъти по трасето за да се плицуркате в басейна, а накрая отново съм на номинация, докато други си клатят краката и шушукат. Е, майната ви! Оправяйте се. И толкоз.'' Няма нужда от повече приказки или крещене.
Хубавото в случая е, че се номинират по двама (това го решиха именно след като народа се възмути и имаше тонове глъч във фейса срещу продукцията след като Юлиян нон-стоп беше на дуел) и Жени и компания по-скоро ще изпратят на заколение някого, защото Фифо не могат да го бутнат в игрите. И кой ще е този втория? Чакалов или Лефтеров.

Капитанската битка ми хареса много.  Една от най-хубавите битки този сезон.
Браво на Валери и Гого, направиха епичен дуел, а Генчо и за суфльор не ставаше. Тотал щета в битката.
Валери победи за секунди разлика, но напълно заслужено, защото през цялото време водеше и дори имаше успешен оипит с 39 плочки. Гого пък направи битката зрелищна с плонжовете си. Много ефетно, ама се умори допълнително.
Интересно, как не се стиха за една по-различна тактика. Първо да започнат да редят най-далеч от топчето. До кофата. Така щяха да имат повече време да спират самото топче, докато то стигне до плочките. После като стигнат средата или по-напред, да слагат една плочка легнала, за да не може тя да падне и събори останалите след нея, а така ще се забави и хода на топчето и няма гаранция, че ще събори останалите. Може след рикошета да падне отстрани. А и така в началото щяха да съхранят повече сили, защото нямаше да се налага да се тича толкова. В края щяха да са по-свежи. Но отстрани е лесно. Няма гаранция, че щеше да има успех. Но като видях играта веднаха си визуалзиирах точно тази ситуация.
Браво на Валери, страхотна победа и много достойно отказа благините. Рано е още за тях. Ще има и други подобни предложения, а и той на този етап не е застрашен изобщо. Важно е племето да побеждава и да няма драми и сътресения в племето ти.

Иван Мирчев ако иска да се отказва (всеки сезон има някой такъв), но защо трябваше да наклепа Чакала, а не каза нито дума за Елина??? Много жалка постъпка, падна ми много в очите.

# 582
  • London
Иванчо мръсничко  играе
Първо селският тарикатлък с камъчетата. После видя, че няма шанс, не му понасят лишенията и мизерията и реши да дезертира, ама няма дупе да си го признае и почна да клинчи и симулира.  Върхът беше излизайки от играта да изпее другарачетата, които лично беше насочил да елиминират силен играч. В тази игра да влезеш в коалиция е въпрос на оцеляване, но няма как който е на прицел да не се чувства разочарован  и предаден. Иван е една порта и доносник, който се опитва да прецака играта на даскала от чиста проба завист, на неуспелия към победителя. Кофти, че настрои Алекса и Гайтанов срещу него, в даден момент от играта , това може да е минус и за тримата.  Направи ми впечатление, че спести участието на гаджето на Бобката в заверата. Предполагам по настояване на продукцията, които я пазят.
. И защо да я пазят? Нима си забравила как се изгавриха с Боби?

# 583
  • София
Каста този сезон е такъв, че определено от продукцията искат жена за победител (най-накрая). Но се съмнявам да е точно Жени, по-скоро Елица. А за мен ако е жена нека да е Михаела. С класи е над останалите от това което виждам в битките. Защо жена? Ясно е... Но Жени има шанс по друго направление. Този сезон е веднага след Сървайвър и понеже това предаване си е едно малко копие на него, то могат да искат да дадат победата на стратегически играч и да покажат - ето може и така! И хем жена, хем стратег. С един куршум - два заека!
Само че за тяхно съжаление вкараха Юлиян 2.0 и народа пак ще си го хареса и пак ще има хейт после. Та пак ще има греда за продукцията.
Аз съм го казвал много пъти. Нови продуценти, които да оставят играта на самотек. Който както успее и докъдето му стигнат силите. Без сценарий и без бутане на този или онзи. Да правят коалиции, да се лъжат и мажат, да се бият по арените, а продукцията да е само наблюдател.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 10:34 от Diavolo

# 584
  • София
Аз също си помислих, че щеше да е по-лесно да почнат да редят плочките от далечния край, така нямаше да ги събаря топчето. Но нищо чудно да е имало доуточняване в движение, което не са показали, иначе никой да не се сети е странно.

Общи условия

Активация на акаунт