💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 051
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Е, като морска нимфа е, направоооо, баси тялото вади.
Колкото и фотошоп да има на 80% си е тя. 😋😉

# 916
Опитваш се да успокоиш тона в темата, но със тази снимка най много да предизвикаш част от миналогодишния спор и хейт по неин адрес...а беше брутално както си спомням. 😀
Жалко, че съм пропуснал Smile

Тогава из фейсбук останах с впечатление, че е по-скоро харесвана, но явно не навсякъде.
Обективно казано беше си силна, а и външно не можем да отречем, че изглежда добре.
Съгласявам се с колегата, Diavolo Satisfied

# 917
Аз не споря, че Елизабет има супер тяло, но като гледам е приложила и някои 'фатки при позирането Simple Smile
За Куков изобщо не отричам, че може извън кадър да е направил нещо гадно спрямо останалите, за да се държат така с него, затова ми е много любопитно какво е то. Иначе другата опция - всички като безмозъчно стадо да му се нахвърлят, защото си има проблем с Генчо (за който смея да твърдя даже, че Генчо има повече вина) е супер дъно..

# 918
Цецо и Виктория са ми много сладки. Да се вземат и да си народят големи, непохватни дечица! Grinning
Колкото и да съм пристрастна към сините, като заложени от продукцията аутсайдери, не мога да не призная, че повечето не стават.
Гого абсолютен връх(много искам да го видя на финала) . Мани отлична.
Фейгин и Илиян средна хубост (за някои игри стават, за други не).
Велислава неочаквано добре се справя, но все пак към средно ниво.
Цецо, Вики и Касим - разочарование.

Цецо и Виктория и аз ги харесвам, но ми се струва, че Цветан е много влюбен, докато тя, като че ли не е толкова...
Гого и Мани от сините са моите фаворити.

# 919
Дам... плочки 6 и 12 са завъртени около оста си ли? Това какво  ще рече, някой некадърник е редил първоначалната картинка преди да я разбъркат или умишлена манипулация ?

# 920
  • София
Според мен Елизабет само по лицето е изпозлвала Airbrush, не по тялото.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 13:29 от La Vikinga

# 921
Дам... плочки 6 и 12 са завъртени около оста си ли? Това какво  ще рече, някой некадърник е редил първоначалната картинка преди да я разбъркат или умишлена манипулация ?
Този вид пъзели няма как да ги разбъркаш некадърно без да искаш. Плочките се разместват само чрез плъзгане, съответно винаги могат да се наредят обратно правилно. Да извадиш плочка и да я сложиш обърната на друго място се прави само нарочно и целенасочено.

# 922
  • София
Фифо сподели, че за него няма средно положение. Или си с него или не си с него. Или си приятел или враг. Така е в Игри на волята. Напълно нормално било да е срещу жените, защото те били срещу него. И в реалния живот няма нищо против жените. Така било само във формата заради обстоятелствата.

Хм, дали Лефтеров и Мирела са се събрали отново... 🙂

Ралица е най-близка след предаването с Михаела

Grinning

Фифо винаги е 1 пост

# 923
Дам... плочки 6 и 12 са завъртени около оста си ли? Това какво  ще рече, някой некадърник е редил първоначалната картинка преди да я разбъркат или умишлена манипулация ?
Този вид пъзели няма как да ги разбъркаш некадърно без да искаш. Плочките се разместват само чрез плъзгане, съответно винаги могат да се наредят обратно правилно. Да извадиш плочка и да я сложиш обърната на друго място се прави само нарочно и целенасочено.
Така е, няма спор в това.

"Алекса, лекса, екса, са,са,аааа" отговорило ехото Simple Smile

# 924
Ако вкарат Алекса при червените, какъвто е наивен, ще го схрускат много бързо. Олимпийската медалистка ще трябва да го брани.

Цецо с тези целувки и пускания на ръце прекалява, ако между тях няма нищо. По-скоро са си гаджета от преди.

# 925
  • София
Фифо сподели, че за него няма средно положение. Или си с него или не си с него. Или си приятел или враг. Така е в Игри на волята. Напълно нормално било да е срещу жените, защото те били срещу него. И в реалния живот няма нищо против жените. Така било само във формата заради обстоятелствата.
Пояснението му като че ли по-скоро влошава ситуацията, отколкото обратното. Sweat Smile

# 926
Във втори сезон нали на Вальо му бяха погодили този номер с пъзела?
Така, че за Тупарев е напълно нормално да прецаква участниците в полза на техния сценарий.

# 927
Ако сме обективни и без да съм адвокат на Генчо, при първия спор той само мълчеше и се съгласяваше. Единственото което каза е, че ако падне ще си отиде и това е. Даже тук доста хора го похвалиха, как е останал толкова спокоен. Явно е станало нещо, което ни е спестено. На всички ни е ясно, че продукцията може да те срине или не с подходящ монтаж. Все пак стискам палци да останат всички. Тепърва ще е интересно там.

# 928
Аз ще гоня изненада в анкетата този път, въпреки играта довечера и въпреки това, че Жълтите са абсолютни фаворити в нея поне на хартия. Иначе съм доволен много от играта, защото ще направи класирането по точки по-прецизно Simple Smile

Глас за сините на първия въпрос от мен, никого на втория и Фифо и Чакалов/Ралица на третия, като гласувах за Чакалов като втори номиниран.

# 929
  • София
Чакалов няма ли да има имунитет?

Общи условия

Активация на акаунт