💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 995
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 990
Ей,Дяволче,падаш си по сладки руси миньончета,забелязала съм те 😉,надявам се да не се засегнеш🤗.
Ще използвам твоята и на Бенгън отпреди система сега:
++Жени,Мирослава,Валери,Михаела,Мани
+ Филип( само заради това,че е най-добър в игрите,за другото има какво да се желае),Чакалов
= Цветан,Мирела,Александра,Касимчо
-Виктория,Елица,Генчо,Куков,Илиян, Зорница
Другите не са ми интересни засега.
Цветан е влюбен във Виктория,и А дано да не му върже,та да се отърве момчето от таз оса.
Сините са много луд отбор,всичко очаквам от тях.
Червените са много,много зле.Като изключим Мирослава и Куков(😂) другите делят общ мозък. Елица е моето разочарование,известно е,че борците не са особено акълни в по-голямата си част,но тя е И простичка И злобничка И ревливка. Дойде ли Алекса при тях ептен ще има излагации.
Жълтите са ми интересни.
Мирослава е моята приятна изненада,браво на това момиче! Браво!
Скрит текст:
Nemoj da se sekiras-буквално е -Не се тревожи. Но се използва в смисъл на-Недей палиш от раз,недей да се газираш,недей да се паникьосваш,недей се вълнува напразно! Нещо такова.
Преди години,аз току що родила и с разбъркани хормони,недоспала говоря по телефона с мой близък сърбин и в това време пускат сирените,и аз изпадам в паника,и той ми вика -“немой да се секираш,мала,нищА се ни е десило,мора да е проба” и аз в този момент се сещам,че тестват дирените за 2-ри юни 🙈.

# 991
Най - доброто развитие на играта ще бъде, ако Веселина от резервите влезе при червените Joy

# 992
В отговор на простотиите на Елица, Куков избълва доста грозни думи.  Но после изведнъж забрави какво е казал. Когато обиждаш някого, се предполага, че помниш какво си казал. Във всички спорове реакцията му е порой от обиди. Ако така общуава в живота, едва ли има много приятели. Сигурно за сипенето на обиди си има диагноза, но едва ли е биполярно разстройство. Генчо не може да го надприказва и  затова насъсква другите. Силен е в приказките зад гърба му.

# 993
  • London
Най - доброто развитие на играта ще бъде, ако Веселина от резервите влезе при червените Joy

Не тя е за жълтите. При тях е прекалено силово в момента нали и тях трябва някой да дърпа назад.🤔

# 994
  • Другата България
А според мен Веселина изобщо няма да стигне до племе.
Ако още двама ще влизат, аз залагам на Алекса и Гайтанов.

# 995
Гайтанов ми е много симпатичен. Той ми изглежда като човек който би се сближил с Филип между другото, но за жалост не ми е попадал на групови послесъбирания, т.е надали е продължил… Може би ако местата са 3, да се надявам след Алекса, но е по- вероятно да пробутат гаджето на Борис.

# 996
  • Пловдив
Куков няма биполярно разстройство. Симптомите са съвсем различни.

Според мен просто е холерик. Пали от четвърт.

# 997
А според мен Веселина изобщо няма да стигне до племе.
Ако още двама ще влизат, аз залагам на Алекса и Гайтанов.
Дано си права, че много трудно издържам диалекта на Елина.

# 998
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен  Гайтанов ми хареса още на представянето на Резервите и бях за него да победи в играта. Не е добър на пъзели и това няма да го докара много далече.Все пак му стискам палци да влезе в отбор (само да не са сините).
Голям сладур също така:) Виждам нещо азиатско в него,но може така да ми се струва.

Сега,аз пак да се върна на коалициите на Фифо и Жени. Разбира се,че имат право да си правят стратегии,НО разлика е,че Жени лъже,за да манипулира момичетата (Фифо мрази жените,дайте да го разкараме),докатоо Фифо си казва истината - Ето,жените не искат да се номинират и ще гонят мъже като аз съм първа мишена.

Валери ми беше един от любимците в началото,но вече не съм сигурна. Един такъв мижитурко,мълчи пред хората,а в синхроните много се заканва. Аз харесвам хора с позиции и които не се крият като мишоци,а си ги изказват в прав текст(без да са толкова агресивни и арогантни като Виктория).
Явно е сигурен,че кака Жени няма да го пипа и затова се е залепил за нея,чрез която да отстрани конкуренцията сред силните мъже. Е,това каква постъпка е и то от човек,който има качества да побеждава,какъвто е Гроздев.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 20:50 от Adoralova

# 999
Може да е Биополярно разстройство .
Много доктори тука, почнаха се диагнозите по ергенски Joy
Ще ми се да мисля, че просто е много емоционален и експанзивен нервак. Но, ако наистина е с ментален проблем, прави поведението на продукцията още по-грозно и недопустимо. Да си вдигат рейтинга на гърба на един болен човек, е такова дъно тв ефирът не помни.,
Стискам палци Куков да се усети и да си излезе сам, както направи преди време едон пилот, с който по същия начин се е.аваха във втори сезон на ИВ. Но като ги знам какви малки душици са, как не ценят човешкото достойство и на какво са способни за единия рейтинг, смятам ще бутат Куков до края, за да правят сеир и панаири.

# 1 000
Гледах донякъде вчера лайфа на четворката Мирела ,Чакалов ,Георги и Лефтеров .Лиготии бяха. Генчо искаше да влиза на лайфа ,Цецо и той ,ама те пуснаха Мани ,ми то няма място вече Nerd едни и същи всяка вечер стоят на лайфа . Зорница и тя напираше ,Рабухчиев  пише нещо,Неделчо и той .Иначе се смяха на Куков на изпълненията му.Мани щяла да си идва от чужбина през седмица тука заедно с манекена Илиян.А Жени  и тя искаше да влиза в лайфа ,но няма мястоо .Sweat Smile  Питаха дали са двойка Мирела и Лефтеров и Цецо и Вики -нищо не казаха .
А онзи ден на предния лайф ,видях Стратимир с Дени русата  /  Дени и Дани  от "Един за друг" /.

# 1 001
А бе жълтите уж най-силни и комплексни са ги подбрали, а в битките са все на ръба. Що така?!

# 1 002
Гледах донякъде вчера лайфа на четворката Мирела ,Чакалов ,Георги и Лефтеров .Лиготии бяха. Генчо искаше да влиза на лайфа ,Цецо и той ,ама те пуснаха Мани ,ми то няма място вече Nerd едни и същи всяка вечер стоят на лайфа . Зорница и тя напираше ,Рабухчиев  пише нещо,Неделчо и той .Иначе се смяха на Куков на изпълненията му.Мани щяла да си идва от чужбина през седмица тука заедно с манекена Илиян.А Жени  и тя искаше да влиза в лайфа ,но няма мястоо .Sweat Smile  Питаха дали са двойка Мирела и Лефтеров и Цецо и Вики -нищо не казаха .
А онзи ден на предния лайф ,видях Стратимир с Дени русата  /  Дени и Дани  от "Един за друг" /.

Мирела се изпуска с много инфо по време на тези лайфове ... Като например,
Скрит текст:
че
пъзелджията в жълтия отбор е именно Жени

# 1 003
Вчера не успях да гледам до края.Как приключи?Нито номинации при резервите,нито при непобедимите,така ли?

# 1 004
Нямаше време вчера за номинации.Сега ще започнат с това при Червените.Куков да му мисли Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт