💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 274
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 105
Опа! Жълтите мъжове се постреснаха!
Изненада! Дори Велито предложиха, а Мани си е Мани. Доволна съм за Гого, но той сякаш пък се почувства приобщен към групичката на Илиянчо. Ех, пустинята!

# 106
  • Другата България
Човееееек, на Джафи освен Филип друго в акъла, битието и съзнанието й има ли? Тая жена дали и на Ванко насън му говори за Фифо?

# 107
Човееееек, на Джафи освен Филип друго в акъла, битието и съзнанието й има ли? Тая жена дали й на Ванко насън му говори за Фифо?
Ти представяш ли си ако е отпаднала преди него. Горкия Ваня сигурно само за тая гад Фифо слуша
Но Жени много я е страх от Филип, личи си по всичко

# 108
Ще е брутално, ако Безстрашните свършат на реката. Тогава Жени ще каже, че с нея като капитан все са печелели и не са били на това дередже. ХД

Но да, да съм честна, не виждам Супергероите отново в резиденцията. Ще се радвам, ако са. Въпреки всичката драма там сега, пак те ми допадат най-много.

# 109
  • София
Добър избор на сините за капитан, Гого се рее някак над нещата и не е за/против някого, поне привидно. А е и добре подготвен физически.

Жълтите момчета ще ги обяви кака им за изменници-заговорници, горките.

# 110
И аз мисля, че Лефтеров направи грешка с гласа си за Фифо. От тримата мъже в племето най-вероятно него ще погнат последен, най-малкото заради Мирела, а сега сам си слага мишена на гърба.
В племето на Супергероите Цецо, Гого и Касим щяха да изберат Виктория, но като видяха накъде духа вятърът и умно се ориентираха към Гого. Хем е с тях, хем не се набива на очи опит да изберат техен човек.

# 111
Жени верно ли така ги изманипулира?! Тези момичета нямат грам собствено мнение. Сега с Валерко за ръчичка към реката. Да, стойностно е момчето, но аз лидерски качества за победа не видях.

# 112
Ейй изтървах началото на кОпона,заради Барбароните на зверчето Laughing

Хванах обаче Жени... Тая жена да не харесва тайно Фифо? Само за него говори... Grin

# 113
Аз пък се надявам  Евгения да остане в играта, и точно Фифо да и резне крилата .Примерно точно преди финалната права Sweat SmileЩе бъде много готино Stuck Out Tongue

# 114
  • Другата България
Жълтите ще са на реката според мен, още миналата седмица го предположих от промото.
А още един мъж при дружинната ще й докара екстрасистули.

# 115
Лефтеров даде глас за Фифо, според мен грешен ход на този етап на играта и при условие, че за Виктор имаше вече три гласа и беше ясно решението на жените.

Иначе хубава Капитанска битка - Генчо, Гого и Виктор.
Дано не им дадат да редят кубчета, има потенциал за зрелищна игра.
Имаш предвид Валери, нали?

# 116
Скрит текст:
Лефтеров даде глас за Фифо, според мен грешен ход на този етап на играта и при условие, че за Виктор имаше вече три гласа и беше ясно решението на жените.

Иначе хубава Капитанска битка - Генчо, Гого и Виктор.
Дано не им дадат да редят кубчета, има потенциал за зрелищна игра.
Имаш предвид Валери, нали?
Да.
Благодаря за корекцията, редактирах се Simple Smile

# 117
Няма ли как да забравят "случайно" Джаферката на острова на отшелника 🕳 🏃🏻‍♀️💨

# 118
  • София
Изказаха я Викито. 🤣🤣🤣

# 119
Ралица лееееко издъни Виктория за 100 те гроша.

Общи условия

Активация на акаунт