💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 257
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 120
Тя щото Фейгин всичко честно си казва, та претендира другите да го праявят. Ай, ай, ай...

# 121
Фейгин сега говори за истина и премълчаване, а на масата когато бяха тя, Мани и Илиян и последният обясняваше как не са се наговаряли, което беше абсолютна лъжа, мълчеше и гледаше тъпо.

# 122
Тая Ралица как развали "изненадата" на Вики. Ако бяха в един отбор сигурно и на нея щеше да вдига гири

# 123
Гого се прикрепи към Илиян. Честито. Много ми идват такива работи. Не ми е ок да гледам подобни съглашения. Продукцията си умира от кеф, ама на мен не ми допада.

# 124
  • Буркина Фасо
Изказаха я Викито. 🤣🤣🤣
обаче не искат да кажат тайната, която Джаферович знае - за сабите.Smiley

# 125
  • София
Много се ядосвам на нарочното ръчкане в "болното място" на отношенията в племената. Виктория е нервак и водещите я дразнят ли, дразнят.
Някои пък много се изненадали от стоте гроша. Все едно е за първи път.Rolling Eyes

Браво на Мирослава, не мрънка и не се оплаква, въпреки зададения тон от Ралица.

# 126
Много тъпо парче е Джаферката, дружките й също бая бият на кухо. Фифо мразел жените, божкееее колко плоско.
Викито не знам как я търпят

# 127
Глупав ход от Виктория, че не каза за грошовете на Касим, Гого и Вели. Има вероятност да загуби подкрепата им.

# 128
  • София
Ралица лееееко издъни Виктория за 100 те гроша.
Леко, друг път, направи го нарочно, за да внесе напрежение в отбора и да ги настрои срещу нея..

# 129
ОФ, Евгения не може ли поне на една манджа да не е мерудия???!?
Допълвам: сега видях, че Куков е на 22г. Доста се учудих, изглежда и мрънка като за повече.

# 130
  • София
Ха, Ралица как с две изречения им набута шишовете и на двете страни - на Виктория защо не е капитан, на останалите за грошовете... Хвърля стръвта и гледа сеир. Не е ок това, на Виктория и без това й е къс фитилът. А и не я бива в общуването изобщо.
Глупаво беше като цяло да не сподели с племето си за грошовете. В крайна сметка всички са гледали предните сезони и са наясно, че има награда за победителя.

# 131
Аз не разбрах сега .Фифо има ли си заслужено спечелените 50 гроша или не

# 132
Обърках се  Евгения пак ли е капитан ThinkingSweat Smile Само нейния глас се чува.

# 133
Фифо отвя Генчо във водата, дам.

# 134
Малее Фифо е страхотен ,достоен е за победител !

Общи условия

Активация на акаунт