💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 192
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 240
Съгласна съм с Алекс, по логиката на Вики сега би трябвало да гласува за Цецо, защото той определено бе мега бавен и тромав и с нищо не помогна в тази надпревара.

# 241
Не понасям хора който постоянно викат.Виктория ще ме накара да харесам Илиян .Тази жена  е много агресивна.

# 242
Охоо ще има словесен сблъсък с ругатни между Куков и Генчо Sweat Smile

# 243
Изобщо не разбирам на кого могат да допадат такива хора като Илиян, Мани и Сашка. Срам ме е да ги гледам. Дори вече не са ми неприятни, а жалки. Жалко за свестните участници в предаването.
Три невестулки.

# 244
  • София
Добре, а резервите кога?! Мярнаха се за малко да се посмеем с Алекса и бръмбара и отново потънаха.

# 245
А мен ме дразни мазната физиономия на Илиян, който само се чуди какви негативи на Вики да намери. Ама така е, крадецът вика - дръжте крадеца.

# 246
Пушката да не си мисли, че тя и Цецо са с имунитет до финала?

# 247
От днешната игра ще запомня единствено Мани как се клатеше на лодката. Ако я питаш какво и защо го прави едва ли ще даде отговор. То бива да правиш нещо ама чак пък толкова без мисъл....

# 248
Илиян да не би ходи с тоя клик като насран, защото е наистина такъв? Преносно или буквално, не знам. Wink
Виктория наистина почна да се държи изнервящо, подкрепях я и, че беше тъпо да я номират, както виждам и качествата й като играч, но никой не е над другите, дано не ме разочарова напълно, защото много напрежение идва от нея.

# 249
  • София
Ох, именно - Виктория е дразнител, не умее да общува лесно с различни типове хора, но Илиян... Все по-неприятен ми става. Че покрай него и двете моми, иначе нелоши.

# 250
При момента с лодката на сините се видя и още нещо много важно според мен. Видя се една голяма разлика между може би двамата най-добре подготвени играчи през сезона. Докато Фифо носи лидера в себе си при Гого това не е така.

# 251
Опитвам се да харесам Фейгин, но просто не мога да понасям хора, които мерят с двоен аршин. Сега да номинират Цецо, защото е бил слабото звено днес (което е абсолютно вярно),  но миналата седмица Илиян беше слабото звено и ги забави на поста с брадвата. Тогава не я чухме да иска да номинира него. Да не говорим, че тя самата не изпъкваше с нищо докато не я номинираха. Мани и Фейгин дали не се срамуват от себе си сега като се гледат? Илиян ги изманипулира по най-елементарния начин, че другите щели да се нахвърлят върху тях, защото са млади.

# 252
Гледам на запис , но в момента на пъзела сините и червените са наравно, явно Касим не е чак толкова добър…

# 253
Коя беше тази от сините която вместо да гребе се клатеше на дървената греда. Женската версия на барон Мюнхаузен (да се хванеш за косата и да се измъкнеш от блатото).

Двойка по физика. И на другите 5 човека, които са те лайкнали. Това, което правеше, наистина може да задвижи лодка и няма нищо общо с барон Мюнхаузен. И даже вероятно помага повече от гребане с една длан.

# 254
Ех тая анаконда Джаферович все да захапе🐍

Общи условия

Активация на акаунт