💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 222
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 255
Евгения с тези въпроси към Фифо търси провокация , но истината е че не женското племе победиха , а победиха заради за това  че  Фифо и Валери изнесоха играта, а специално тя беше много бавна. Имам чувството, че продукцията ще прецака Фифо.

# 256
Според мен Куков се подаде на емоция, но явно ще е черната овца. Нека се доказва на битките и ще видим. Със сигурност ще бъде номиниран тази седмица

# 257
Жени хитро разпитва Фифо в прав текст. Пуска мълвата насаме сред момичетата и после на масата го пита, а той сам потвърждава думите ѝ. Засега ми допада как ги пързаля или поне не ми е изявен дразнител.

# 258
Почвам да си мислия вече ,че Жени тайно си харесва Фифо Smile Ама удари на камък от обратната страна ,и се получва обратен ефект .Погледа и е все към Филип .Ваня ако гледаш или четеш тука ,внимавай Sweat Smile

# 259
  • София
Куков с подробната си самокритика може би очакваше да го потупат по рамото и да му кажат, че няма проблем, обаче не се получи и пак показа рогата...

# 260
Коя беше тази от сините която вместо да гребе се клатеше на дървената греда. Женската версия на барон Мюнхаузен (да се хванеш за косата и да се измъкнеш от блатото).

Двойка по физика. И на другите 5 човека, които са те лайкнали. Това, което правеше, наистина може да задвижи лодка и няма нищо общо с барон Мюнхаузен. И даже вероятно помага повече от гребане с една длан.
Споко. Преди да напишем двойката да помислим. Може да направим разпределението на силите. И не се изсилвайте с оценките.

# 261
Коя беше тази от сините която вместо да гребе се клатеше на дървената греда. Женската версия на барон Мюнхаузен (да се хванеш за косата и да се измъкнеш от блатото).

Двойка по физика. И на другите 5 човека, които са те лайкнали. Това, което правеше, наистина може да задвижи лодка и няма нищо общо с барон Мюнхаузен. И даже вероятно помага повече от гребане с една длан.

Да, може да задвижи лодка ако участва в научен експеримент. Жената е на състезание, а не в час по физика.

# 262
  • София
Куков яко запали.

# 263
Олеле, Куков е много зле. Дано няма жена и деца…

# 264
Генчо интелигентно отговаря на Куков, добре си държи нервите. Последният ми напомня на Николай Майонезата, което е голяма обида.

# 265
Ох, не искам да си представям Куков и Виктория в един отбор, примерно Grinning

# 266
  • София
Десет минути простотиите на Куков... Аман.

Еее, най-сетне резервите!

# 267
Нов формат на Биг Брадър.Sunglasses

# 268
Подмладила съм Куков с 10 години преди няколко поста, значи е на 32.
Неслучайно казахме, че има дикцията на Карамазов. В момента сме свидетели на монолог- може да се има за Хамлет.

# 269
Точно на Майонезата като държание прилича Куков.
Браво на Генчо, спокойно и интелигентно издърпа постелката под краката на Куков. Куков и Звезделина вероятно ще са номинирани, ако загубят битка за спасение от номинации, Звезди ще победи Куков на арената Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт