💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 289
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 285
Леле, Илиян и асистентките са ми тотал щета вече. Права беше Виктория, нямат план, как да действат при криза. Видя се и предходната игра. Друг е въпроса, как го каза. Професионално изкривяване сет се вика. На мен не ми прави впечатление и не ме дразни, защото е права за нещата. Трябва да смени тона явно.

Георги, ах . . страхотен. Определено ми е фаворит, заедно с Валери и Гого. Момчето не е и конфликтен.
Не мога да харесаме Фифо и това е.

При жените все още нямам точен фаворит. Може би Елица ми е една идея по на сърце.

П.с Благодаря за темата и статистиката на момчетата.

# 286
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Генчо го мислих за въздух под налягане,но още в първите битки ми се стори добър човек с поглед над играта.
Куков си е Куку.Може би и Веселина би го била.Ако червените са на номинации, да пращат Куков и Звезделина.

Джаферович моля ви се - Ще изберем Валери за капитан,защото той няма да прати жена на елиминации.
Имат Трима мъже,които им изнасят игрите и тримата са ценни. Филип просто ми пълни очите - толкова да е можеш,Юлиян №2.
И с цялото си нахалство нон стоп го плюе и дори иска на елиминации? Ок,и ако отпадне,кой ще ти печели игрите,бе Джаферович?

# 287
  • София
Между другото, както хвалим Генчо, искам да отбележа, че и земеделската снаха започва да не изглежда така лоша и капризна, както си мислехме. Играе отборно, не мрънка, хапва си доволно лещата. Държи се по- достойно от немалко хора, от които очаквахме, а се изложиха ( от всички племена).
И за мен тя е голямата изненада.

# 288
Хубав епизод днес, но за съжаление ни остави в пълно неведение за отношенията между резервите. Очаквам утрешния им съвет с голям интерес да видя на кого ще намажат ските.

Малко любопитни факти.
За първи път племето спечелило първо резиденцията отива на реката. До сега през изминалите три сезона винаги първите обитатели на резиденцията са отивали в стопанството. И все още нямаме поредни победи в първите две игри за територия.

# 289
Червените сложиха жените да спят на койките в предверието, а мъжете се настаниха в стаите Simple Smile
Играта беше нетествана от продукцията - и жълтата девойка като бутна ключа се оплете, но само веднъж. Недомислена игра с недомислено решение. Трябваше да спрат играта, да развият въжето и да продължат, който където е стигнал…  А най добре щеше да е някой от продукцията първо да тества трасето.
Е, как … цял репортаж имаше с една девойка дето изпитвала игрите Sad
Пропускам ги този сезон и превъртам до игрите, колкото да видя дали има развитие като за 4ти сезон (засега никаква промяна, явно биг брадърската линия е по-силно заложена от игрите).
Много ме напрягат споровете и нечестните игри …

# 290
  • До сърцето...
И на мен Валери ми харесва, сладур, неконфликтен и динамичен в игрите, раздава се. Има прекрасна усмивка и най-вече скромняга. А е от среда, която предразполага към надувки и това, че е така възпитан, ме печели още повече. Фаворит ми е. Пу-пу, да не го урочасам.
И Филип де, но той ще е слаб в стратегиите, поне засега така се очертава.

# 291
Това което прави Гената с Куков е същото което прави Женя с Филип. Нарича се мазно хлъзгане на емоционално по-нестабилни хора . Гената е и хитрец, той нататрузи поста на Куков , като печели във всички случаи - Ако Куков успее- ех какъв съм стратег, ако не успее пали му фитила и му гледа сеира . Двамата са ми топ отвратителни в отбора
При жълтите- няма логика отпадането на играч да е в плюс за отбора . Тъпо и недоизмислено. Ролята на заместващия играч трябва да се определи чрез жребий и каквото се падне .Иначе всички ще се натискат да си разкарат слабите играчи и на битката за неприкосновеност просто да се излегнат на хавлиите и да чакат да свърши времето.
Сини - както казах отвратителна Виктория . До сега не съм казвала - аз този и този човек не бих го изтърпяла в обкръжение , но това чудо е направо смрад за обстановката. С болка избирам коалицията на Илиян , Мани и Фейгин . А името Фейгин ми напомня лошия герой в Оливър Туист

# 292
Играта на капитаните изглежда интересна. Нищо, че са топчета. Залагам на Гого и дано вземе сабите. На сините предимство не им върши работа.
За Жени очаквам голямата изненада и смяна на стратегията, ако в отбора влезе мъж. Искам да видя физиономията й.

# 293
Куков има много хубав и плътен глас и толкоз. Само да го слушаш, без да го гледаш. Може би само хубавите му сини очи. В Нова ТВ да го вземат да им озвучава игралните филми, щото за друго не става.

На Капитанската утре съм си за Гого.

В синьото племе Цецо, Виктория, Илиян и Фейгин нямат място там.

Илианчо ми прилича на един анимационен герой (зелено грозно злобно човече)... Пусто не мога да се сетя на кой. Grinning

# 294
Толкова приятно изненадана съм от Генчо как успя да се сдържи на тези обиди “селтак, паляк” ,аз лично смятах Генчо за новия Тошко от предния сезон особено със сексистките си изказвания, но той ще се окаже доста стойностен като човек.
Тоя Куков с извинение, освен че прилича на мека китка и точно той се оказва “селтака”, аз лично бих го ступала ако ми говори така 😅 затова,че евала на останалата мъжка част за въздържанието и интелигентния подход. Другият нов дразнител за мен е Виктория , не спря да вика , да мрънка , крещи все едно е на полето, пълна простакеса.
Хайде да не се изхвърляме. А го бяхте ступали, а щяхте на мига да изхвърчите от играта, което говори повече за вас, отколкото за него.
Вярно, всичките обиди дойдоха в повече, със сигурност това не беше нормална комуникация. Но Генчо се опита да си измие ръцете с него. Първо, че той начерта стратегията, второ, че го оставиха да се мъчи, въпреки че видяха, че не му се получава. Вината съвсем не беше изцяло на Куков. Да не говорим, че целта на Генчо не беше Куков да си разбере грешката, а да го смаже колкото се може повече. На което Куков реагира, защото пали бързо.

# 295
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не разбирам думата "нататрузи" (няма ли нещо по-общоприето и разбираемо?),но Куков е висок и казва,че е тренирал баскетбол.
Е,според теб Генчо КОЙ друг по-подходящ в отбора да избере от Куков,за скачане и вземане на мишената??

Запалил му фитила? Нали винаги и във всички отбори има дискусия на играта и кой,как се е справил. Естествено,че Генчо ще каже,че Куков се е провалил.Нима не е истината?! Ако някой,нещо е разпалил,това е Куков и слабите му нерви. Некадърник в игрите,а нон стоп повишава тон и обижда хората.
Виктория и Куков - да се вземат.

Оставили Куков да се мъчи?!
Водещия каза,че смяна може СЛЕД ЧЕТВЪРТИЯ скок,а Куков скача три пъти,когато заплете въжето.
Нямаше как да го сменят,дори и да искаха.

# 296
  • У Диспансера ...♥♥♥

Илианчо ми прилича на един анимационен герой (зелено грозно злобно човече)... Пусто не мога да се сетя на кой. Grinning
Гринч 😄

# 297
Между другото, както хвалим Генчо, искам да отбележа, че и земеделската снаха започва да не изглежда така лоша и капризна, както си мислехме. Играе отборно, не мрънка, хапва си доволно лещата. Държи се по- достойно от немалко хора, от които очаквахме, а се изложиха ( от всички племена).
О, да и аз исках да пиша за нея. Визитката и' абсолютно умишлено целеше да подразни хората ах, каква съм богаташка, ах, каква съм принцеса, а тя засега се държи много приятно - няма мрънкане, не е с блестящи физически данни, но се справя задоволително и отделно изглежда страхотно,  на тази река да няма къде да се измиеш, да се огледаш и да светиш като слънце, браво, много хубава жена.

Куков каквото подхвана и се изложи, малко Ана-Мария вайб ми носи😁
Имаше един потребител с любим аватар - Ана Мария, крепяща кубче ...ако си тук обади се 😃

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 23:25 от валия

# 298
Само да вмъкна, че това не е първия провал на Куков в игра на арената. Отделно ако аз бях капитан на червените също бих го поставил последен, точно заради баскетбола. Така че няма нищо странно в решението на Генчо за последния им пост.

# 299
Докато се огледам, то нова тема вече има.
Куков е ужасен, голямо самочувствие с никакво покритие. Прилича ми да мъжко Мани. Хем нищо не прави, хем като отвори уста няма спиране.
Не може да и се отрече на Жени, че призна, че Фифо най-много е допринесал за играта днес. Така и трябва, не може да се каже на бялото черно, необходимо да признаваш успехите на другите.

Общи условия

Активация на акаунт