💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 201
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 345
Куков е един голям въздух под налягане. Трагичен в битките, а също и карък, но вместо да сведе глава, той се перчи. Почти сигурен пътник е според мен. Въпросът е, кой ще е втория номиниран (ако има съвет за червения отбор)?
Според мен тук няма място за изненади - втория номиниран ще е Звезделина. Вчера Елица добре я засече по време на обсъждането на тактиката за предстоящата игра, че не внимава и не е в час.

А вече личните ми очаквания са Куков да загуби от нея Simple Smile

В анкетата от мен - ще стискам палци на Гого, но мисля, че победата ще е за Валери. Номинирани - Куков и Звезди.

# 346
  • София
Че и аз не обичам да губя, особено от жени. Не виждам нищо сексистко в поведението на Фифо. Изсмукано е от пръстите. Много ясно, че няма да му е приятно, особено като е много по-подготвен и силен от жените, че и повечето мъже. Че кой няма да се жегне да падне от кифли и лели (Джаферката).
Сигурна съм, че много хора не виждат нищо сексистко и в твоя коментар, добре обаче, че личното мнение не може да промени официалните дефиниции на понятия като сексизъм.
--
Много важно за мен е да се уточни, че Филип има против точно тези жени.
Филип каза, че не би му било приятно да загуби от жени по принцип.
--
В анкетата посочих Гого като победител на капитанската битка. Застрашени от номинации в племето на "Непобедимите" смятам, че са Звезделина и Мирослава.
--

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 17:15 от La Vikinga

# 347
Цецо си е досущ ГДВ. Тромав е, трудно му е, но за габаритите си се справя добре. Няма да стигне до финал.
Така и така съм започнала със сравненията, Виктория ми е женския образ на Слави или на холограмата му /извинявам се на феновете на Дългия/. Едно маниерничане, типичното кривене на уста при говор, направо копи -пейст.  И тя е единак,  трудно ми е да повярвам, че е част от отбор навън. Егото и също е съпоставимо с това на холограмния. Единственият плюс е, че не е лицемерна, но пък е трудно изтърпима.
Илиян е такова влечуго! Фейгин още отглежда гръбнак. Единствено Мани от тримата има кураж и честно отстоява позиция.
Гого е страхотен, дано стигне далеч. Касим още е паника /изненадана съм/, а Велислава се опитва да кротне всички по неин начин. Дали и се получава е друг въпрос, но поне опитва и е незлоблива.
Филип размазва,  удоволствие е да го гледа човек. Женя си е Женя, няма новина там. Единствено мога да обърна внимание на коментарите относно плуването. Това, че някой може да плува, съвсем не означава, че може да плува в море, защото е доста по-различно. Голямото ми дете тренира плуване в продължение на 6г, но в морето никога не плува, защото водата не е спокойна както в басейна. Има някаква бариера,  която не може да преодолее.
Куков си е къс фитил, но и Генчо умело го провокира, както някой по-горе написа "мазно го пуска по пързалката". Не харесвам нито един от двамата.

# 348
На мен тази забележка от Елица към Звезделина ми се стори много груба. Не мисля, че е удачно да караш хората да се срамуват от това, че имат въпроси. Все пак е в полза на цялото племе играчите да са на 100% наясно какво правят. Ако трябва и 100 пъти ще питат, стига да са сигурни какво се изисква от тях.

# 349
Елица много си е повярвала, като гледам и от предаването я бутат пак.Отделно ми излизат някакви статии свързани с нея като победител .Абе определено не ми се иска да я гледам на финал само това ще кажа.

# 350
За Цецо и Вики- никой, който няма тяхната телесна конструкция не може да разбере, че на толкова едри хора не им е лесно в нищо. Светът не е приспособен  за тях- представете си Цецо в самолет. Всичко се натоварва в пъти повече от другите хора- стави, мускули, кръвообращение.

Факт! Преди години летяхме с Л.Ганев. Тогава осмислих идеята да ти е тесен самолета Joy
Очеизвадно е, че пък дребните и пъргавите нямат тяхната физическа сила. Отбора на сините е комбинация от много качества, но нямат характерите да бъдат отбор. Мазния Илиян манипулира много успешно наивните Мани И Алекс. За Мани ме е яд, че позволява да я водят за носа. Ама пък явно такъв характер има...
Иначе имаха нужда да идат при комарите и да видят кой колко струва в трудна ситуация. На мекичко всички могат да са добри Joy

# 351
На рекламата ми се струва победилият капитан ще може да избере дали спечелилия битката от чакащите да се включи в неговия отбор ?
Ралица каза че наградата ще е голяма - да избира !!

# 352
Елица много си е повярвала, като гледам и от предаването я бутат пак.Отделно ми излизат някакви статии свързани с нея като победител .Абе определено не ми се иска да я гледам на финал само това ще кажа.
И аз виждам подобни наченки, но не исках да продължавам, не исках с такива спойлери да си развалям предаването, а и на другите, но… може да се надяваме само да НЕ е така. Защото не виждам Елица пред хора като Филип, Валери, момчето от вчера от сините, на което не запомних името, май и той беше Георги. От жените ще има потенциал да се развива още.

# 353
На рекламата ми се струва победилият капитан ще може да избере дали спечелилия битката от чакащите да се включи в неговия отбор ?
Сигурно променят правилата, да не вземе някой по- серт участник от резервите да развали кефа на Злобарович😭

# 354
  • София
Не мисля, че Мани е манипулирана от Илиян, смятам, че проявява лидерски качества. И тримата участници в коалицията изглеждат равноправни, не е нужно някой да е жертва. Останали са приятели след предаването не само по между си, а и с част от участниците от другите племена.

---

Lazarini is back! Nature Sparkles

Ето и една доста симпатична група участници Bowtie Липсва само Михаела:

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 23:14 от La Vikinga

# 355
Само като му видя отвратителната усмивка вляво и ми се гади.

# 356
Сигурно променят правилата, да не вземе някой по- серт участник от резервите да развали кефа на Злобарович😭
Да, явно си ги нагласят в движение Sad

# 357
Зачудих се аз снощи коя от червените се изцепи, че била едно към едно със Елизабет или някой за нея го каза?
Но ако е била Елица...аз лично засега почти не мога да я хвана в действие и чак толкова да се впечатля. Е, снощи подреди пъзела съвсем сама вярно. Пухи беше просто като поставка на два крака.

# 358
  • София
Зачудих се аз снощи коя от червените се изцепи, че била едно към едно със Елизабет или някой за нея го каза?
Но ако е била Елица...аз лично засега почти не мога да я хвана в действие и чак толкова да се впечатля. Е, снощи подреди пъзела съвсем сама вярно. Пухи беше просто като поставка на два крака.
Когато Михаела минаваше трасето, от "Непобедимите" коментираха колко добре се справя и Елица каза "тя е като мен - комплексна". Тук във форума Елица беше сравнена с Елизабет, по-скоро по характер.

# 359
Благодаря за разяснението La Vikinga Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт