💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 230
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Изказаха я Викито. 🤣🤣🤣
обаче не искат да кажат тайната, която Джаферович знае - за сабите.Smiley
Сабите са тайни, самата им концепция изисква участникът, който ги притежава, да успее да ги запази в тайна, за да има правото да ги изпозлва. А грошовете са част от официалния регламент на елиминационните битки през последните две години. "Изненадата" на Виктория, е изненада за участниците, които не са гледали последните два сезона. Като цяло беше празен ход, защото грошовете се използват преди гласуването на Съвет.

Да. Trollface

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 01:04 от La Vikinga

# 316

О, шок, Филип има юлияновски тенденции и не му харесва да губи от жени - нещо, което сам призна, нито да получава инструкции от тях.

Аз не познавам мъж да обича тези неща.😅

Че и аз не обичам да губя, особено от жени. Не виждам нищо сексистко в поведението на Фифо. Изсмукано е от пръстите. Много ясно, че няма да му е приятно, особено като е много по-подготвен и силен от жените, че и повечето мъже. Че кой няма да се жегне да падне от кифли и лели (Джаферката).

# 317
  • Sunshine state
Ох, хора, попикахме се от смях с Куков, честно. С глас се смяхме с мъжът ми и даже в промото като го даваха да се ядосва, пак ни беше смешен. Тоя човек е готов за комик. Най-слабото звено в червените и коронован като Мани 2. 😂
Сега по-сериозно - яд ме е, че сините са на реката, ама те направо се осраха и с Цецо като плувец , и с лодката. А най-смешна беше Александра (или Мани?) дето стоеше и се клатеше напред назад отпред на дървеното нещо. Цецо им прецака играта и официално е най-зле от всички. От друга страна не ми се видя много честно Ралица да говори за грошовете на Виктория, а Александра да се прави на учудена, че такива има. Същата е много отворена в групичката на Ивайло и Мани, а иначе само мишкува и мълчи като бит задник.
Филип е феноменален и направи играта на жълтите, браво! Той ми е абсолютен фаворит и се надявам скоро да не отпадне. Женя много дебелашки манипулира жените от племето, че видиш ли бил женомразец.. Еее, толкова ли акъл нямат другите момичета, че й се връзват на акъла?! Абсолютно долна манипулация и опит на Женя да вмени, че Филип е шувенист, което ни най малко не сме видяли от него. По-скоро тя е някакъв фрийк на тема разделение жени-мъже, което отното ми идва фейк и с цел да се прави на жертва.

# 318
  • earth
Коя беше тази от сините която вместо да гребе се клатеше на дървената греда. Женската версия на барон Мюнхаузен (да се хванеш за косата и да се измъкнеш от блатото).

Двойка по физика. И на другите 5 човека, които са те лайкнали. Това, което правеше, наистина може да задвижи лодка и няма нищо общо с барон Мюнхаузен. И даже вероятно помага повече от гребане с една длан.
Имаш право да раздаваш двойки, ако можеш да посочиш грешката. Хайде да те видим.

# 319
  • Sunshine state
Клатенето не правеше нищо по думите на мъжът ми физик - със заклащане напред помагаш (уж), но назад, дърпаш назад със същата сила и съответно нищо не правиш - ефектът на люлката. Беше пълна глупост това клатене и си беше точно имитиране на дейност.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 04:49 от Pupitka

# 320
  • earth
Мъжът ти физик е прав (ама много са умни тези физици, бе Simple Smile ).

Клатене може да помогне, ако тя застане отзад на лодката и я клати нагоре надолу. Тогава водата се изтласква назад, а лодката напред. За това също така е необходимо задната част на лодката да е по-тежка, т.е. лодката да е леко вирната отпред.

Клатене напред назад може да има някакъв (минимален) ефект само, ако лодката е достатъчно несимиетрична, така че силите на триене/съпротивление в двете посоки да не са еднакви.

# 321
Тоя Куков не е наред или се прави на по-луд отколкото е, за да привлича внимание.
Отделно е много слаб в игрите, но със самоЧувствие

# 322
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
НАДКАСТ седмица 1
https://www.youtube.com/watch?v=zsQOqBPFpIE&ab_channel=%D0%9 … D0%B0%D1%81%D1%82

Ако не ви се гледа:
Стоян (гост в епизода) каза,че не понася Куков и дори няма да му даде тревата да му окоси.Не ставал за нищо и нямало елемент,в който да блесне.Неделчо каза,че било рано да го зачеркват и може да покаже умения.
Също така не харесва Звезделена(по повод изгонването на Аспарух,защото й хъркал) и дори не искал да й запомня името.
Един от фаворитите му за победител е Елица.Неделчо мисли,че Елица командва Алекса.

Не харесва Жени,преиграва и прави коалиции/разделение.Намира грешки в нея като капитан,че не си признава грешките.Дразни го,че плюе по Филип,който им изнася игрите.Съжалява,че Илина си е заминала,защото тя е била опозиция.

Туджаров си защитава Жени по дифолт - ама то стратегии,ама така се оцелява...И тримата се питат защо мъжете спят и не се обединят срещу коалицията на Жени.
Изненадани са,че й дават толкова много ефирно време и синхрони,за разлика от Лефтеров примерно,който нито го дават в синхрони,нито го виждаме в игрите.

Стоян не вярва,че Касим е толкова добър на пъзелите.Туджаров каза,че е наредил пъзела за 40 секунди и само 20 секунди трябват да се видят парчетата. Бил феноменален.
Възмутен е от поведението на Виктория.И Туджаров и Неделчо не я харесват.
И Илиян не харесват,много бил избързал със стратегиите и рано се е разкрил.Според тях,той е причина отбора да е разделен.
Велислава много кряка,но е в Игрите за кеф според Туджаров и Стоян.Неделчо много я харесва,била забавна. От всички сини,Гого им е скритото оръжие и не очакват да бъде номиниран(любимеца на всички сини). Мани е скрита лимонка и хитра.Неделчо очаква Мани да стигне далече и я смята за силна.
Цецо не е стратег и те смятат,че с Виктория са повече от приятели,поне от негова страна той е влюбен.
Според Неделчо - Виктория няма представа за себе си - не може да плува,не е добра на баланс. Само се оправдава и не е комплексна.

Резервите - много се смеят с Веселина.Смятат,че е сложена за майтап.Туджаров мисли,че Веселина може и да покаже нещо и се надявя да влезе в отборите(по скоро за сеир).Прави асоциации с Мани.Неделчо твърдо Веселина да влезе в отборите заради сеира.
Покерджията е с къс фитил и ако влезе в отбор,ще прави скандали.
Гайтанов - много тих и прикрит.Очакват да покаже много.Хитро си заключил краката на дънерите.

Елина я оплюха,че не е на ниво и е пренавита.Това,което е казала във визитката е било вярно,защото я познавали в живота и са я виждали какво прави с Боби.Очаквали са тя да спечели на дънерите.

За заключение : Стоян иска мъж да спечели,ако е жена,това да е Елица.Не харесва,че храната се разделя по равно.Логично било храната да е повече за мъжете,защото имали повече нужда.
Неделчо мисли,че от жените Михаела и Мани са солидни и на ниво да стигнат далече.

# 323
Направили са долу-горе правилни изводи за повечето участници в Надкаста.
Само за Елица ми се струват малко пресилени. Поне за мен, тя все още не е показала, че има качества на победител.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 15:41 от monii

# 324
И на мен Фифо ми е абсолютен фаворит за спечелване на играта. Много е комплексен, не виждам друг участник да изпъква толкова. Него могат да го съборят само с някоя женска игра.
Не съм чела всички мнения за този епизод, но ми направи впечатление колко несправедливо бяха оцветени пъзелите. На сините рибата нямаше никакъв контраст в цветовете, за разлика от другите. Пък и самата игра беше избрана за другите отбори, героите не са добри плувци.
Тоя Куков се изложи тотално снощи. И в играта и с обидите. Такива епитети и обиди. Много мразя някой да обижда на произход и диалект. Учудвам се как Генчо не стана да му набие камбаната.

# 325
Дали довечера няма да вкарат в трите отбора по един човек от резервите. А капитаните, според мястото си в играта ще избират от тях.
Някак ми се губи изненадата да ги вкарват един по един. Например ако отпадат само жълти в един момент ще бъдат отново пълен брой участници и то доста по силни.

# 326
  • Другата България
Много важно за мен е да се уточни, че Филип има против точно тези жени. И то с причина, неочеизвадна само за пристрастни хора. Той нямаше против Илина, защото тя не се чудеше как да му забие нож в гърба. Има против точно тези, които от ден първи му кроят шапката.
Нормално било това. Дали?
А ненормално ответното. Да иска равностойни съперници, независимо от пола. Ами....странни критерии за мен.
Необясними.
Ама същите жени чакат после същия този мъж да им спечели битката...Joy

# 327
Дали довечера няма да вкарат в трите отбора по един човек от резервите. А капитаните, според мястото си в играта ще избират от тях.
Някак ми се губи изненадата да ги вкарват един по един. Например ако отпадат само жълти в един момент ще бъдат отново пълен брой участници и то доста по силни.
Не. Не е задължително да станат по-силни при наличието на точно тези две жени при резервите. И двете са трагични  във водата, а май и не само в нея Simple Smile

Втора седмица - Днес шестимата от резервите имат битка, победителя отива в племето на жълтите, останалите петима имат съвет, на който ще изгонят един директно, без игра.
Трета седмица -Четирите резерви отново във вторник ще се изправят в битка, победителя ще попълни племето,изгубило член през втората седмица. Останалите трима ще изгонят един на съвет директно, без игра.
Четвърта седмица -  директен дуел между останалите две резерви. Победителя попълва племето, загубило член през третата седмица, загубилия отпада от играта.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 08:22 от Bengun

# 328
От резервите ,очаквам тази вечер Ники Чакалов да победи и да се присламчи към Жълтите Smile 

Веселина да си ходи .

# 329
Аз на мястото на резервите не бих гонил Веселина, защото не ми е сериозна конкуренция в следващите битки. Предполагам, този факт ще бъде отчетен и вероятността да изгърми силен играч още днес е огромна според мен. Ако изгонят Веселина на съвет довечера за мен ще означава пуст втори етаж при болшинството от резервите.

Интересен мини сървайвър ще се разиграе при резервите, социалните умения и игра в това племе имат огромна тежест.

Общи условия

Активация на акаунт