💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 254
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Мен Куков много ме забавлява, супер нелеп е. Генчо не спря да мрънка, как Куков не се е справил на играта. Да беше той скочил като знае толкова.

# 451
  • Вестерос
Джаферките бар ли имат?

# 452
Аа, ама чакайте. И Здравейте! 🤣
Тъкмо Генчо ми допадна, че се държи умерено, не отговаря толкова, днеска… ок, Куков не се справя, мрънкало е и е досаден. Защо обаче в очите не му го каза или наистина не му обясни като вижда, че не се справя с копането, а пред него - аа,да вс е точно, а пред камерата с големия черпак… Някак си вчера се държеше по-достойно, но днес ми бие на лицемерие.

# 453
  • София
Генчо от снощи не е спрял да мърмори за едно и също. Каква работа свърши той в Стопанството или смята, че като капитан задачата му е да разпределя ролите на съотборниците си (и извън арената) и нищо повече?

# 454
Абе не знам правилно или грешно копа Куков но поне бачка, Генчо освен да плюе и бълва змии и клевети нищо друго не го видях . Филипеее в теб ми е надеждата да изхвърлиш двамата нелепи петела , кой от кой по-шантав

# 455
Генчо от снощи не е спрял да мърмори за едно и също. Каква работа свърши той в Стопанството или смята, че като капитан задачата му е да разпределя ролите на съотборниците си и извън арената и нищо повече?
Генчо мърмори за резиденцията и храната Simple Smile
Иначе не можем да съдим кой колко работи, защото освен купчината, събрана от Куков нищо друго не показаха практически.

# 456
Айде Чакалов да влиза при Жълтите  вече  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 457
  • София
Иначе не можем да съдим кой колко работи, защото освен купчината, събрана от Куков нищо друго не показаха практически.
Показаха и как дава указания на момичетата и обикаля напред-назад. 😅

# 458
Предполагам, че вторият от резервите ще може да изтъргува имунитета си срещу храна... 🤔

# 459
Ахахахах .. кофата е пробита и трябва да се допълва през определено време ... шегуват се Продукцията много финно. Иначе хубава игра.

# 460
Този пъзел не научиха ли от предишните сезони как се реди? Тривиален е, като знаеш техниката.

# 461
  • София
Признах, че не съм фен на Иван, но Димо как успя да предположи, че в кофата му има камъни. Стори ми се пресилена и драматична реакцията му.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 23:18 от La Vikinga

# 462
  • София
Джаферките бар ли имат?
Да, Еди си кой се казва.

https://instagram.com/eddie.sicoy.bar?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Там се събираха и след Сървайвър и сега от ИВ бяха пускали снимка пред него на доста участници.

# 463
Този пъзел не научиха ли от предишните сезони как се реди? Тривиален е, като знаеш техниката.
А той само Тодор ги редеше бързо тия пъзели-чат ,чат и готово .

# 464
Алекса пак за секунди изпуска да влезе

Общи условия

Активация на акаунт