💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 152
  • 1 726
  •   2
Отговори
# 555
Имам усещането, че Чакалов има голяма вероятност да се присъедини към групичката на Жени.

# 556
Имам усещането, че Чакалов има голяма вероятност да се присъедини към групичката на Жени.
И аз така. От котилото на Туджаров ми идва той. Wink

# 557
Иванчо мръсничко  играе
Първо селският тарикатлък с камъчетата. После видя, че няма шанс, не му понасят лишенията и мизерията и реши да дезертира, ама няма дупе да си го признае и почна да клинчи и симулира.  Върхът беше излизайки от играта да изпее другарачетата, които лично беше насочил да елиминират силен играч. В тази игра да влезеш в коалиция е въпрос на оцеляване, но няма как който е на прицел да не се чувства разочарован  и предаден. Иван е една порта и доносник, който се опитва да прецака играта на даскала от чиста проба завист, на неуспелия към победителя. Кофти, че настрои Алекса и Гайтанов срещу него, в даден момент от играта , това може да е минус и за тримата.  Направи ми впечатление, че спести участието на гаджето на Бобката в заверата. Предполагам по настояване на продукцията, които я пазят.

# 558
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
A ти какво предлагаш?
Филип да е все на пангара,същия този,който най-много се раздава,че Ралички и Мирелки да си бутат до обединението? Жени като е толкова АЗ,АЗ,Аз па тя да иде един път. Ще отиде ама друг път.
С какво една жена е по-ценна от Филип на база представяне и редно ли е все той да ходи на елиминации? Няма смисъл да ми отговаряш.

# 559
  • Sofia
А,баш,точно това си мислех и аз.
99% съм сигурна,че ще играе с Жени.За съжаление...

Ядоса ме Димо тази вечер /и не само,де Mr. Green /.Значи,можа да каже на Гого,че му остават още 6 плочки,които бяха на земята,а за плочката на Валери гък не каза.Подличко малко беше.

# 560
Коментирам видяното от промото за утре в скрит текст, защото четох назад, че някой/и умишлено не ги гледат.
Скрит текст:
Цветан не пада, а явно го удря варел. Когато е на земята и се е свил се вижда паднал син варел , а другият е прав и на него има някой от племето им, май е Илиян. Дано е добре човечецът, много мразя когато отпадат заради болести или наранявания. Frowning1 

Иначе в кръга на шегата да кажа, че Цецо трябва да го пуснат да мине последен по варелите, защото ще ги огъне. Или пък да е пръв, тъкмо да смъкнат височината им. Trollface

# 561
А,баш,точно това си мислех и аз.
99% съм сигурна,че ще играе с Жени.За съжаление...

Ядоса ме Димо тази вечер /и не само,де Mr. Green /.Значи,можа да каже на Гого,че му остават още 6 плочки,които бяха на земята,а за плочката на Валери гък не каза.Подличко малко беше.

Чакала е ясен, че влиза при Жени ... Интересни са Лефтеров и Валери как ще се развият

# 562
Този Иван от резервите е голямо разочарование - крампирал, заболял го кръстът и веднага иска да си ходи. Ми да си тръгва, немотивирани участници никой не иска да гледа.
Алекса е с много идиличен и романтичен поглед върху играта, изненадващо за спортист. Продължавам да харесвам Гайтанов, добре се справя в игрите, обаче на пъзелите хич го няма. Представянето на Елина е изключително разочароващо до момента, нищо общо със заявката, която даде в началото. Само Веселинка си е млада и хубава, както обеща. Joy
Нещо ме спираше да харесам Валери до момента, тази вечер тъкмо ми стана симпатичен с капитанската игра и искрено се надявам да не се присламчи наистина към женската коалиция.
А защо намираме за нормално Филип да говори за мъжка коалиция? Не прави нищо по-различно , Жени в мъжки род.
Лош Филип. Как няма да стои , да чака да го номинират до безкрай, ами се опитва да играе играта с хора който не му точат ножа.И с Илина щеше да играе , а доколкото знам тя не е мъж. Как не го е срам .Трябва да го cancel-нем.Евгения президент 🤪

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 04:58 от me_for_president

# 563
  • Sunshine state
Ако Валери мине към Женя и придворните им, ще ми изпадне съвсем от класацията, че и без това не ми е любимец с мишкуването си. Чакалов ми е симаптичен, НО хлъзгав и лукав. При него очаквам всичко. За Филип съм в така създалата се ситуация.
Много ми е симпатичен Алекса, но трябва да осъзнае, че това в игра и да не е толкова емоционален и наивен. Иван е направо пълни разочарование. Такова мрънкане, такава кекавост..Че тя Веска не мрънка толкова.

# 564
Разбира се, че няма да стои. Никой не е длъжен да си чака реда. Но, когато се упрекват едни играчи за това, а на друг се прощава щото видиш ли бил много добър, еми не е ок. Добър според кой? Ясно е, че в една такава игра мъжете са по-силни, с редки изключения разбира се. Аз пък искам един сезон жените да не са постоянно на пангара.
Но, на всички не е ясно, че ще победи този, който реши продукцията и дано да е жена. Имат потенциал повечето от жените.

# 565
  • Sunshine state
Време им е за жена победител, нямало е до сега, докато на Фермата вече им е време за мъж . 🤣

# 566
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Правилно или неправилно от стратегическа гледна точка,но аз бих номинирала слабите играчи  и такива,които не допринасят кой знае колко за отбора. Не бих имала съвест да пратя хора като Филип,които ме носят и ми пълнят очите в игрите.
Със сигурност не и на толкова ранен етап от играта.

Ако Филип отпадне скоро,спирам да гледам. Ай сиктир простотиите на Мишоци и Дебелани.

# 567
Разбира се, че няма да стои. Никой не е длъжен да си чака реда. Но, когато се упрекват едни играчи за това, а на друг се прощава щото видиш ли бил много добър, еми не е ок. Добър според кой? Ясно е, че в една такава игра мъжете са по-силни, с редки изключения разбира се. Аз пък искам един сезон жените да не са постоянно на пангара.
Но, на всички не е ясно, че ще победи този, който реши продукцията и дано да е жена. Имат потенциал повечето от жените.
Добър, не ами уникално добър според уменията и качествата показани на арената. Не само на голи думи , като вашата кралица Джаферович🐍
А пък  иначе е ок на едни да  се прощава, защото са жени ?
А , ако си мислите, че на Джафар му пука за другите момичета, жестоко сте се объркали.Тя просто се опитва да се изкара жертва.
Относно участничките и техния потенциал ми е интересно коя смятате, че се представя по- добре от Филип в игрите? Сега вярно , че са печелили и хора неможещи да плуват, но нека бъдем обективни.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 05:06 от me_for_president

# 568
A ти какво предлагаш?
Филип да е все на пангара,същия този,който най-много се раздава,че Ралички и Мирелки да си бутат до обединението? Жени като е толкова АЗ,АЗ,Аз па тя да иде един път.
Няма да отиде Жени, че и с цялата си наглост каза "като са по-силни мъжете - те да ходят на елиминации, да НИ ПАЗЯТ нас жените". Чакай, ти коя беше, кралицата на Англия, че теб някой да те пази, незаменима ли си?

# 569
Жалко за Гого. Стисках му палци.
Жълтото племе се очертава доста силно, стига да играят като отбор.
Смятам, че Валери ще се съюзи с жените, а Чакала по-скоро с Филип.
Може да е сексистко, но и тази година няма жена, която да искам да спечели. За сега.

Общи условия

Активация на акаунт