💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 152
  • 1 726
  •   2
Отговори
# 585
  • London
A ти какво предлагаш?
Филип да е все на пангара,същия този,който най-много се раздава,че Ралички и Мирелки да си бутат до обединението? Жени като е толкова АЗ,АЗ,Аз па тя да иде един път. Ще отиде ама друг път.
С какво една жена е по-ценна от Филип на база представяне и редно ли е все той да ходи на елиминации? Няма смисъл да ми отговаряш.
Той е отишъл само веднъж на елиминация. Какво значи все той да ходи? Като го номинират и следващия път тогава ще имаш някакви доводи, а според мен няма да го номинират веднага пак.

# 586
  • London
Този Иван от резервите е голямо разочарование - крампирал, заболял го кръстът и веднага иска да си ходи. Ми да си тръгва, немотивирани участници никой не иска да гледа.
Алекса е с много идиличен и романтичен поглед върху играта, изненадващо за спортист. Продължавам да харесвам Гайтанов, добре се справя в игрите, обаче на пъзелите хич го няма. Представянето на Елина е изключително разочароващо до момента, нищо общо със заявката, която даде в началото. Само Веселинка си е млада и хубава, както обеща. Joy
Нещо ме спираше да харесам Валери до момента, тази вечер тъкмо ми стана симпатичен с капитанската игра и искрено се надявам да не се присламчи наистина към женската коалиция.
А защо намираме за нормално Филип да говори за мъжка коалиция? Не прави нищо по-различно , Жени в мъжки род.
Лош Филип. Как няма да стои , да чака да го номинират до безкрай, ами се опитва да играе играта с хора който не му точат ножа.И с Илина щеше да играе , а доколкото знам тя не е мъж. Как не го е срам .Трябва да го cancel-нем.Евгения президент 🤪
На колко номинации беше? Ще го изкараш още малко конкуренция на Мани по номиниране. Бил е на една....., Ако зависи от него няма да ходи до финал и преди да е елиминирал всички жени там. Дали би се съгласил, ако седнем на масата да се номинира всеки път и мъж и жена? Защото жените принципно да.....няма как да имат характеристики на мъже, но имат други качества и са равноправни участници там. А виждаме едно и също всеки сезон....че за мъжете е по-лесно и се крият зад това, че били по-ценни и ходят на елиминации чак към края. Абсолютно няма никакво право да се сърди. Аз ако съм жена вътре ще ми е все тая дали някой като него ще продължи....., Защото какво от това, ако е от тези дето очевидно има намерение да номинира основно жени? Като посочи на елиминация мъж мога да си променя мнението, според мен няма до последно. Та и жените гледат да оцелеят, намирам го за нормално....😉 Всеки гледа да се задържи в играта, разликата е че жените обичайно премират по някой мъж на екран и за него всичко може, а колежките по пол по женски ги мрази. Нищо ново под слънцето.

# 587
  • София
ИВ в крайна сметка е на 1 място по гледаемост. Онова инфо в един сайт (в края на първата тема) което се коментираше няколко страници не е съвсем точно. Или по-скоро е малко обобщаващо и изкривено, а не точно невярно. Глобално (общо), Фермата има лека преднина пред Игри на волята (говорим за премиерите им на 03.09, както и ИВ от 04.09 срещу Гласът на България), но ако се включват всички групи от населението.

Само че най-меродавната класация винаги е била следната и точно от нея се интересуват телевизиите (икономически активните, без децата).
Както се вижда обаче разликата е много малка, като в снощната капитанска битка, хаха.
Истината е, че има отлив от ИВ и това е така вследствие на много слабия 3 сезон. Бутането на сакатата Мани и супер пародийните и нагласени битки. Та много хора се отказа от предаването. Много никове, които писаха преди сега не ги виждам. Т.е. не са говорили празни приказки, че няма да гледат повече. Та ето го резултата сега. То си личи и по общия брой мнения в темите, че си има отлив. Крушката си има опашка...
Фермата имаше катастрофален сезон по всички направления, но там направиха нещо умно. Силна реклама (този път и в социалните мрежи)  за ново начало и връщане към корените и върнаха стари и популярни участници от предните сезони, а да не забравяме и името на Христо Стоичков.

Ще ми е интересно в хода на сезона вече кой ще надделее. Никой не може да каже...
На мен лично засега ми харесват и двете предавания. Добър каст и добро начало и на двете места. Ще видим нататък.

# 588
И какво от това, ако постоянно номинират жени и ги гонят? Ако са по-слаби в игрите, ще отпадат, ако пък са силни, ще се връщат (или както там продукцията си натъкми нещата). И какво от това дори само мъже да останат? Стига с този феминизъм - ако някой мъж е по-силен в игрите и има повече качества, нека стигне максимално напред, пък ако ще да мрази жените и да се изказва против тях. В крайна сметка в такова предаване трябва да се гледат на първо място качествата (уж), а не кой какъв пол е. И голям праз, че е имало малко жени победителки в такива предавания.

# 589
  • София
Аз нямам нищо против коалициите и стратегиите. Напротив.
НО, не обичам когато се изпраща само един и същ човек. Не е справедливо просто. ОК, засега това не е станало с Филип. Аз за това пиша 'Ако' Говорим чисто хипотетично.
Иначе най-правилната игра за мен в първата фаза е следната: гонят се слабите звена (може и да е мъж разбира се), за да може племето да е силно и да побеждава. Защо? Защо с победи няма глад и няма номинации. Ако племето ти е заедно и няма съвети ще има по-малко напрежение, а ако стигнеш втората фаза с повече твои близки хора (защото тези хора там се сближават наистина, това мисля е ясно) ще имаш и ти по-голям шанс да стигнеш по-далеч. Вече във втората фаза би трябвало да започне същинската стратегическа игра, защото никой не иска (за тези вътре, не за зрителя) на финала да останат само топ атлетите. Как ще ги биеш след като тогава всеки ден има елиминационна игра.
Та така...

# 590
  • Дубай
Забравих да уточня ,че капитанската битка снощи много ми хареса.Валери и Гого се представиха отлично,за части от секундата Валери взе победата,но напълно честно и ме е яд, защото симпатизирам на Гого.
Генчо няма кво да му коментирам,че така се излож,язък,че се плюнче толкова на Куков като е същия като него.Присмял се хърбел на щъркел!
Нямам проблем да гонят жени ...в крайна сметка ако са добри ще се връщат,ако не у дома.Отишъл си да се бориш не да се криеш като мижитурка,като някой хора.

# 591
  • London
И какво от това, ако постоянно номинират жени и ги гонят? Ако са по-слаби в игрите, ще отпадат, ако пък са силни, ще се връщат (или както там продукцията си натъкми нещата). И какво от това дори само мъже да останат? Стига с този феминизъм - ако някой мъж е по-силен в игрите и има повече качества, нека стигне максимално напред, пък ако ще да мрази жените и да се изказва против тях. В крайна сметка в такова предаване трябва да се гледат на първо място качествата (уж), а не кой какъв пол е. И голям праз, че е имало малко жени победителки в такива предавания.
Ами защо пък да не ходят мъже само по тая логика и да останат само жени? Моето феминизъм, а твоето какво е? Мачизъм? 🤣

Трябва да го направят мъж и жена победител. И наградата да се дели....така е честно, а дано някой от екипа се светне и помисли по този въпрос. Така е от няколко сезона в Колумбия и мисля този проблем е решен радикално. Не е честно жени като Ваня и Красима например да отпадат нелепо.....

В Колумбия номинират мъж и жена от загубилото племе! Няма в нито един момент битка мъж жена като се замисля .....бият си се по пол.

# 592
В едно нормално и не така нагло дирижирано предаване е напълно в реда на нещата първо да се гонят слабите звена - мъже, жени - все тая. Който е слаб и не може да се пребори, да си ходи. Така ще останат по-силните звена и битките ще са много по-вълнуващи и интересни. Но все пак говорим за качествено продуцирано предаване, не ИВ. Тук е загубена кауза Grinning
La Catrala, ако мъжете са слаби, да ходят. Но да се мрънка за това, че пращали все жени, а същевременно сами да казвате как точно мъже се открояват за момента - нелепо е.

# 593
  • Буркина Фасо
като има коалиции лесно може да номинират силен играч, който в директен двубой да загуби от слаб
играч. особено пък ако продукцията избере подходяща за него игра.

# 594
Е, то ако помня добре имаше голи снимки, май някакво плеймейт участие и т.н. Младост Joy
Не е участвала в конкурс за Playmate, а се е снимала на корицата на сп. "Playboy" след участието си в "Сървайвър", нещо, което направиха и доста други участнички, докато предаването беше в своя пик.

Редакция: Участвала е и в конкурса - през 2010 г., след като е станала корица на списанието през 2009 г.
Има участие и в "Максим":
Скрит текст:
И в "Плейбой":
Скрит текст:

# 595
  • London
И силна да е жената няма мъжки характеристики освен, ако не е трансджендър да бие мъж в компонентна битка на финал. Като цяло на жените е ограбена надеждата .....видя се на финал с Ваня например. И това е адски обидно.

Мъжа дали е слаб е редно да си го мери спрямо другите мъже. Да си го мериш с жена....е мммм недостойно. Мъжкар никога не би го направил.

# 596
Женя наистина никне навсякъде, дори и там, където не я сееш Simple Smile
Очаквам и в "Стани богат" да е участвала.
Какво следва сега? Мастършеф, може би? Или Х-фактор?
Вярно ли, че е говорила пренебрежително за мъжа си вчера?

# 597
Никога не съм гледала разни риалити, освен "Като 2 капки вода" и "Ергенът". Та нямам представа за предишните сезони на ИВ. Но сега се загледах и ми стана интересно. Все си мисля, че разните "випове" влизат в подобни формати след някакви уговорки с продуцентите. Все пак ще се излагат публично, поне да има за какво.
Мен за друго ме е яд. Първата капитанска си беше направена за Жени, а на втората Генчо нямаше никакви шансове. При елиминационната пък беше ясно, че Илина няма шансове, беше си изцяло силова. И е адски тъпо да дадат грошове точно на последния от четиримата. А Виктория е даже глупава - можеше да кляка, вместо да се навежда на помпата. Ама тогава сигурно не кръста, а колената щяха да я заболят.

# 598
  • София
В Мастършеф е участвала като гост, нещо на тема здравословно хранене беше. Grinning

Ваня го "похвали", когато бяха на стопанството.

# 599
Хахах, значи и от там е минала. Всестранно развита личност.
Ще бъде тъпо, ако се сдушат и с Валери сега. Виповете срещу простолюдието...

Общи условия

Активация на акаунт