💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 136
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 615
  • София
А иначе нека не се заричаме, че щом Жени е вътрешен човек, то няма шанс за крайната победа. То и за Зоран можеше да се каже нещо подобно във връзка с bTV, но си победи и то убедително. 😉
Фаворити към момента според традиции, течение, очаквания и нагласи и най-вече с опита от ИВ и Нова и риалитата като цяло:
1. Елица - топ фаворит
2. Жени - доста вероятен победител/финалист
3. Фифо ; Валери ; Гого ; Алекса ; Чакала ; Виктория -> ще стигнат далеч, има потенциални победители тук (стискам палци на Фифо)
4. Михаела ; Мани ; Генчо ; Зорница ; Касим ; Илиян - потенциални изненади

# 616
А иначе нека не се заричаме, че щом Жени е вътрешен човек, то няма шанс за крайната победа. То и за Зоран можеше да се каже нещо подобно във връзка с bTV, но си победи и то убедително. 😉
Фаворити към момента според традиции, течение, очаквания и нагласи и най-вече с опита от ИВ и Нова и риалитата като цяло:
1. Елица - топ фаворит
2. Жени - доста вероятен победител/финалист
3. Фифо ; Валери ; Гого ; Алекса ; Чакала ; Виктория -> ще стигнат далеч, има потенциални победители тук (стискам палци на Фифо)
4. Михаела ; Мани ; Генчо ; Зорница ; Касим ; Илиян - потенциални изненади
Според мен Жени има голяма вероятност да стигне поне до последните 5 човека, но няма да победи в сезона. Но ще е от хората, които ще направят сезона, поне според мен идеята на Продукцията е в тази посока.
Алекса има едит, който също му намира място в последните 5 човека според мен.
Останалите три места според мен:
Елица, която аз лично подозирам като гласен победител от Продукцията. На полуфинала предполагам Алекса ще направи жест и ще я изстреля към финала Simple Smile
Фифо, защото е силен на арената, много комплексен и защото практически ще им направи сезона.
Гого също го виждам в топ5 като умения.

Изненади :
Очаквам Михаела да е третата жена, която има шанс да се намеси в борбата за топ5. Но към момента е с практически purple edit като синхрони, така че може би няма да успее.
Не подценявам и мотивацията на Чакалов, той също е образ за Продукцията, около когото може да се изгради сюжетна линия.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 12:23 от Bengun

# 617
На мнение съм, че масовото споменаване на Елица за фаворит, е само и единствено в резултат на изтекла вече информация за финала. Защото не виждам с абсолютно нищо да е изпъкнала дотук, даже ако не беше драмата с гаджето, нямаше да я запомня.  На базата на сегашните представяния и настроения, очевидни фаворити за мен са Валери и Филип.
От жените още няма някоя по- ясна, но категорично не бих сложила Елица. Може би Михаела, Мани ( въпреки коалицията, в която влезна, която е малко кофти, е пъргава, ловка и играе ), даже Виктория, която въпреки трудния характер, е комплексна и два пъти се справя от отпадане. Елица, но с какво?
Да, най- вероятно е заради по- нататъшна информация.

# 618
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
A ти какво предлагаш?
Филип да е все на пангара,същия този,който най-много се раздава,че Ралички и Мирелки да си бутат до обединението? Жени като е толкова АЗ,АЗ,Аз па тя да иде един път. Ще отиде ама друг път.
С какво една жена е по-ценна от Филип на база представяне и редно ли е все той да ходи на елиминации? Няма смисъл да ми отговаряш.
Той е отишъл само веднъж на елиминация. Какво значи все той да ходи? Като го номинират и следващия път тогава ще имаш някакви доводи, а според мен няма да го номинират веднага пак.

Жени каза,че мъже трябва да ходят,за да ги пазят те - милите,бедните,неспособните.

Ти наистина ли си мислиш,че тя и обкръжаващите я ще гласуват за някой друг,различен от Филип? Smile Коя е другата персона нон грата? Стигнат ли жълти на номинации,Филип е първият избран + някоя от жените,залагам на онази с пилешкия мозък и двата изрусени косъма на главата.И това,само защото трябва и втори номиниран.

# 619
  • London
Аз не обичам да мисля и изказвам категорично за нещо, което не се е случило...  като мине номинация тогава може да говорим, сега това което казваш са хипотези. Валери е капитан тази седмица и неговия глас ще е решаващ. Ако е умен ще номинира Мирела и Лефтеров.....

# 620
  • София
Двама човека много ме дразнят - Женя и Илиян, та се надявам и двамата да не продължат твърде дълго в играта, макар да е малко вероятно, особено за първата.

# 621
  • София
На мнение съм, че масовото споменаване на Елица за фаворит, е само и единствено в резултат на изтекла вече информация за финала. Защото не виждам с абсолютно нищо да е изпъкнала дотук, даже ако не беше драмата с гаджето, нямаше да я запомня.  На базата на сегашните представяния и настроения, очевидни фаворити за мен са Валери и Филип.
От жените още няма някоя по- ясна, но категорично не бих сложила Елица. Може би Михаела, Мани ( въпреки коалицията, в която влезна, която е малко кофти, е пъргава, ловка и играе ), даже Виктория, която въпреки трудния характер, е комплексна и два пъти се справя от отпадане. Елица, но с какво?
Да, най- вероятно е заради по- нататъшна информация.
Никъде не съм срещнала името на Елица, спрягано за победител, нека хората не се заблуждават, че тези предположения са на база спойлъри, а и са споделяни от още поне двама души, които избягват спойлъри. Мисля, че и тримата ги базираме на опита си с предишни сезони, риалити формати и анализ на монтаж. Това е един от минусите на риалити форматите на запис, много често въз основа на собствения стил на продукцията и на монтажа могат да бъдат отхвърляни участници и отгатвани победители. В reddit има раздел за суперфенове на "Сървайвър", които са измислили собствени термини и алгоритъм за разгадаване на победителя и има класации с успеваемост след първия епизод, след първата седмица и пр, от 42 сезона, на пръстите на едната ми ръка се броят сезоните, в които са сгрешили. Нямам усещането, че победител ще е жена, но ако трябва да предположа, че  ще е така, най-малкото, защото четвърти сезон е един подходящ момент за промяна, бих заложила на Елица. Съществуваше спойлър, оказал се за човек, който въобще не участва в предаването, така че е абсолютно иррелевантен.

Ако някой му се гледа разяснително клипче за алгоритъма на отгатване на суперфеновете на "Сървайвър", може да погледне: What Is Edgic, and How Do Survivor Fans Use It to Predict the Winner? Аз не базирам предположенията си на нищо толкова сложно, но ми беше интересно.

Относно Зоран, който спечели "Сървайвър" и е режисирал продукции на bTV, елементът с гласовете на собствените му съотборници, които му предоставят победата, някак неутрализира идеята за "човек на продукцията", докато в "Игри на волята" победата се определя от битка, която се определя от продукцията, та не мисля, че изобщо ще допуснат Жени дотам. Sweat Smile

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 16:32 от La Vikinga

# 622
  • Вестерос
Не мога да го харесам този Фифо, има нещо в него, малко ми е арогантен.

# 623
Не бих го нарекла арогантен Фифо. Да, има самочувствие, но е напълно подплатено и предвид конкуренцията, която не е много голяма, си е прав да го демонстрира.

# 624
  • London
. И аз така.... малко наглее тип Андрей.

# 625
  • София
Аз спойлери не гледам и не знам никакви спойлери свързани с Елица. А и не мисля, че има изобщо такива.
Просто Елица има много сходни черти а Андрей и толкоз. Нямам нищо против да сбъркам. Simple Smile

# 626
При наличието на Филип, Валери и Гого, ще е безумие да добутат жена за победител. Няма такава ярка звезда като тези тримата.
Много силен стана жълтият отбор като се присъедини и Чакалов, мъжете им са топ.
Разочаровах се от Касим, нищо не направи на пъзела. И по-малко имаше да навакса от предния път, и нищо.

# 627
  • София

И аз не го харесвам нещо. Неприятен ми е просто, в игрите е звяр, признавам го, но не ми допада като излъчване.

# 628
  • Sunshine state
Аз нямам жена фаворит за сега, дори люби ката Елица не ми е направила кой знае какво впечатление освен, че се хвалеше сама.

# 629
  • София
Какво е причинила продукцията на Красима? За първи път гледам, като заместител на Сървайвър.

Общи условия

Активация на акаунт