💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 106
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 660
Ваня беше моя победител във втория сезон на игрите.
Страхотна на арената и много неумела в общуването.

Все още е единствения играч до момента, единодушно номиниран от две различни племена. Което също е постижение, както и да го погледне човек Simple Smile

# 661
Зорница ми е откровено неприятна като излъчване. Навряла и тя гащите в гъза...
Joy Нали и ние искаме да гледаме предаването!

На мен фаворит ми стана Гайтанов.

# 662
Днес ли ще е съвета на резервите?

# 663
  • София
Не можах да се сдържа, хаха
Зло куче... 🤣😁😅

# 664
Не можах да се сдържа, хаха
Зло куче... 🤣😁😅

Жестоко беше това, радвам се, че го имаме и на гифче 😂

# 665
Явно са забравили Джаферович там, затова е и табелата😂
Шегувам се, не се обиждайте сега🙈

# 666
Малко непопулярно мнение, но ще си кажа.

Най-печелившият ход, който Чакалов може да направи е да влезе в коалиция с Жени и жените. Така директно маха силната конкуренция Фифо и си бетонира място при тях. Винаги ще им трябва мъж, тъй че който превари да е се сдуши с тях ще спечели най-много. Фен съм на сървайвър и ще ми е интересно да ги гледам да играят по-стратегически. Жени не ми е любимка определено изобщо, но малко несправедливо се обвинява. Хич не и беше зле плуването вчера, имаше си и темпо и техника, нищо че сменяше стиловете. Просто беше рамо до рамо с Георги, който е мъж, 10 години по-млад и разбира се активен спортист, в отлична форма. Тъпо е да се сравняват.

Сините са ми голямо разочарование. Виктория и Фейгин голяма драма за тези номинации, едната реве из ведро, другата избесня. И шок и ужас, че Вики прибрала грошове. Все едно досега кило домати са им давали досега, много са неадекватни.

И последно Илиян в Сървайвър щеше да изхвърчи първи, никакъв финес няма в стратегиите.

# 667
  • София
Тук няма как да е едно гифче, защото ако направя компилация както със ''злото'' кученце, ще надхвърля доволно позволените 5 мб. Така че представете си, че гледате едно видео. 😁
Значи, от Нова много лошо монтират кадрите. Вместо да дадат цялото плуване на Жоро от-до, което е няколко секунди по дяволите, те ми накъсват да видим как Мирослава се удря по бедрата, сменят камерата и какви ли не тъпотии. Та това са изчистените кадри от дрона, така да се каже.

Прословутото плуване на Георги и как Жени плувкинята е като замръзнала в морето... 😃
Георги я изгълта като бързия експрес покрай малка гара. 😂😉
Обърнете внимание на първия гиф тя е на поне 30, 40 метра пред него.

# 668
  • София
Чудесно е визуализирано лошото плуване на Жени, което много ме изненада и мен. И не може да е от възрастта, та тя е само на 32г., а аз на почти 50 г. онзи ден изплувах басейн 30 м под водата без проблем

# 669
Дано оцелее Гайтанов

# 670
Иван покерът си отива .

# 671
Поне тея гласувания трябва да са анонимни

# 672
  • Другата България
Мирчев, Мирчев....а аз залагах на него в началото.
Язък.

# 673
Някой питаше по-назад Елина с тоя диалект от къде е  -от Сливен .И аз едва и разбирам .

# 674
Жалко за физическата подготовка на Валери.Не си е отгледал гръбнак все още

Общи условия

Активация на акаунт