💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 116
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 645
Иван, покерджията, според мен играе, за да продължи напред. Ето такава игра не ми пречи. Не участва в завери, ако някой му се върже, евала, иначе само той губи. Този човек ми стана интересен.
Самият той буквално разказа за уговорката, която е имал с Чакалов и Елина преди победата на първия, да номинират Алекса и Гайтанов с цел да пазят себе си като "по-слаби" играчи. Дори и кадри имаше от разговора им, представени като flashback.
Пропуснала съм тази завера, но в случая не виждам да разбива племена.  Мен ме дразнят играчи, които с интригите си развалят играта. И успяват. Стана ми много неприятно, когато един едва скрепил се отбор, успял по чудо да извоюва победа и изведнъж да се провали заради гадна душица. Говоря за сините.
Ваня беше такава, същото правеше. Споменът ми е - отиват на вилата, борят се с последни сили и край. Въртеше се по пътечките с дружката си (забравих й името) и плетеше, плетеше. Способно момиче, но в ума му беше само как да се заяде с този и онзи. Тодор ми стана симпатичен точно затова - не се отказа от битките, въпреки простотиите, които му кроиха. По-точно атаката на Ваня имаше такъв ефект при мен.
Говоря като зрител. Това ми излиза на екрана и проектира в мен.

# 646
  • Другата България
Поизпуснах ви, но няма и да се връщам назад да чета, то е ясно около какво се върти разговора - женски коалиции и колко е нормално да има такива, и мъжки коалиции и колко са гадни тези мъже, та искат да номинират и гонят горките жени, които чакат мъжете да им спечелят битките все пак....
При жълтите просто племето е такова, че от мъжете няма слабо звено. Логично е да се номинира жена, защото ВСЯКА една от тях е по-слаба от ВСЕКИ един от мъжете. За мен и според мен Валери ще поддаде пръв на дружинната, после ще “падне в плен“ и Чакалов. Всички искат главата на Фифо именно защото е силен играч и потенциален победител.
Виж, при червените с кеф ще аплодирам женска коалиция, която да разкара и Куката, и Пухчо. Горкия той, за две седмици толкова мускулна маса свали, от това ваяно с години тяло и вложени средства в него....Само че там потенциал за такава няма.
При сините също. Виктория е силен индивидуалист, а Мани и Фейгин разочароващо нямат собствена инициатива за подобно нещо, водят се по акъла на Илиян, вярвайки, че го прави за общото благо, а не за лично негово. Което ще им  коства много.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 16:53 от Merri_An

# 647
Има участие и в "Максим":
Скрит текст:
И в "Плейбой":
Скрит текст:
Била е красива, като млада, но и тогава е била пищна. Има едър кокал или е от плуването, което развива раменния пояс.

# 648
  • София
Само да не пипат Пухчо! Той е моят любимец. Ако намеря някъде клипче как го влачат със спасителната жилетка, ще си го запазя да ме развеселява в мрачни моменти Simple Smile

# 649
Нямам любимци засега. От жените никоя не изпъква, еле пък ревлата. Но на мен и Алекса нещо не ми е ок.

# 650
  • London
Какво е причинила продукцията на Красима? За първи път гледам, като заместител на Сървайвър.

Загуби заради нереалните предимства на продукцията (когато искат да ги дадат). Дори с предимството на противника си почти спечели, ако го нямаше това предимство нямаше да има никакъв проблем тя да е победител от битката. И това беше само 1 от няколкото битки, в които само заради предимство спечелиха някои участници.

Проблема беше друг, че предимството нямаше шанс да бъде наваксано изначално. Което е По-лошото в случая .....

Явно с Цветан за щастие не е нещо сериозно съдейки по факта, че е с лепенки в играта. И в този ред на мисли май се разколебавам дали с лепенки и някаква все пак контузия биха го номинирали останалите дори и да се е издънил в битки. Тук сините имат едно предимство, могат двамата волейболисти да придържат много стабилно варелите. 😉

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 17:38 от La Catrala

# 651
  • София
Поизпуснах ви, но няма и да се връщам назад да чета, то е ясно около какво се върти разговора - женски коалиции и колко е нормално да има такива, и мъжки коалиции и колко са гадни тези мъже, та искат да номинират и гонят горките жени, които чакат мъжете да им спечелят битките все пак....
Всъщност, осовната тема, дискутирана в последните няколко страници, не е "женски коалиции" или "мизандрия", а правото на жените или на слабите играчи и от двата пола да номинират Smile. Цари разбирането, че по-слаби играчи не бива да номинират по-силен такъв, в предходната тема, даже някой спомена, че би целувал краката на Филип заради представянето му в игрите. Изправен пред избора дали да номинира силен играч или да направи ход, който потенциално застрашава неговото оставане в състезанието, слабият играч, от мъжки или от женски пол, има право да направи всичко възможно, за да осигури оцеляването си в играта и да намали шансовете си за отпадане (които се увеличават с 50% при номинация). Добре, че в риалити форматите не е позволена самономинацията, че и за това щяхме да обвиняваме участниците: как не са се самономинирали, вместо да номинират някой силен играч. Филип дори не се е жалвал за единствената си досега номинация, по начина, по който го направи Виктория, например, така че оплакващите го коментари не са породени от неговите действия, далеч съм от мисълта и че нехаресването на Жени води до тях, защото дори Тодор от втори сезон беше представен като жертва на Ваня, въпреки откровената агресия, която многократно е проявявал към нея и към други участници в предаването. Дискусията е породена от различните виждания на участващите в нея, не мисля, че има общо с конкретен участник, дори и да изглежда така на пръв поглед.

# 652
  • София
Фаворити на Зорница от сезони 2, 3 и 4:
сезон 2: Милен (от първия ден), Боби и Джери
сезон 3: Елизабет и Андрей

Брр

Анелия от Сървайвър се е запалила нещо по ИВ (когато Дечо и Туджаров я питаха дали иска да участва тя категорично го отхвърли като идея, но явно е премислила може би), като е голяма фенка на Валери.

Мила от Сървайвър явно е гъста с Валери и му стиска палци.

Ралица отговаря на въпроси:
Според нея най-комплексния състезател в този сезон е Фифо
Любимката и от от жените от предните сезони е Елизабет
Фаворити от другите племена: Елица, Жоро, Гого и Алекса.
Срина със земята Куков

Още от Ралица в снимки:

Голяма част от каста за сезона са били заедно на Пейнтбол в Панчарево (жълти срещу червени, хех)

Дамите на първата снимка са:
Зорница, Алекс, Мирела, Виктория и Мирослава

Алекс Фейгин пита в каква ли роля е влязла в сезона (презентирайки хореография на леда)?
Отговорът на снимката:

Не искам да я разочаровам ако чете тук, а и съм и фен, но е много далеч от Токио като темперамент и присъствие... 😉

Зорница е близка с Андрей и Елизабет

Чакала и Фифо отново се събраха!

Чакала след победата

Туджаров щял да бие Чакалов ако беше взел грошовете

# 653
  • London
Зорница ми е откровено неприятна като излъчване. Навряла и тя гащите в гъза...

# 654
Гласувайте за качеството на епизод 9, 13-ти септември:
https://www.surveymonkey.com/r/7WFT96B

трябваше да оставят по-голямо разстояние м/у първата и втората плочка, така че топчето да бута само първата. останалите си ги редят свободно и накрая пререждат.
Страхотна идея!  Разбира се 2-рия и 3-тия щяха да изкопират, но винаги е по-интересно да се играе по по-интелигентен начин отколкото по по-тъп.

От коя оптика са очилата на Ралица? Всеки ден е с различни, днешните са много мои.
Не че ме интересува от коя оптика но и аз това забелязах - всеки ден различни.

Не харесвам Куков, ама и Генчо е един селяндур, трудно ми е да го гледам.
Така е, и двамата имат недостатъци, но Генчо има едно много голямо предимство (поне за мен) - че е много търпелив.  А иначе за лидер е гола вода - това там дето почна - айде да обсъдим беше в абсолютно баламски стил - дайте да стъпчем падналия че да се почувстваме по-добре. Не се прави така. Куков пък преиграва с това че не разбирал, искал сибтитри. Всичко се разбира.

Но имам и едно наум колко от тия реплики са собствени и колко са подсказани. Включително и Елина дето щяла да вземе грошовете.

# 655
  • София
Зорница ми е откровено неприятна като излъчване.
И на мен, но защото вече я асоциирам с Елизабет и Андрей. Trollface

# 656
  • софия
Синият Гого е фантастичен атлет, само ако може да не си отваря устата, че ми ппризлява като му чуя гласчето.
Валери и Филип също са страхотни на терена, но Филип нещо не мога да го харесам като човек.
Онези двамката бившата двойка са ми неприятни.
Цецо и Виктория са ми нелепи.
Куков искрено ме забавлява Simple Smile
Генчо си е простак, Аспарух е прост пълнеж.
Георги е абсолютна наслада за гледане във водата.
Женката....всичко сте казали за нея.
Илиян за съжаление не е за този формат, много избърза с шушу-мушу, твърде сървайвърски подхожда към играта.

# 657
Цитат
Филип дори не се е жалвал за единствената си досега номинация, по начина, по който го направи Виктория, например, така че оплакващите го коментари не са породени от неговите действия, далеч съм от мисълта и че нехаресването на Жени води до тях, защото дори Тодор от втори сезон беше представен като жертва на Ваня, въпреки откровената агресия, която многократно е проявявал към нея и към други участници в предаването. Дискусията е породена от различните виждания на участващите в нея, не мисля, че има общо с конкретен участник, дори и да изглежда така на пръв поглед.
Ужас! Дано няма повече опити кой какво е искал да каже. Ние си ги казваме нещата, който както иска да си ги разбира. Не сте разбрали, поне аз каква позиция имам, а тя е - интригантите са ми неприятни и в живота, и на екрана. Ваня ми беше такава и съм я запомнила с злобеенето по ъглите. Както и Илиянчо, и сие. Това не е стратегия, за мен, а липса на много неща. Моето мнение. А пък - който както иска да си живее живота.
(Нищо лично към Ваня, не познавам това момиче, смятам, че е борбено, с качества, но в предаването видях това).

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 19:52 от Анонимен

# 658
Това ми е хубавото на форума.
Всички гледаме едно и също предаване, но всеки пречупва постъпките и характерите на играчите през собствения си светоглед и разбирания.
И понякога се получават много смислени и добри дискусии на страниците на темата. Разбира се, понякога се случва и обратното Simple Smile

# 659
  • London
Филип дори не се е жалвал за единствената си досега номинация, по начина, по който го направи Виктория, например, така че оплакващите го коментари не са породени от неговите действия, далеч съм от мисълта и че нехаресването на Жени води до тях, защото дори Тодор от втори сезон беше представен като жертва на Ваня, въпреки откровената агресия, която многократно е проявявал към нея и към други участници в предаването. Дискусията е породена от различните виждания на участващите в нея, не мисля, че има общо с конкретен участник, дори и да изглежда така на пръв поглед.
Ужас! Дано няма повече опити кой какво е искал да каже. Ние си ги казваме нещата, който както иска да си ги разбира. Не сте разбрали, поне аз каква позиция имам, а тя е - интригантите са ми неприятни и в живота, и на екрана. Ваня ми беше такава и съм я запомнила с злобеенето по ъглите. Както и Илиянчо, и сие. Това не е стратегия, за мен, а липса на много неща. Моето мнение. А пък - който както иска да си живее живота.
(Нищо лично към Ваня, не познавам това момиче, смятам, че е борбено, с качества, но в предаването видях това).

Аз сезона на Ваня го гледах от средата.....от разпада на червените. Не видях поне в този период Ваня да е правела това, което казваш, но е възможно да е било в началото. Там нямам идея какво е ставало....

Общи условия

Активация на акаунт