💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 121
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 630
Какво е причинила продукцията на Красима? За първи път гледам, като заместител на Сървайвър.

Загуби заради нереалните предимства на продукцията (когато искат да ги дадат). Дори с предимството на противника си почти спечели, ако го нямаше това предимство нямаше да има никакъв проблем тя да е победител от битката. И това беше само 1 от няколкото битки, в които само заради предимство спечелиха някои участници.

# 631
Какво е причинила продукцията на Красима? За първи път гледам, като заместител на Сървайвър.
Загуби заради нереалните предимства на продукцията (когато искат да ги дадат). Дори с предимството на противника си почти спечели, ако го нямаше това предимство нямаше да има никакъв проблем тя да е победител от битката. И това беше само 1 от няколкото битки, в които само заради предимство спечелиха някои участници.
Но преди това беше номинирана от племето, но поради контузия на нейното място в битките отиде друг участник и отпадна. Може да се каже, че Продукцията и подари мястото в играта. След което и Продукцията я елиминира. Пито-платено.

# 632
Aa да това го бях забравил, ех колко умни ходове имат да се помнят от страна на продукцията. Май трябва да почнем да записваме техните ходове, не тези на участниците Grinning Тази година от началото почнаха да продават участници за храна, предния сезон поне доста по-напред продадоха Габриела за наденици, също незабравим момент

# 633
Много си е наред даже Фифо. Имайки предвид как постоянно го обсъждат зад гърба му, нормално е да е лееко понаострен. А при положение, че е толкова добър в игрите, защо да не е и поне малко горд със себе си. Но чак за нагъл или арогантен в никакъв случай не го намирам.

# 634
Една от силните жени, които помня беше Ваня. За съжаление, повечето неща, с които я свързвам беше силната й неприязън към Тодор и кроенето на планове срещу него. Тошко ми стана дори симпатичен, не мога да приемам такива интриги. Много са ми омразни. Едно е да имаш някаква стратегия, друго е да се държиш като гадинка. Причината е, че такива подмолни игри разрушават добрата игра. Силните играчи се превръщат в злобни човечета, а слабите са доволни, че след тях има само разруха. Малко по-достойно да се беше държала Ваня, хората щяха да я запомнят с добро и щеше да бъде повече от победител.
Виктория може да се зъби, да нервничи, но не ме дразни. Дразнят ме трите кифлички - Илко, Алекс, Манка. Разрушиха целия отбор. Малко разум, мъничко ум се иска, за да се разбере, че достойното поведение не пречи на стратегии или силна игра.
Сега повлякоха целия отбор на дъното и за какво? Не ги виждам изобщо победители.
Иван, покерджията, според мен играе, за да продължи напред. Ето такава игра не ми пречи. Не участва в завери, ако някой му се върже, евала, иначе само той губи. Този човек ми стана интересен.

# 635
Иван, покерджията, според мен играе, за да продължи напред. Ето такава игра не ми пречи. Не участва в завери, ако някой му се върже, евала, иначе само той губи. Този човек ми стана интересен.
Съгласен съм, че е възможно и да е тактика този анонс на Иван. Затова и написах подчертаното, защото в следствие на това желание на Иван за излизане от играта има огромна вероятност да изгори Гайтанов. Ако наистина е само много рисков анонс с цел за елиминиране на сериозен съперник мога само да му сваля шапка, нищо друго.
При резервите е супер интересно. Аз ако бях на мястото на Гайтанов, Елина и Веселина нямаше да уважа желанието на Иван. Защото с тази "контузия" и тази пораженческа нагласа не ми е практически сериозен конкурент в следващата битка и ще си пренасоча мерника към живо месо. Гайтанов е сериозно застрашен с гласове от Елина, Веселина и Иван според мен, много сериозно.

# 636
  • earth
Що не им викат просто червени, жълти и сини? Ще си тормозя аз мозъка да помня кои са безстрашни, непобедими, супергерои. Никакъв шанс.

# 637
Фаворитите на Ралица от другите племена:

# 638
  • София
Аз не гледах снощи, не можах да се откъсна от корейския. Явно, както всеки път ,започнах да губя интерес.

# 639
  • София
Самият той буквално разказа за уговорката, която е имал с Чакалов и Елина преди победата на първия, да номинират Алекса и Гайтанов с цел да пазят себе си като "по-слаби" играчи. Дори и кадри имаше от разговора им, представени като flashback.

# 640
  • София
Хич не участва, да-да. Така ги изработи, самопризнанието му гарантира 100% успех. Ония тъпите хиени ще го подценят и ще му направят огромна услуга, елиминирайки високото момче. Той защо каза само половината истина, м? Защо не сподели, че и оная, Елица ли беше е част от заверата. Високия, горкичкия гледа в земята. Трябваше да допълни историята и да разкрие всички участници, можеше и да се спаси ...

# 641
  • София
Забравих да отбележа, че гласувах в анкетата. Относно победител в днешната битка - колебая се между "Безстрашни" и "Непобедими", може би щеше да има коментар в епизодите досега, който да ни подскаже, че "Безстрашните" ще имат непрекъсната серия от победи, което ме навежда на мисълта, че вероятно ще са втрои (поне), дано греша. Застрашени от "Супергероите" смятам, че биха били Мани и Цветан - по един представител от двете коалиции, това е доста тъжно, защото безинтересни играчи като Велислава ще бъдат тласкани напред, докато главните представители на двете "враждуващи" страни не се унищожат едни други. Що се отнася до мъжка коалиция при "Безстрашните" - не мисля, че ще има.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 01:33 от La Vikinga

# 642
Този Иван от резервите е голямо разочарование - крампирал, заболял го кръстът и веднага иска да си ходи. Ми да си тръгва, немотивирани участници никой не иска да гледа.
Алекса е с много идиличен и романтичен поглед върху играта, изненадващо за спортист. Продължавам да харесвам Гайтанов, добре се справя в игрите, обаче на пъзелите хич го няма. Представянето на Елина е изключително разочароващо до момента, нищо общо със заявката, която даде в началото. Само Веселинка си е млада и хубава, както обеща. Joy
Нещо ме спираше да харесам Валери до момента, тази вечер тъкмо ми стана симпатичен с капитанската игра и искрено се надявам да не се присламчи наистина към женската коалиция.
А защо намираме за нормално Филип да говори за мъжка коалиция? Не прави нищо по-различно , Жени в мъжки род.
Лош Филип. Как няма да стои , да чака да го номинират до безкрай, ами се опитва да играе играта с хора който не му точат ножа.И с Илина щеше да играе , а доколкото знам тя не е мъж. Как не го е срам .Трябва да го cancel-нем.Евгения президент 🤪
На колко номинации беше? Ще го изкараш още малко конкуренция на Мани по номиниране. Бил е на една....., Ако зависи от него няма да ходи до финал и преди да е елиминирал всички жени там. Дали би се съгласил, ако седнем на масата да се номинира всеки път и мъж и жена? Защото жените принципно да.....няма как да имат характеристики на мъже, но имат други качества и са равноправни участници там. А виждаме едно и също всеки сезон....че за мъжете е по-лесно и се крият зад това, че били по-ценни и ходят на елиминации чак към края. Абсолютно няма никакво право да се сърди. Аз ако съм жена вътре ще ми е все тая дали някой като него ще продължи....., Защото какво от това, ако е от тези дето очевидно има намерение да номинира основно жени? Като посочи на елиминация мъж мога да си променя мнението, според мен няма до последно. Та и жените гледат да оцелеят, намирам го за нормално....😉 Всеки гледа да се задържи в играта, разликата е че жените обичайно премират по някой мъж на екран и за него всичко може, а колежките по пол по женски ги мрази. Нищо ново под слънцето.
Такъв ферман, а нищо  смислено не каза 😂😂
Жените биха се съгласили да номинират мъж и жена , ама на куково лято.Нали затова се групираха, да не ходи никоя на елиминации, освен тази дето не съска в общия хор , като тях.Иначе браво на Евгения, успя да изманипулира двама, трима заблудени зрители 🐍

# 643
  • София
Скрит текст:
Този Иван от резервите е голямо разочарование - крампирал, заболял го кръстът и веднага иска да си ходи. Ми да си тръгва, немотивирани участници никой не иска да гледа.
Алекса е с много идиличен и романтичен поглед върху играта, изненадващо за спортист. Продължавам да харесвам Гайтанов, добре се справя в игрите, обаче на пъзелите хич го няма. Представянето на Елина е изключително разочароващо до момента, нищо общо със заявката, която даде в началото. Само Веселинка си е млада и хубава, както обеща. Joy
Нещо ме спираше да харесам Валери до момента, тази вечер тъкмо ми стана симпатичен с капитанската игра и искрено се надявам да не се присламчи наистина към женската коалиция.
А защо намираме за нормално Филип да говори за мъжка коалиция? Не прави нищо по-различно , Жени в мъжки род.
Лош Филип. Как няма да стои , да чака да го номинират до безкрай, ами се опитва да играе играта с хора който не му точат ножа.И с Илина щеше да играе , а доколкото знам тя не е мъж. Как не го е срам .Трябва да го cancel-нем.Евгения президент 🤪
На колко номинации беше? Ще го изкараш още малко конкуренция на Мани по номиниране. Бил е на една....., Ако зависи от него няма да ходи до финал и преди да е елиминирал всички жени там. Дали би се съгласил, ако седнем на масата да се номинира всеки път и мъж и жена? Защото жените принципно да.....няма как да имат характеристики на мъже, но имат други качества и са равноправни участници там. А виждаме едно и също всеки сезон....че за мъжете е по-лесно и се крият зад това, че били по-ценни и ходят на елиминации чак към края. Абсолютно няма никакво право да се сърди. Аз ако съм жена вътре ще ми е все тая дали някой като него ще продължи....., Защото какво от това, ако е от тези дето очевидно има намерение да номинира основно жени? Като посочи на елиминация мъж мога да си променя мнението, според мен няма до последно. Та и жените гледат да оцелеят, намирам го за нормално....😉 Всеки гледа да се задържи в играта, разликата е че жените обичайно премират по някой мъж на екран и за него всичко може, а колежките по пол по женски ги мрази. Нищо ново под слънцето.
Такъв ферман, а нищо смислено не каза 😂😂
Може би беше удачно цитатите в този пост да се поставят в скрит текст, за да не става още по-голям.

# 644
  • София
И аз не очаквам мъжка коалиция при жълтите. Големите мъжкари са единаци, самочувствието им може да надвие цял отбор Grinning

Общи условия

Активация на акаунт