💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 994
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
От резервите си замина Иван сецнатия.

# 1 006
  • London
Елина е забранила коментари в профила й....гледам та може нещата да не са се стекли добре при нея. Ако се беше представила добре щеше да е отворен според мен в чакане на хорската любов. Уви....😅

Гайтанов и аз много харесвам. Страхотни азиатски черти. Абе напомня ми на моя син....😁, Който е много по-малък де, но същата екзотика носи. Така че съм пристрастна.

Куков като почне забравя да спре😁Ама ми е забавен.🤣

# 1 007
Звезделина е плашеща 😭

# 1 008
Цветан е харесвал снимки на Виктория от 2019 в инстаграм. Или се имат от преди играта, или е кукумицин и ѝ е харесвал стари снимки. Тяхната връзка ми е по-скоро bros отколкото гаджета. Независимо какви са им отношенията, за мен са по-добрата двойка пред ревлата Елица и Алекса.TrollfaceTrollfaceTrollface
Не помня дали е качвано/коментирано, но толкова много се смях снощи с това, че ще рискувам да повторя.

# 1 009
  • Другата България
Малии, Звезда....
А Куков много говори това човече, направо....

# 1 010
Рапсодия на физиономиите. В главните роли Генчо и Георги XDDD

# 1 011
  • София
Дали ще са толкова глупави всички да гласуват за Куков, и да го оставят той да си избере противник?

# 1 012
Леля Генка да се маха. Разцепи племето. Един срещу всички.
Гайтанов искам в сините. Веска в червените.
Алекса може да си ходи.

# 1 013
  • Варна
Мисля, че домакинята(забравих ѝ името) няма да гласува за Куков, но знам ли.
 Е, сгреших, нищо, сега поне ще си избере сам противника! 😃

# 1 014
Както всички номинираха Ваня от втори сезон, сега така всички ще номинират Куков. Да видим кой ще си избере той за опонент.

# 1 015
Дали ще са толкова глупави всички да гласуват за Куков, и да го оставят той да си избере противник?
Нищо чудно.
Една страна е спортменско отношение към него той сам да си избере съперник, от друга страна е много глупаво от страна на племето.

# 1 016
Елементарни са … ведно с хванала Г за шлифера

# 1 017
Стадо....
Дано Куков победи. И то Лелята.

# 1 018
  • London
И са като се върне Куков всички ще закукат🤣

# 1 019
Тук вече имаше логика да се разделят гласове, че да не може Куков да дръпне със себе си, когото си иска

Общи условия

Активация на акаунт