💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 216
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Другата България
Някой пази ли гифчето с Мани куцукаща пред стената от миналата година? Беше култово! 😂
Аз имам цяла колекция от най-добрите й моменти на арената
Скрит текст:

Joy

---
Гласувах за Мирослава в анкетата
Чак съжалих, че не съм гледала миналия сезон.
С глас се смях. Joy
И докъде стигна тази култова участничка?

# 1 696
  • Sofia
Мери,ще се учудиш,доста напред. Mr. Green

# 1 697
Тази година почти всички там ми харесват с по нещо. Не зная какви свръхчовеци очакват недоволните от каста , но за мен са добре подготвени хора , и дори ми се иска едно предаване с "неспортисти"  , където единствения фактор е волята въпреки не съвсем спортната форма
Допускам абсолютно всеки от там в течение на играта да ми стане любимец (изключение може би само на Виктория)
Махленската свада между Генчо и Куков не ме напрягаше, защото там няма страдаща жертва, Куковеца си е перде и отстояваше позиция без да прикляка . Нищо чудно дори да си станат авери след финалите ))
Женя е манипулативна  , готова да смачка всеки който не и играе по свирката , но да обединиш жени се иска особен талант , така че и признавам и немалкото положителни качества , за такъв тип среда и игра
Влюбената двойка не ме напряга , просто ще ги превъртам, ако има моменти на сантименталност , но и няма да съм негативна към тях заради това
Единствения който няма как да оправдая е Нейно Височество - как смеете вие твари ниЗки да ме номинирвате. аз сега ще ви науча , мен..великата непобедимата . Признавам, че исках Виктория да победи срещу Жени , но след тази загуба директо съм я отписала като играч , с тотално нереална преценка за себе си .

# 1 698
С глас се смях. Joy

До 2 седмици преди финала Grin Като започнем, че специално за нея на втората седмица имаше оферта 2 седмици имунитет, след това няма смисъл да споменаваме как си спечели индивидуалните битки, че да стигне до там Grinning За сметка на това Виктория тази година за тези пари най-доброто, което получи бяха 2 гласа, тя затова и спомена, че миналата година офертата е била друга, но естествено не мина номера.

# 1 699
С глас се смях. Joy

До 2 седмици преди финала Grin Като започнем, че специално за нея на втората седмица имаше оферта 2 седмици имунитет, след това няма смисъл да споменаваме как си спечели индивидуалните битки, че да стигне до там Grinning За сметка на това Виктория тази година за тези пари най-доброто, което получи бяха 2 гласа, тя затова и спомена, че миналата година офертата е била друга, но естествено не мина номера.

2 седмици имунитет втората седмица не бяха ли за Пауилина? Може и да греша, те много имунитети имаше за двете

# 1 700
  • Другата България
С глас се смях. Joy

Две седмици преди финала? В осмицата тоест? МайкоУУУ, то си е заслужавало гледането само заради този екземпляр! Да, сега разбирам думите на Виктория за “офертата“......

# 1 701
Мани си го купи, защото първата седмица тя беше срещу Елия, която се отказа. И съответно Мани имаше пари тогава

Еdit:
Сега погледнах, че е завършила на 11-то място, така че почти както предположи близко беше до финалната 8-ца да стигне. Те накрая отпадат много бързо, ако се сещам правилно, затова и близко до финала има сравнително голям брой останали участници. И мисля, че точно последните 2 седмици само не гледахме този толкова култов участник

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 23:31 от sam001

# 1 702
Да ви питам, кога качват видео след епизода по Нова плей, че сме на почивка и няма Нова телевизия?

# 1 703
Аз се чудя кой е дал гласа си за Веселина Sweat SmileНяма лошо де различни хора ,различни вкусове  хах Smile
Аз Joy
Като изключим външният вид, звучи като разумна жена.
И аз току що. Забавлява ме чувството й да хумор, черен хумор. Струва ми се интелигентна и голямо перде. С нетърпение чакам да влезе в някое от племената. Smiling Imp
Гласувах още за Мани, Фейгин и Мирослава.

# 1 704
  • София
Хаха, доживях Мани да води в позитивна анкета... Grinning Wink

Изгледах лайфа онзи ден с Чакала, Мирела, Лефтеров, Валери и Илина. Появиха се и Фифо, Георги и Туджаров, който беше заедно с Неделчо и решаваха сложен пъзел от 1500 части, ама Дечо отказа да се включи.

Общо взето няма какво толкова да се отбележи. Повече лиготии и явно е имало култови коментари в самия чат по адрес на Туджаров (бъзикан с Христос) и Чакала/Бийтса като 'двойка'

Всички хвалеха много Гого, включително и Фифо, че е изрод, извънземен и пр. звучни определения.

Изгледах и подкаста на Чакала с Илина. Е, това вече го препоръчвам. Много по-добре се получи отколкото премиерния епизод с Туджаров. Не че той беше лош, но Туджаров се повтаряш в голяма степен с казаното в първия им епизод от Надкаста с Морунов и Неделчо. И беше някак си скучно.

Илина ми направи много добро впечатление. Много добре възпитано и слънчево момиче. Естествено. Върви и приказката, изказва се добре. Малко е наивна, но лошо няма. Сподели доста интересни неща.
И двамата критикуваха продукцията с вкарания елемент с късмет с ключа на понтона (1 към 3) и си казаха, че самата битка с Виктория е била с предизвестен край (факт).
Фифо и е подсказвала как да помпа, използвайки краката, но Илина не го е разбрала, защото за първи път хваща помпа. Фейгин обаче го чула и започнала с краката и напреднала много.

Фаворит в играта и е Фифо, след него всички останали момчета от Безстрашните.
От всички жени отличи само Михаела
Има си приказка с останалите жени от Безстрашните, но толкоз, не си пият кафето заедно... Усетих лека хладина.
Каза много точни неща за ситуацията в племето, аз също бях стигнал до същите изводи.
Относно водата и прословутото пране, тя каза, че вода имало предостатъчно, но просто са се чудели каква причина да намерят, за да я номинират. В игрите не ги е забавяла в нито един елемент.

Лефтеров е измислил рефрена на Безстрашните с 'Мръсно, прашно, няма страшно!

Би участвала с голем кеф в Черешката. В Ергенът твърдо НЕ. Би участвала и в Сървайвър и Фермата (ама трябва да и изтече договора с Нова).

# 1 705
  • London
Гарганела,
не съм, я забравил. Алекс е тя. 😉

Аха и двамата в Лондон.....Учителката да не гризне дръвцето?

# 1 706
  • София
Не. Те се познават от 10 г. и са просто много добри приятели.
Хм, ама те с Елия още ли са заедно, не се ли разделиха?

# 1 707
  • Sunshine state

С глас се смях. Joy

Не си загубила нищо, спокойно. Познавайки позицията ти горе долу, нямаше да ти хареса сезона. На мен лично последните 2-3 седм така ми опротивя заради едни двама участника, че спрях да го гледам и дори и финала не гледах. Смятай.. 🤣 Този е много по-добър откъм подбор без Евгения, която колкото и да е добра, дори най-добрата да е, ще си остане дразнител и пак няма да я харесвам.
Благодаря ви за гифчетата! Посмяхме й се пак. А в Черешката на тортата като се представи каза " Аз съм Мани, позната още като най-слабото звено" 🤣

# 1 708
Уникални гифчета на Мани. Бях забравила запазената й марка - бикини върху клин.

# 1 709
  • София
И горкият Стоян, който все трябваше да я носи, бута и влачи!!!

Общи условия

Активация на акаунт