💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 241
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Другата България
Аз се чудя кой е дал гласа си за Веселина Sweat SmileНяма лошо де различни хора ,различни вкусове  хах Smile

Аз, аз, ей мЪ нА!
Ама аз наистина искам тази жена да влезе в което и да е от племената, особено в това на жълтурите.
А и както вече казах, няма на кого друг - Мирослава и Вики засега, и Фейгин. И четвърта - Весето, как коя!?

# 1 681
На мен Мани ми най-симпатична, в това малко телце се е сърал истински боец. Мисля, че много добър и положителен човек.

# 1 682
Според мен, Виктория си издумка грошовете от чиста амбиция. Държеше да покаже на всички кой командва парада и че става това, което тя каже, с цената на всичко. Може би мисли, че скоро ще спечели нови грошове, а може би е мислила, че Илиян няма да се върне.

# 1 683
Вчерашната битка ми придизвика такава асоциация
Доберман срещу питбул.
Генчо тежък як , захапе ли обаче не пуска, Куков пъргав интелигентен но много нервен
Скрит текст:

# 1 684
  • Стара Загора
Аз се чудя кой е дал гласа си за Веселина Sweat SmileНяма лошо де различни хора ,различни вкусове  хах Smile
Аз Joy
Като изключим външният вид, звучи като разумна жена.

# 1 685
  • Sunshine state
Не мога да си харесам никоя от жените и за това няма да гласувам. Илиян и коалицийката му са ми мега неприятни.
Някой пази ли гифчето с Мани куцукаща пред стената от миналата година? Беше култово! 😂

# 1 686
  • София
Някой пази ли гифчето с Мани куцукаща пред стената от миналата година? Беше култово! 😂
Sunglasses

# 1 687
Нямам изявени любимки от жените. Харесвам някои определени черти, но не ми е достатъчно.
Мирослава е премерена,  ненатрапчива и уравновесена.  Очаквах друго, изненада ме.
Велислава смятам за емпатична, открита и незлоблива.
Във Виктория харесвам това, че независимо с кого се е дъвкала, започне ли отборна битка, тя загърбва личните чувства.

# 1 688
Мани,Жени,Мирослава са моите 😁.За четвърта се колебаех между Михаела и Александра,но реших,че нито една от двете не ми е на сърце достатъчно.

# 1 689
Вчерашната битка ми придизвика такава асоциация
Доберман срещу питбул.
Генчо тежък як , захапе ли обаче не пуска, Куков пъргав интелигентен но много нервен
Скрит текст:
интелигентен, ама луд..

# 1 690
Аз имам цяла колекция от най-добрите й моменти на арената
Скрит текст:

Joy

---
Гласувах за Мирослава в анкетата

# 1 691
Анкетата.... За малко да цъкна на Мани и се сещам за 3-ната коалиция. Резко се отказах. Нямам любим играч от женски пол на този етап от играта. От мъжете съм си за Гого, Фифо, надявам се Гайтанов и Алекса да влезнат и толкоз.

# 1 692
Аз гласувах за Mани, въпреки тройната коалиция,  но и за Вики-да има баланс. Simple Smile Другите два гласа дадох за Мирослава и Михаела. Последната харесвам само от визитката, засега. Не са излъчвали кадри с нея от битките или след това. Надявам се, скоро и тя да блесна в добра светлина.

# 1 693
Гласувах за Мирослава, Мани и Фейгин. Джаферката не ми е много симпатична, но не мога да й отрека, че е много опитна и умее да подвежда нещата както тя иска. Независимо кой е капитан, тя командва безгласно в нейното племе. За разлика от Виктория е наложила авторитета си без изцепки. Също уважавам това, че не се оставя да загуби лесно битка. Мислех, че ще е жив зян на дърпането, но победи всеки път, когато участва. Мога да кажа, че я уважавам, без да й стискам палци.

# 1 694
Е, честно ви се чудя. Тази година наистина има добре подготвени жени, някак равностойни, по-възможно мъж ще забави или издъни отборна игра, но жените са много на ниво.
Нямам против и коалицията на Илиян-Фейгин-Мани, тя все пак е насочена към любовната такава и реално надценилите им се съотборници.
Относно недолюбваната Евгения, ще кажа, че продуцента във форматите си се е изгаврял с истински големи звезди, та нея ще толерира...

Общи условия

Активация на акаунт