💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 211
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Sunshine state
По някое време Димо все се провикваше "Някой да помогне на Мани, бързооо" 🤣

# 1 711
Да ви питам, кога качват видео след епизода по Нова плей, че сме на почивка и няма Нова телевизия?

До половин час след като е излъчен епизодът по ТВ би трябвало да бъде качен и там.

Би участвала с голем кеф в Черешката. В Ергенът твърдо НЕ. Би участвала и в Сървайвър и Фермата (ама трябва да и изтече договора с Нова).

Хмм интересно какво ѝ е мнението за стратегиите тогава, предполагам щом иска е гледала последния сезон. А след като попадна под ножа на женската коалиция, ми се струваше като играч, който не е от тези типове играчи, които се забъркват в такива неща, но може и да греша.

# 1 712
  • София
Аз пък се сетих на коя актриса ми напомня Мани - на по-красива Кира Седжуик.

# 1 713
Не знам защо я набедиха Мани, че не поема отговорност. Все пак тя беше първата жена, минала през водното препятствие, когато Фейгин падна. А и преди последната битка си каза, че е силна в ръцете, но е високо и не знае дали ще може да се захване. Пък и не си представям 40 кг Мани срещу 80 кг Жени. А и само тя каза първо на Виктория, а после и на Цветан какво мисли реално за тях.

# 1 714
Би участвала с голем кеф в Черешката. В Ергенът твърдо НЕ. Би участвала и в Сървайвър и Фермата (ама трябва да и изтече договора с Нова).
Хмм интересно какво ѝ е мнението за стратегиите тогава, предполагам щом иска е гледала последния сезон. А след като попадна под ножа на женската коалиция, ми се струваше като играч, който не е от тези типове играчи, които се забъркват в такива неща, но може и да греша.
Именно. Номинираха я, защото беше свободен електрон. Тя Жени си го каза.

# 1 715
  • Буркина Фасо
Да ви питам, кога качват видео след епизода по Нова плей, че сме на почивка и няма Нова телевизия?
имаш интернет - гледай там Нова ТВ онлайн.

# 1 716
  • София
Надкаст 3 с ИВ 4

Дечо/Туджаров/Милен/Боби

# 1 717
  • Другата България
Именно. Номинираха я, защото беше свободен електрон. Тя Жени си го каза.
“Свободен електрон“ в точно тази коалиция.
Което не значи, че нямаше да участва в такава с Фифо или друг от мъжете. Тя още там изказа и показа одобрение към него, и не беше съгласна именно с авторитарността на Евгения и глупостта на останалите жени, които се поведоха по нея без мисъл и смисъл. Което не означава, че не би участвала в съюз с хем силни, хем интелигентни участници. Каквато игра е “Сървайвър“, там силовите качества отиват на заден план. Проблемът на Илина беше именно този - че беше много интелигентен участник, без кой знае какви силови способности, и затова и толкова рано отпадна.

# 1 718
  • София
Игри на лед! 😊

ЧРД на Елица!

Светата троица от Супергероите

Вели е в залата при Пухи

Ако сте забравили за машинката от сезон 2 😉

# 1 719
Чудно ми е защо от червения отбор само Мирослава и Зорница са поздравили Елица... 🤔

# 1 720
  • Другата България
Тя Звезда си е отделна планета....направо галактика......
Генчо си каза, че е женомразец, Пухчо е неориентиран електрон, а Гошо....знае ли човек, свестен изглежда, ама по-нататък може да са сдърпали, или направо оплели конците, особено ако лЮбоФта влезе при тях......в лицето на сръбско момче.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 13:58 от Merri_An

# 1 721
  • До сърцето...
... На мен лично последните 2-3 седм така ми опротивя заради едни двама участника, че спрях да го гледам и дори и финала не гледах.
По същата причина (но най-вече заради безпрецедентното бутане на Мани) не гледах края и финала. По-късно разбрах, че Андрей е спечелил, но никак не ми е стойностна тази победа. Отпаднаха достойни за битка мъже и жени, само заради тъпи маркетингови решения (шоуто пред спорта).
Merri_An и аз съм сигурна, че нямаше да ти хареса участничката. Можеш да я видиш в Черешката (аз не намерих видео от домакинстването й). Питкоумна, конфликтна и недоволна личност.

# 1 722
Имам чувството, че на Стратимир най-голямото постижение в живота е Игри на волята. Все се мъкне по другите участници Trollface

# 1 723
# 1 724
  • Другата България
https://www.instagram.com/p/CiW9HsRAk0G/
Тези ги виждам все повече заедно.
Обяснявам си го с близката им възраст, но и вероятно според мен са стигнали заедно донякъде, за да имат време да се сближат. Визирам малката танцьорка, Фейгин, Мани и Илиян. И където е Мирела, неизменно там са и Валери и Лефтеров....ще изкочи зайчето от шапката ми се струва скоро.

Общи условия

Активация на акаунт