Звездите В Нас - всяка неделя 20:00 по Нова Тв

• 21 446
  • 389
  •   1
Отговори
# 45
Казаха, но решиха да не го правят още първото предаване. Аз бих се радвала ако бяха оставили отбор Лили.

# 46
Знаете ли след като минат всички участници какво следва. На мен не ми станаха много ясни правилата, доколкото разбрах в хода на предаването ще се разбере. Дали не са казали нещо друго за това?

Отборът на Лили Иванова най-много ми хареса.

# 47
  • Буркина Фасо
Знаете ли след като минат всички участници какво следва. На мен не ми станаха много ясни правилата, доколкото разбрах в хода на предаването ще се разбере. Дали не са казали нещо друго за това?

Отборът на Лили Иванова най-много ми хареса.
на първа страница от темата го има регламента.

# 48
Това пише относно правилата:
Скрит текст:
В началото на предаването участниците в „Звездите в нас“ биват разпределени в отбори като по трима души имитират един и същ изпълнител и по време на концертите тези трима души си разпределят песента на имитирания от тях изпълнител. Отборите постепенно се разпадат като най-добрият от участниците в тях запазва мястото си в шоуто и остава единствен имитатор на дадения изпълнител. Изборът кой да си тръгне зависи от журито и зрителите на предаването.

Накрая победителите от отборните битки индивидуално, всеки със своя образ, се борят за голямата награда от 50, 000 лева.
Пп Има го и в първия пост на темата.
Но дали ще се запазят тези правила или ще има допълнения или промени, ще се разбере с напредване на шоуто.

# 49
Страшно ми допада формата.Аман от известни звИзди!Обаче!Нашенци ако не развалят всичко,няма да са те.
Как отбор Софка продължава бе?!
Отбор Елвис е страхотен добре,че не ги отсвириха както Лили Иванова,заради Софи Маринова.Пълен резил!
После продуцента да не реве,че българина не разбирал това и онова,и недорасъл за цирковото изкуство примерно.
Това предлагате,диктувате,пробутвате,рекламирате повече от 20год. и после народа защо бил......Такива изпълнители лансирате,правите милиони,а после публиката ви е виновна.Чалгаджии.

# 50
  • Euskal Herria
E, нали уж преценявали отборно как се представяли, пък...
Както тръгнаха да обсъждат, останах с впечатление, че отбор Софка ще си тръгнат и изведнъж - продължават.

Темата как ще се списва - седмична, за всеки концерт или на всеки 50 страници ще се прави нова?

# 51
Една от участниците ми е роднина, затова гледах шоуто. Харесаха ми, ще продължа да го гледам. Най- много ми хареса отбора Лили. Отборът Софи беше излагация, несправедливо продължиха. Тъй де, в България сме...

# 52
  • София
Според мен няма смисъл от седмични теми, няма да се изписват.

# 53
  • София
Да очакваме и отбор "Дони" и така, че може и "Тита" и избора е ясен.

# 54
Аз също съм за тема на 50 страници и се наемам да ги правя. Само да питам по-опитните с подобно теми - мога ли да си правя всяка седмица нова анкета за текущото предаване или анкети си правят само при нови теми? Забравила съм ги тези подробности, едно време правех доста теми…ама майчинския мозък си взе своето… 😀🤣

# 55
Мисля, че можеше. Ама дали не трябва съдействие от Мод. Но и да трябва, те съдействат без проблем.
Пп Със седмичните анкети и аз не съм много в час.

# 56
  • там където има винаги вятър
Как може да оставят отбор Софи?!  Сигурно Софка със сълзите си е надделяла.

Да,  Дони го каза.

Как така отпадна Отбор Лили…та те бяха най-добри. Това да имитираш човек от журито се оказа добра тактика. Не ми хареса Отбор Софи.
И аз бях за отбор Лили в сравнение с отбор Софи.

Да очакваме и отбор "Дони" и така, че може и "Тита" и избора е ясен.
Аха, всеки ще се разчуства на своя песен  Rolling Eyes

# 57
Загледах с надежда, но не ми се получава.
Водещи - ужасни. Ненчо е толкова изтъркан, а Мария е толкова странна, че едва се гледат. Мария пипала ли си е нещо по лицето, изглежда ала Жокера с тази уста, странните мимики и екзалтираното викане на сцената. За тъпите смешки тип как ще обяснява Нойзи какво представлява бракът дума да не отварям.
Участниците ме накараха да гледам иначе, точно, защото са обикновени хора.
Отбор Лили ми хареса най-много, но съм заспала (смятайте колко интересно ми е било значи), та не чух Елвис и Софка отборите, за да си кажа мнението.
Не знам дали ще следя, нещо е мижав интереса и тук.

# 58
ТОВА  компетентно жури по какъв критерий оценява????

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 13:01 от dafiduck

# 59
  • София
Симпатичен формат, но журито е ужасно. Некомпетентно, инфантилно, абсолютно не могат да се изразяват и да аргументират оценките  и избора си. Много дразнещо!

Общи условия

Активация на акаунт