Звездите В Нас - всяка неделя 20:00 по Нова Тв

• 21 446
  • 389
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Между другото и на мен не ми харесва журито. По отделно нямам против никого, ама щеше да е по-добре зрителите да определят( то не че и там има гаранции за реални гласове де).

# 61
Аз заради журито го гледах на запис. Никого не понасям. Софи не я знам за каква се взема вече. Отврат.
Бях за отбори Лили и Елвис.
Отбор Софи за чеп не стават певиците, освен Зоя, айде, и червената рокля се справи биващо.
Другите отбори не ги знам певците и нямам мнение.
Искам да има отбор Ритон. Joy

# 62
  • Sofia
Значииии, ако няма отбор Бритни Спиърс, Маги да си отреже опашката! Yum

# 63
И да не забравяме Тина Търнър. Онзи китеник, който ползват за перука е уникален 😂😂

# 64
Значииии, ако няма отбор Бритни Спиърс, Маги да си отреже опашката! Yum
Хаха.
Отбор Бритни, ама само от над 90- килограмови мъже.

# 65
Абе нали Мария каза, че тук се гледа повече гласът, енергията и поведението на имитаторите.Нямало да има грим , като в капките. А те пак са гримирани 😂

# 66
Лили бяха най-добри, ама предполагам, че ще има връщане на отбори, уж изненада, какво във всички реалити формати. А, дано!

# 67
  • Euskal Herria
Никакви критерии, никаква обосновка защо този продължава, онзи - не.
 И кога и как ще решават за разформироването на отборите - също не е ясно. Дано пък следващия път да разяснят повече.

# 68
Аз си очаквах отбор Софка и Елвис да продължат, въпреки че имитаторите на Лили Иванова ми харесаха най-много и ми бяха най-интересни - единственият отбор досега, в който мъж имитира жена. Софка беше ясно, че ще пробута Софчетата и че ще изберат вероятно още един мъжки отбор да продължи, в случая предимството си беше за Елвис.

В това шоу, за да се продължи напред, според мен е важно не само общата имитация, но и колко харесван е имитираният изпълнител.

# 69
  • там където има винаги вятър
Никакви критерии, никаква обосновка защо този продължава, онзи - не.
 И кога и как ще решават за разформироването на отборите - също не е ясно. Дано пък следващия път да разяснят повече.

Четейки първа страница, аз го разбирам така:
Трябва да започне след като всички 30 отбора се изредят. Ако са по 5 на седмица, това означава 6 седмици. Една вече мина.
След като останат спечелилите отбори от седмиците/6 х 2 отбора + 2 "спасени"/, започва битката между 3-мата пеещи една и съща песен, докато остане 1 от тях. И после е битката между останалите. Май до Коледа ще е Thinking

# 70
И аз така го разбирам - няма как да започнеш да разформироваш отборите преди да са минали всички, а това си прави 6 седмици. Да се надяваме, че като се стигне дотам, ще обяснят как точно ще става.
Иначе шоуто ми хареса, НО изборът на отбор Софи е толкова неадекватен, че не ми се коментира. Но Дони ги умее неадекватните избори. Така преди години в "Мюзик Айдъл" зрителите щяха да му изядат главата и се наложи да връща един участник с нелепото обяснение, че имал тайна мисия. Та да не се наложи другата събота да връщат отбор Лили преждевременно.

# 71
Не си спомням за ''тайната мисия'' или не съм го гледала.Би ли припомнила случая?

# 72
Не си спомням за ''тайната мисия'' или не съм го гледала.Би ли припомнила случая?
Става въпрос за Димитър Атанасов, който след години стана част от дуета Димитър и Христо и така се явиха в "Гласът на България".
Та тогава в Айдъла го отрязаха преди концертите на живо, защото бил много талантлив, но не толкова интересен участник. Помня, че зрителите сринаха продукцията с коментари и възмущение. И на първия концерт Дони обяви, че имало участник с тайна мисия и го върнаха в надпреварата. Тогава Димитър се обърна към зрителите с думите "само благодарение на вас съм тук", с което индиректно отрече да е имало каквато и да било мисия...
За да е по темата - интересно ми е довечера какви ще са отборите и кой от тях ще продължи. Още един неадекватен избор на журито и може и да се върна към Гласът.

# 73
Тъп опит да замажат гафа с избирането на отбор Софи Маринова за сметка на отбор Лили Иванова.
Явно е имало много негативни коментари.

Отбор Мария Илиева нещо не ме впечатляват. Едно от момичетата се доближава в гласа.

# 74
  • Sofia
С ламената рокля ми заприлича на Анита Мейзер 🤣

Общи условия

Активация на акаунт