🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 322
  • 523
  •   1
Отговори
# 105
Дяволо, готин коментар. Аз си мисля, че сигурно на двамата отпаднали все пак ще дадат шанс да влязат отново. Вярно, че насметоха тогава Росица за зайчето, но тъй като и аз гледам зайци, те си умират от нищото. От много влага, от много жега, от комари...
   АЗ харесвам водещите , и си мисля, че по време на дуелите и те са една идея по-емоционални. ММ не харесва формата и аз го гледам сама. Е, честно, когато има дуел викам горе-долу толкова силно като тях, особено ако играе мой фаворит.
    Не е редно да сравняваме този формат с ИВ, те са съвсем различни. И лично според мен там зрителя се манипулира много яко . Много харесвам Димо и Ралица, но не мога да ги сравня с ИиА. Понякога много се смея с коментарите на последните.
   Тая Симона освен да спи и да се пече нещо друго прави ли? И косището й едно рошаво и оплетено....Не ми харесва  това девойче, да вземе да се разшава малко. И Веселка много тиха този път. Трябваше една Христина , или Дана да влязат , да им разбутат летвите на новите.
   Иване, как избрахте кои стари участници да поканите?

# 106
  • София
Хареса ми снощния епизод.
Случиха се доста неща и всичко беше стегнато и добре поднесено.
Не съжалявам, че не дадоха думите на всички или направо пълните церемонии при избора за ратай или фермер. Когато има голяма разлика или единодушие си е леко досадно. А и при много наситен епизод, с много събития, явно не е стигнало отпуснатото от телевизията време. Няма как да не се покаже и някое скандалче, защото иначе ще се реве, че е скучно...

Не съм изненадан, че Георги е единия ратай, много бързо го осъдиха човечеца, чак жал ми стана. И не ми харесаха думите на Евгени, как бил стар, а те младите се разбирали по-добре. За Гечо обаче донякъде съм изненадан.

Калин засега се излага, дано се събере, защото ми харесва. Отново отиде да шпионира и подпитва, сякаш забрави за осемте минути от Бети и Ники. И най-силния мъж, Радо на градината, сериозно? А жените на стената и покрива. Очаквам сътресения и ще си промени решението ама ще е вече късно, защото ще са изостанали.
На 90% старите ще бият в работата. Стига такива като Альона да не прецакат отново нещата. Чак вече започвам да си мисля, че може да е къртица. Grinning

Вече имаме яснота относно правилата, отлично.
Останаха две загадки.
1) Каква друга привилегия ще има отбора победител на Арената, както и по колко човека от отбор ще играят на дуела?
2) Какво ще се случи след като единия отбор отбележи 5 победи на Арената (има и голям времеви диапазон, защото това може да са само 5 седмици или цели 9 седмици време)? Предполагам ще асимилират победения отбор, но загубилите ще бъдат низвергнати в началото или за постоянно. Т.е. победителите ще имат някакво предимство пред тях (ратайство ; фермерство ; редене на точките при дуели ; абе нещо в този смисъл).

Тези битки на Арената са много важни и за момента май нито един отбора не осъзнава това. Т.е. трябва да има и стратегия. Нищо чудно да се пращат умишлено най-силните от двата отбора, за да печелят и отбелязват победи.

# 107
  • при късмета
Трябваше една Христина ,  ..... да влязат , да им разбутат летвите на новите.
Сакън, не ме стресирай
Аз ги харесвам ИиА, като водещи. Вярно, че имат издънки от време на време, но и забавната им страна не е изключение. На дуел се случва и публиката да вика, че и самите участници, водещите не са изключение. Освен да викат или както ги обвиняват да сдухват дуелистите, ако трябва да сме честни им признават и добри представяния. Хвалиха Бакалова за издръжливостта на гредата, както и Даяна на играта за памет. На тях сигурно не им е било забавно, но аз още помня "Романе гориш" и ми е смешно.
Отборните битки предполагам ще са интересни, даже вероятно по-напрегнати от самите дуели

# 108
Аз правилно ли разбрах , че двамата дуелисти са двамата ратаи. По-късно ще стане ясно кой е първи и кой втори. Или единият ратай е дуелист, а той избира другия? Ако е така, как ще се определи кой е първи? Ако неговия отбор отпадне на битката между стари и нови?

# 109
  • София
А, да и това е въпросителна. Не уточниха, че и двамата ратаи ще са дуелисти. А че само ще бъде определен първия дуелист измежду тях. Това не значи автоматично, че другия ще е втори такъв.

# 110
  • София
Добре тръгна сезонът. Мааалко муудно, малко с опипване на почвата... И, разбира се, гласът зад кадър вече няколко пъти ни каза да не губим надежда и търпение - скандали ще има, тепърва предстоят.
Сякаш са им много важни и са им запазена марка на предаването.
Жалко е, че ще се опитват да държат зрителския интерес със скандали и изпростяване и с кастинг, с който предварително са ги заложили.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 10:15 от Vivi

# 111
  • при късмета
Аз правилно ли разбрах , че двамата дуелисти са двамата ратаи. По-късно ще стане ясно кой е първи и кой втори. Или единият ратай е дуелист, а той избира другия? Ако е така, как ще се определи кой е първи? Ако неговия отбор отпадне на битката между стари и нови?
Първи дуелист определя фермера на спечелилия отбор за задачите за седмицата. И отборната игра май щеше да има значение. Аз така го разбрах

# 112
Надя май каза че независимо кой е първи дуелист, дуела ще е между нови и стари надежди.

# 113
  • при късмета
Да, при всички случаи единия дуелист е от единия отбор, другия от другия.  Според мен, на втория ратай като вече му се е разминал дуела, надали ще може да бъде избиран. А може и да се паднат разнополови, както и преди са били ратаите, та съвсем няма да може да бъде избран.

# 114
  • Вестерос
Аз под самопредлагане разбирам да напише своето име при гласуване, а не да пита Пешо и Гошо да искат да гласуват за нея.

И аз така го разбрах, но явно сме сгрешили.
Альона агитираше тя да е ратай,това е забранено от първия ден на първата ферма.

# 115
Аз пък си харесвам водещите, и Мирон харесвам...Естествени са и някакви високопарни заучени реплики хич не им отиват.Все пак това са Иван и Андрей😃

# 116
  • София
Да, бе, да. Simple Smile
Те щото Иван и Андрей изобщо не рецитират високопарни реплики, дето са им ги написали сценаристите. Simple Smile

# 117
Има и такива моменти, но сякаш успяват да не са толкова "дървени".Според мен.

# 118
  • София
Иван ако чете, моля да обясни на Андрей, че вече осми сезон очаквам да научи произношението на думата "седмица".
И на "наистИна", което Андрей винаги произнася "наистЕна". Много е дразнещо.

# 119
  • София
И да не се лигавят когато произнасят думата "българщина".
Моля.

Общи условия

Активация на акаунт