🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 315
  • 523
  •   1
Отговори
# 120
През седмицата 2-та отбора се съревновават в 3 направления - работа, знания и битка. Отборът, който получи повече кошници, е победител, като фермерът на седмицата от този отбор избира първия дуелист от 2-мата ратай. В зависимост от това дали първият дуелист е "стар" или "млад", си избира опонент от противниковия отбор.

# 121
Иван ако чете, моля да обясни на Андрей, че вече осми сезон очаквам да научи произношението на думата "седмица".
Не само няма да го научи, но и той вече произнася думата по същия начин.

# 122
Все още не ме заинтригува тоя сезон. Носии, гайди, ритловици. Май ми омръзна тоя формат.
А какво очакваш от Фермата?
Точно това казвам, че ми е омръзнал формата.
Тогава сменяй канала.
Не се бях сетила. Не е нужно да занимаваме темата повече с моите дилеми с Фермата.

# 123
  • Sunshine state
Дано да стане по-интересно, че само се дърлим в темата, вместо да обсъждаме случки от самото предаване..Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 124
  • Sofia
Абе само мен ли не ме дразни коментарът по време на игрите?? Дали, защото гледам от 6ти сезон или по друга причина, но даже ги намирам за златната среда така да се каже. Сценаристите дават абсурдни коментари на Димо и Ралица от ИВ и там се преиграва жестоко. Владо Карамазов пък доста беше оплют, че е много вял (въпреки че на мен и така ми допадаше), но Иван и Андрей ми се струват някъде по средата. Не мога да си представя какво им е на участниците, които го чуват, но мен като зрител изобщо не ме дразни. Пристрастията също не ми пречат, защото ми се струва абсолютно невъзможно да ги няма.
Прави ми впечатление, че има доста промени в правилата, но съм доволна. Два дни дуел не ми харесваха изобщо. Нямам търпение да видим как ще мине тази седмица вече с многото задачи и всичките му ритуали.
И мен не ме дразнят,хич даже.А ги гледам от първи. Smiley

Гледам,че Иван се е появил в темата.Адмирации,че не се притеснява да застане с името си.
Иване,много е хубаво,че се вслушвате в мнението на зрителите и се съобразявате.Подкрепям промените,които сте направили.Единствено си мисля,че за Арената ще е добре да има и вариант за покрив.Все пак е нормално да има и дъждовни дни.

И да не забравя,Дяволче,за пореден път адмирации и благодарности за темата! Hug

п.п.За втория дуелист и аз разбрах,че ще е от противниковия отбор,а не втория ратай.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 01:27 от avi10

# 125
През седмицата 2-та отбора се съревновават в 3 направления - работа, знания и битка. Отборът, който получи повече кошници, е победител, като фермерът на седмицата от този отбор избира първия дуелист от 2-мата ратай. В зависимост от това дали първият дуелист е "стар" или "млад", си избира опонент от противниковия отбор.
И аз така го разбрах. Иван малко объркано го обясни снощи ,предполагам искаше да стане ясно за всички ,но с прекалено много думи и явно поради това има неразбиране при нас зрителите.
И не че някой го интересува, но аз също ги харесвам Иван и Андрей, бях дете когато водеха Сблъсък и още от тогава са ми любимци. Специално за Фермата не си представям друг да води

# 126
  • София
Аз гледам и за сега ще продължавам да гледам, но и на мен ми е скучно. 🤷‍♀️
Хич не беше силно началото за мен.

# 127
  • София
Симона и Тори

# 128
Страхотно куче Heart Eyes щеше са е чудесно, ако можеше само Тори без Симона да участва ,тя и без това до момента е като част от декора Joy

# 129
Въобще не съм чула И&А как произнасят някакви думи. То вече по тв и на живо всеки си измисля нови думи със страшен правопис, та явно вече не ми прави впечатление.

# 130

Аз не схванах защо някой ще агитира да е ратай, че чак и правило имало такова.
И защо превъртяха гласуването на старите герои? Че то тия неща са най-интересни за сметка на приказките край огъня..

Какво му има на Иван, че нещо съм изтървала интригата? Кой от темата го познава?

За да отидат на финал трябва да са минали поне веднъж през арената. Това става най-лесно в началото, защото има повече хора за отстрелване и по-голям избор. Можеш по-лесно да си избереш по-слаб противник.
Накрая остават само добри и силни играчи и изборът е много малък - играят се елиминационни двубои, често се падат мъже срещу жени, защото няма равен брой играчи от 2-та пола.

Колкото до водещите - не мога да си представя Фермата без И&А. Харесва ми хуморът им, сладури са, макар и понякога малко дразнещи. Не ми харесва когато се опитват да прецакат някой играч или манипулират зрителите. Дразнещо е бутането на играчи напред. Дидо го бутаха - силен играч е, но не беше справедливо човек, който тъкмо е излязъл от арената - визирам Симеон - пак да го пращат там. Трябва да има правило тези, които се връщат от арената да не могат да бъдат пращани за ратаи и избирани за дуелисти. Да се прескочи поне една седмица, преди да бъдат пращани отново на битка.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 20:42 от Tahiti

# 131
  • Вестерос
Не разбирам защо са набрали на Елена, какво толкова им прави, много е точна за сега, не прави скандали, работи си...

# 132
  • на село
То бива, ама защо всички са се разпели и разтанцували, а само 2- ма садят зеленчуците.
Ако се бяха заели, всичко щеше да е засадено.

Тази пък госпожа- секция в15 етажен блок, смях... кога в България е имало секции в жилищни сгради!?
Някой верно няма представа от българската действителност.
А тези новите все още не им запомням имената:blush:

# 133
  • Вестерос
Накараха я Лили да пее, включиха се и другите. Хайде сега за 10 минути нищо няма да стане. Засадили са си после.

# 134
Само на мен ли сценките измежду разсада, бяха режисирани? Нагласена работа.
Интересна тема повдигнаха,  но не е тук мястото за коментар.

Общи условия

Активация на акаунт