🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 215
  • 523
  •   1
Отговори
# 45
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 8 (12.09.2022)

.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 23:36 от Mari_Mar

# 46
За мен от старите Гуспата ми е на доста минуси само от синхроните. Типа хора едно казвам, друго върша. Друг с минуси е куку Ваня. Яни с плюсове - забавен, организира с умения и чувство за хумор. Веселка, Альона, певицата и другите още не мога да кажа нищо за представянето им. Нина винаги ми е била симпатична чисто визуално.

За новите няма какво ра кажа - пуснах поседния избор в анкетата.

Предаването засега си върви сравнително по-мудно за разлика от конкуренцията по Нова.

# 47
  • Велико Търново
Относно прословутите зодии: търсат се зодиите само на следните фермери:
Гечо, Нина, Георги Корчев, Иван и Милена!
Гечо - Скорпион, Георги - Водолей, Милена - Овен
На Нина и Иван във ФБ профилите нищо не успях да открия.
Diavolo, знаеш, че благодарността ми за темите, които правиш, е перманентна.

Гласувах за Владислав, Мирела, Елена и Калин. Да видим дали съм уцелила някоя, ако не десетка, то поне по-вътрешна окръжност. Smiley

Точно така, lelya. Началният час и продължителността се определят от телевизията. Продукцията изпълнява.

АВО1, радвам се, че отново те "виждаме" в темата. А още по-радостното е, че се съобразявате с желанията на зрителите си. И дано няма някакви скандални моменти, нищо че някои пък ги желаят. Успешен да е сезонът и за двете ви продукции! А, да - лесно ли "навихте" Стоичков да влезе във Фермата 8?

# 48
  • Бургас
АВО1, за осем сезона веднъж не променихте изцяло репертоара с игрите, все едно и също: цепене, коване, стреляне. Взе да доскучава... По принцип не съм фен на Игри на волята, но по - мащаб, ефектност и разнообразие на игрите ви бият отвсякъде.

# 49
  • при късмета
Дяволо, забравих да кажа, че темата е страхотна, както винаги.
Сега догледах епизода. За сега ми харесва новия регламент, да видим как ще е в действие.
Калин остави грубата сила за да е полезен за задачите, а го прати в градината, пък жените да коват стена и покрив. Несигурен се чувства, намъква се в другия отбор за някоя идея или начин на изпълнение.
Гечо щеше да е по-полезен на строежите, макар, че и ратайската работа ще свърши. Гуспата си промени мнението за помощта към другия отбор и с право. Ако миналата седмица като им покажат нещо не беше фатално, сега от изпълнението зависи ратая от кой отбор ще е дуелист.
Альона не е мръднала в това да е противна ни на йота. Тя, горката ранима душа толкова много мрази скандалите, че като в първия сезон, все тя ги започва. Все тя е с най-големите нарушения на правилата и все не е виновна. Дори не си признава или да се извини, камо ли да е виновна. А като започне на чист руски да обяснява каква е българка и започва да ми се гади. Поне езика да беше научила на страната, която сама твърди, че е повече от родната ѝ.

В анкетата гласувах за Мирела, Елена и Иван. Четвърти не измислих, имам колебания.
Надявам се от новите тази седмица да е дуелиста. Гечо ми е голяма слабост

# 50
  • Вестерос
АВО1, за осем сезона веднъж не променихте изцяло репертоара с игрите, все едно и също: цепене, коване, стреляне. Взе да доскучава... По принцип не съм фен на Игри на волята, но по - мащаб, ефектност и разнообразие на игрите ви бият отвсякъде.
Въобще не съм съгласна. Онова е по- спортно състезание, не е много до умения. Имат и различна цел  и послание. А за нагласеност на игри на волята не ми се говори даже...

# 51
Оф тези вечеринки с носиите ми идват много фалшиви и едва ли не по принуда."Айде сега турете тия дрехи и си говорете пред огъня, щото поддържаме имидж на най- българското предаване.Нищо , че утре може да ви спретнем едно скандалче и интрижка тип биг брадър 😀

# 52
  • при късмета
За мен във Фермата, по-важна е социалната игра и концепцията като цяло. Участниците се удоволствие учат занаяти и упражняват дейности, които са далеч от тях и една от целите е да се види кой колко има способност да учи. Ако ми се гледат само мускули и социалната игра да се изразява в перчене и чисто физическо състезание, в пакета имам около десетина спортни канала, ще гледам тях

# 53
  • Бургас
Въобще не съм съгласна. Онова е по- спортно състезание, не е много до умения. Имат и различна цел  и послание. А за нагласеност на игри на волята не ми се говори даже...
"Уменията", било то и фермерски, може малко да се поразширят, то е ясно, че не вкарват спортисти, но с тези еднотипни игри и все едни и същи инсталации, на мен лично ми идва изчерпано. Ето например, отдавна не са доили на двубой,  поне беше забавно, да го върнат Joy

# 54
  • Sunshine state
Аз ги превъртам тия вечеринки и сбирки накрая, не са ми интересни.
Големи грешки направиха и двата отбора, според мен. Калин как може да разпредели Радо, един от най-силните мъже там, в градината и да качи Мирела на покрива?!
А "старите герои" ще пратят Гечо за ратай.. 🙄
Аз не схванах защо някой ще агитира да е ратай, че чак и правило имало такова.
И защо превъртяха гласуването на старите герои? Че то тия неща са най-интересни за сметка на приказките край огъня..
Аз много се радвам, че се върнахте към първообраза на предаването, че в последните бяколко свзона вярно го бяхте обърнали на Биг Брадър с етно мотиви. А последният с тия "дуели" на поляната в два дни бяха направо тегави за гледане, напрежението не достигаше кулминация и се губеше ефектът. На крейзи Вснче сезонът пък с тия сушита, пури и резиденции, буквално си беше като хотел, тя за това и сега не може да свикне ба тия условия и се тръшка.
 Браво за промените!
Какво му има на Иван, че нещо съм изтървала интригата? Кой от темата го познава?

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 01:12 от Pupitka

# 55
Благодаря за темата. Изглежда страхотно!
В анкетата гласувах само за Иван. Интересен ми е. Исках, той да стане Фермер, за да го преценим по- добре.
Калин вярва, че отбора му е по- добър, но веднага затича с въпросчета до старите, Добре го отрязаха. Ще трябва да вложат въображение. Радо бе спасен от ратайство, за да се възползват от силата му, а после го пратиха в градината?! В същото време Симона гради стена?!
Гуспата не може да готви, с други думи- не ме пращайте ратай, така го разбрах.
Изненадах се, че пратиха Гечо за ратай. И аз мисля, че ще е по- полезен в строителните дейности, но то май в тази група все майстори са се събрали Grinning
Първо Финци за първи дуелист, после Гечо за първи ратай, а и на кмета не му се размина... Май са ги подкарали по възраст.
Фен съм на новите правила.

# 56
  • earth
Май без Стоичков ми харесва повече.

# 57
Всеки път като дават Стоичков да говори ме хваща срам (когато те е срам от тъпотията на някой друг). Освен това какви бяха думите на Гуспата към Альона "ей ся ш ида ей там ш седна и ш стигна докъдет си искам". Разбирам го, че без много зор, само защото е вътрешен в предаването и са му ясни много неща, ШШ стигне и до финал Simple Smile Много нелюбезно изказване от негова страна Simple Smile))))) да изтъква колко е гъст с продуцентите и екипа.

# 58
Какво му има на Иван, че нещо съм изтървала интригата? Кой от темата го познава?

Не помня кой го познаваше, но няколко пъти се писа, че е келеш, кофти човек. Честно казано не ми харесва какъв е намусен, та няма да се изненадам.

Като цяло мъжете от новия отбор са все намусени, буквално тъмни балкански субекти, въобще не ми допада това.. Гуспата хем ме дразни с дрънкането си, но поне се поусмихне тук там, пусне една сълза, а тези новите са свъсили вежди... ужас. Само Влад е по-ведър и усмихнат от тяхната групичка.

# 59
Все още не ме заинтригува тоя сезон. Носии, гайди, ритловици. Май ми омръзна тоя формат.

Общи условия

Активация на акаунт