🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 224
  • 523
  •   1
Отговори
# 60
Оф тези вечеринки с носиите ми идват много фалшиви и едва ли не по принуда."Айде сега турете тия дрехи и си говорете пред огъня, щото поддържаме имидж на най- българското предаване.Нищо , че утре може да ви спретнем едно скандалче и интрижка тип биг брадър 😀
Как пък всички участници имат носии у дома?Това ми беше първата мисъл.Сякаш и това е бил критерии ,като са ги избирали

# 61
  • Вестерос
Все още не ме заинтригува тоя сезон. Носии, гайди, ритловици. Май ми омръзна тоя формат.
А какво очакваш от Фермата?

# 62
Пореден слаб епизод.1 час безмислена тирада на водещия с някакви измислени правила,които ги променят всеки сезон както и когато си искат.Вече е като правило при мен,говорят ли тея двамата лигочи водещите да натискам "МУТЕ"
Ако ги сменят,рейтинга мисля ,ще се вдигне доста.

# 63
И с кой да ги сменят? Както Стани богат не е същото без Ники Кънчев, така и Фермата съвсем ще избяга от "себе си" с нови водещи.

# 64
  • Велико Търново
На мен пък ми омръзна да чета как на някого му омръзнало от напълно нормални за този формат неща.  И понеже очаквам "препоръка" да не чета подобни мнения, само да вметна, че все пак няма как да разбера, че отново ще прочета мрънкащо мнение, докато не го прочета. Докато за тях е много лесно и колкото и тривиално да звучи - за целта има дистанционно.
И какво значи да се сменят водещи? Те си правят формата, те са си решили да си водят и това е. За правилата важи долу-горе същото - екипът ги определя и точка. Съобразени са с исканията на зрителите за връщане на някои от предни сезони, съобразени са и с конкретните специфики на този сезон. Пък и новите неща нали трябва да се обяснят, как да стане това без говорене, листовки ли да раздават? На когото не му харесва... вече написах какво е решението.
Впрочем, от ernfeto досега една положителна дума не съм прочела, та вече си мисля дали не е с цел.

Едва ли всички имат носии у дома. Казали са им да си носят, който не е имал, си е намерил отнякъде. Те и не дадоха абсолютно всеки да разказва историята на носията си. Може би тези, които разказаха, са били с техни си.

Според мен, който и отбор да победи, респ. който и от двамата фермери ще определя, то все Георги ще е първи дуелист.

# 65
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата! Интересно раздвижване с правилата.

За носиите - направо да ги оставят така да живеят и работят, с носии. Продукцията да осигури няколко ката дрехи и тогава да видим кой как ще се справи Simple Smile

# 66
Все още не ме заинтригува тоя сезон. Носии, гайди, ритловици. Май ми омръзна тоя формат.
А какво очакваш от Фермата?
Точно това казвам, че ми е омръзнал формата.

# 67
Оо, това да ходят с носии, ще е много готино Joy така де, Иване, следващия сезон да се казва "Връщане към корените" и да ходят както са ходели едно време, с носии, забрадки, без гримове. Кифльоча ще окапе още на първата седмица от ужас Grinning А по-следващия сезон направо го направете по следите на хан Аспарух Wink

# 68
Харесват ми Иван и Андрей. Забавляват ме. Ни си представям други водещи но този формат.

Въпреки, че бях ЗА разрешението за договорки, сега си мисля, дали нямаше да е по вълнуващо, ако забраната за тях си беше останала. Единодушието е скучно.

# 69
  • при късмета
В последния не помня, май пропуснаха, но иначе винаги е имало такава седмица, всички с носии.
Казах го и в началото на сезона, искам да върнат и седмицата със смяна на мъжките и женски задължения. Мъже и плетене е голямо забавление. Цяла седмица се щурат с преждата през врата и не знаят какво да правят Joy

# 70
Всеки път като дават Стоичков да говори ме хваща срам (когато те е срам от тъпотията на някой друг). Освен това какви бяха думите на Гуспата към Альона "ей ся ш ида ей там ш седна и ш стигна докъдет си искам. Разбирам го, че без много зор, само защото е вътрешен в предаването и са му ясни много неща, ШШ стигне и до финал Simple Smile Много нелюбезно изказване от негова страна Simple Smile))))) да изтъква колко е гъст с продуцентите и екипа.

Не си чула правилно. Казва "и Ш'сидъ където си искам" Wink

Стоичков преиграва в желанието си да е народен човек. Но явно си е точно гост-звезда. Сутрин с лодката, хапне, раздаде "мъдрост" и подаръци и вечер в хотелчето.

# 71
Почва малко мудно сезона. Това си е обичайно, но ако гледаме и другия формат от там идва чак толкова очеизбодната разлика. Аз за първи път гледам ИВ. Хубаво е било да поограничите простащтината на Стоичков, защото става малко еднообразна на моменти. Дано не ни натоварва прекалено дълго време.

Аз за миналогодишния формат с битки в два дни съм с две ръце. Винаги при монтажа могат да орежат достатъчно времетраенето на самата битка, за да пасне на екранното време. За първи път на практика психологическия момент можеше да бъде експлоатиран от дуелистите в промеждутъка вътре в самата ферма. Миналата година даже имаше много успешни ходове в тая насока.

# 72
Вчера пропуснах да гледам, че заспах още на ИВ.
Надявах се от темата да разбера какво се е случило, но не виждам особена активност, освен, че Иван от Андрей Simple Smile се е включил да ни сръчка. Като гледам, обаче, май не съм изпуснала кой знае какво.
Може би ако не бях изгледала няколко сезона, в които участниците се излагат зверски, показвайки най-низкото на което са способни, повече щях да се захласвам от мъдрости, изречени до огъня, но така да се каже - закоравях и не се хващам лесно на тая въдица. След Коцето, след Кирил...и тем подобни дръначащи на кухо герои.

# 73
  • Велико Търново
Е то какво да се случи? Все пак ясно вече, че в понеделник се избира фермер на седмицата. И изобщо как се развиват събитията по дни също горе-долу е ясно. Вчера бяха обяснени новостите в правилата, каквито досега не е имало поради простата причина, че досега такова разделяне на отбори, които през цялото (или може би до някое) време ще са един срещу друг, също не е имало. Та, ако някой нещо е изпуснал, то са точно новите неща.

# 74
АВО1, за осем сезона веднъж не променихте изцяло репертоара с игрите, все едно и също: цепене, коване, стреляне. Взе да доскучава... По принцип не съм фен на Игри на волята, но по - мащаб, ефектност и разнообразие на игрите ви бият отвсякъде.
Въобще не съм съгласна. Онова е по- спортно състезание, не е много до умения. Имат и различна цел  и послание. А за нагласеност на игри на волята не ми се говори даже...
Пък и тук акцентът в подбора на участници е характерът, а не в напомпаните, бутафорни мускули.

От миналогодишната арена ми харесваше възможността за по-мащабни игри. Иначе с разпокъсването на дуела ми се губеше някак кулминацията на седмицата.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 18:11 от Дидичка

Общи условия

Активация на акаунт