🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 232
  • 523
  •   1
Отговори
# 75
  • Вестерос
Все още не ме заинтригува тоя сезон. Носии, гайди, ритловици. Май ми омръзна тоя формат.
А какво очакваш от Фермата?
Точно това казвам, че ми е омръзнал формата.
Тогава сменяй канала.

# 76
Не разбирам тези, които непрекъснато мрънкат, че не им харесва сезона, ще сложат точка,  но всяка седмица са тук на линия и коментират. Значи все пак гледат.  
   Току-що изгледах епизода от снощи , Мари отново благодаря! Гуспата си каза ,поне и аз така чух, че се седне ей там и ще си стигне докъдето си иска.
   Мен Альона ме дразни, много .
  Интересно е с новите правила, различно е от това, което е било до сега. Интересно е фермерът кого ще защитава с щита, ще има ли общи договорки кой да е ратай, ще има ли "смелчаци" да не се съобразяват изобщо с общото мнение.
   Аксения се активизира, което ми харесва.
   Хареса ми това , че Яни не даде щита на никой.
   Иване , ако четеш все още, поздравления за промените и за това , че се съобразявате с мнението на зрителя.
   За носиите , от моя кръг познати все повече хора имат такива в къщи . Не всички са от баби и дядовци, някои си купуват сега , но не е чудо невиждано. Аз имам от баба ми ,детска - за около 5-7 годишно момиче. Била на баба, на мама , моя ,щерката я е обличала, живот и здраве и внучката ще я носи.  Хубаво е да се събират край огъня и да си говорят, Фермата е това, не Сървайвър.
   На мен Стоичков ми хареса .Каква толкова простащина е показал ? Човекът е футболист, не е академик. Говори нормално, намери  общ език с всички. Човекът е обиколил света, познава лукса, но си казва "България е една". И толкова. Не каза най-красивата, най-работливите хора, най-най-най....Носи я в сърцето си , не е забравил българския, както много други живяли две години в чужбина. Има самочувствие на успял човек, защото в своята сфера наистина е такъв.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 11:43 от марулета

# 77
  • Вестерос
Абсолютно съм съгласна с всичко от до.

# 78
И аз не разбрах какво толкова каза Стоичков, че чак някои ги досрамя да гледат и слушат. Вярно, че е тънка границата между това да си патриот и да прекаляваш, но това, че Христо казва, че обича България не е задължително да е лъжа или само за пред камерите. И наистина понякога е досадно пеенето на Лили, признавам си, но по-добре това, отколото да слушаме простаци и кой бил миндил и тъпак.

# 79
Сигурно само аз не разбрах, защо наказаха Альона. Тя не гласува за себе си да бъде ратай, така както Финци смяташе да направи за дуелист. Тя каза на групата, че иска да бъде и да гласуват за нея. Дали те щяха да се съобразят или не, не зависеше от нея. Как това се различава от разрешените групови стратегии?
Значи можеш да наговаряш хората да гласуват за еди кой си, но не можеш за себе си. Друго е да пуснеш глас в урната за себе си, мислех че това е забранено.

Не ми хареса, че бяха орязани повечето от изказаните мотиви за гласуването, както за Фермер, така и за ратаи.
Обичам да ги гледам, когато си говорят лице в лице.

# 80
  • Разпиляна във въображението
Доколкото разбрах играчите не могат да се самопредлагат, нещо което Альона направи.

# 81
Аз под самопредлагане разбирам да напише своето име при гласуване, а не да пита Пешо и Гошо да искат да гласуват за нея.

# 82
Аз още не съм се отказала да гледам, просто вчера не успях и очаквах нещо да се коментира в темата. Ето, както се оказва, имало нови правила, но тук не е много обсъждано. Ще върна довечера да видя за какво става въпрос, че и в нета не намирам някъде обобщена информация.

# 83
Аз под самопредлагане разбирам да напише своето име при гласуване, а не да пита Пешо и Гошо да искат да гласуват за нея.

И аз така го разбрах, но явно сме сгрешили.

# 84
  • София
Ако Иван още чете....
То че 8-ми сезон вече е записан - записан е. Няма връщане назад... Ама в следващите - може ли да крещите по-малко по време на битките? Голямо викане, голямо нещо..... Иде ми да счупя тоз телевизор. Simple Smile
То и за собствените ви гърла ще е по-добре. Simple Smile

# 85
Присъединявам се към Vivi. Много дразнещо е, а и може да влияе на дуелистите, особено коментари от типа на "О, той вече е много уморен, грохнал е, замота се".

# 86
  • София
Те участниците получават подробни инструкции, много добре знаят какво е забранено. Вече с каква цел го прави Альона, е друг въпрос. може да е с благородна, а може и да иска да е първи дуелист, докато има прави на избор и после да не я закачат. Въпреки че новите жени засега не мога да ги преценя, не изглеждат твърде силни освен Камелия. От Аксения и Симона не знам какво да очаквам. Ще е интересно като започцнат първите игри и вече можем за видим кой как се представя.

П. П. Аз пък се радвам, че няма игри за доене, излишно разкарване на животните. Ако доят в техния обор, ок, ама някои пак не ги слушат главите и са твърде груби с тях.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 12:53 от Niya-

# 87
Присъединявам се към Vivi. Много дразнещо е, а и може да влияе на дуелистите, особено коментари от типа на "О, той вече е много уморен, грохнал е, замота се".

Щом Хепи Ванче, която не се слави с голяма психическа устойчивост, издържа маса дуели с подобни коментари, значи не е от такова значение. Има хора, които умеят да се събират, когато е важно, и такива, които всичко би могло да ги разклати, дори и водещите да мълчат по време на игрите.

# 88
И това е така, защото пък по време на битка концентрацията е върху задачата, а в такива моменти човек изключва страничните подвиквания. Мен като зрител обаче безкрайно много ме дразнят тези подмятания.

# 89
О, и мен ме дразнят тези подвиквания. Като не харесват някой, И&А винаги оказват психо-натиск върху човека точно с реплики "ох, тежко ли ти е, уморен си май, как ще изкараш".

Общи условия

Активация на акаунт