🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 326
  • 523
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Коя жена са тормозили предния сезон , него го прескочих

Ваня.

# 166
И аз не разбрах защо нарочиха Елена. Влад ми хареса в отношението и разсъжденията си. Тоя полицая ми е никакъв,направо ми се губи. Разочарована съм от Жоро - някак си очаквах от него да поведе по-младите,да им покаже покрива как да направят, разсада кога да садят.  А той направи така,че всички се обърнаха срещу него. И накрая с тези сърца - изчакал ги една минута и понеже никой не му реагирал, той да си каже. Дърт мъж , а се държи като ощипана госпожица.
    Много се дразня на това "сеене" на растения с корен и стъбло.Сеят се семена,това се сади.
   Хареса ми играта с въпросите, поне аз винаги научавам нещо ново. Обаче Яни , и той дърт мъж - то не бе клатене,навеждане, полюшване. Е застани малко по-сериозно де, има време за лигавене и време да сме сериозни.
   Очаквам в жълтата преса заглавие "Бг-мами учат Иван и Андрей на правоговор" , но сте прави за всичко. Трябва да имат ясна дикция и правилно изговаряне на думите.

# 167
Защо Българите живеещи в България по време на ИЗБОРИ с опашка на Гръцка граница /да влезнат в Гръцко/ не си гласуват за бъдещето си..но все философи са всички....по тази тема може да се коментира много,но я някой да ми посочи една държава в света,където е забранено да се гласува гражданин живеещ в чужбина ...Здравейте на всички!

# 168
Аз се радвам, че нарочиха Елена. Тъкмо да види малко повече и от нея, защото до сега ми е абсолютно анонимна.
Изказването, че баба и или майка и (не помня) сади разсада за нула време, а Аксения се мотае е неуместно при положение, че на нея и е за пръв път. Сигурно познава някой, който ще накове покрива за един ден, но тя виси вече 2 на него.

Питките/сърца на Георги бяха неговия, макар и леко инфантилен начин за повторно сближаване с групата. Стана ми жал, че никой не отрази жеста. Човекът си е направил труда все пак.
Отбелязвам червена точка на Иван, че седна да поговори с него и грамотно да му обясни, къде греши в комуникацията. За съжаление, ако го изберат за първи дуелист, не мисля че ще има времето да поправя нещата, защото не виждам кого би победил от старите. Предричам поредния дуел 10:0 в този случаи.

Прогнозата на Финци за тиктакаща бомба в отбора ме радват. Прекалено са ми спокойни за сега Grinning

# 169
  • Вестерос
Аз друго се чудя за тези новите и въобще участниците в предаването. Знаеш, че влизаш в аграрно предаване, ами вземи питай баба ти или виж в гугъл как се сади разсад, как се гледат кокошки, как се прави ясла за крави и какво въобще е това... толкова е близко до акъла. Обаче явно те си влизат с идеята да се пекат на слънце, да си пият винце, са се ежат колко са велики лидери и т.н. тъпотии. Как ще сложиш 4 жени да коват стени и покрив... тотално неадекватно решение.
Или накарай Калин да се обади на Бети и да я пита.

А мъжете Какво правят реално тази седмица от новите?

# 170
  • София
А мислите ли, че ако новите победят, Калин може да избере Георги за първи дуелист? 🤔

# 171
  • София
Подпират се и клюкарстват.

Както и Лили, между другото. Когато и да е в кадър - или седи, или пее. Simple Smile

# 172
  • при късмета

Грубата сила уж трябваше да е в градината, ама беше за малко. Влади поне помага с готвенето. Другите какво правят за мен е мистерия

Присетих се още нещо. Не трябваше ли двете теленца да ги гледат на отбори? Все Веселка и Дидо се въртят покрай тях и за храненето, основното задължение, се грижи основно Веселка. А те и двамата са от старите

# 173
  • Вестерос
Влади ясно, но аз другите не ги видях наистина нещо да правят. Може би оградата на градината 🤔

# 174

Евгени и Иван строят обора. Радо и Влад в градината, Георги- ратай. Калин,, сигурно е навсякъде.

# 175
  • Вестерос
Радо клюклю тогава 😁

# 176
А мислите ли, че ако новите победят, Калин може да избере Георги за първи дуелист? 🤔

Не. Мисля, че би било брутално предателство, както към Георги, така и към отбора.

# 177
  • София

Не. Мисля, че би било брутално предателство, както към Георги, така и към отбора.
Дано, ама нещо имам съмнения, че може и да го направи, уж под предтекст, че искат да му даде шанс да си избере опонента, а и според мен не искат и ги е страх да ходят на дуел.

# 178
Много интересно какво имаше предвид Финци. Най-вероятно има наблюдение върху отбора и случващото се вътре.
  Чухте ли Яни как нарече Бети във видеоразговора? Маме....Явно са си близки , което смятам, че няма да се отрази на оценките им.
   Лили и на мен направи впечатление , че основно се грижи за настроението на групата. Дават я все приседнала някъде.
   Нямам търпение за битката вече ,че да има какво да обсъждаме.

# 179
Аз мисля, че Калин би избрал Георги за първи дуелист. Нали искат да махат слабите, отделно не го харесват. Ще каже, че му дава шанс да избере слаб противник, да си вдигне самочувствието, ала бала..

Общи условия

Активация на акаунт