🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 256
  • 523
  •   1
Отговори
# 375
  • Велико Търново
Е, че те може да са питали дали е позволено и дали може да се пазарят, от продукцията да са отговорили, че може и толкоз. Чак да са им казали точно какъв да бъде пазарлъкът - едва ли.

# 376
  • София
Аз очаквах Гуспата да поиска някаква част от улова.

Беше много пошло да поиска жените да се разсъблекат.

# 377

Дъщеря ми /11 год/ го нарече перверзник Joy

# 378
Аз се чудя как мъжете от стария отбор не можаха да хванат някоя риба а новите това чудо на рибите Grinning Grinning Open Mouth

# 379
Сега ако искат старите парче рибка, Гуспата да сервира по боксерки Joy

# 380
  • при късмета
Старите опитаха през деня, а риба се лови от вечер до сутрин. Затова и за въдицата се разбраха за вечерта, явно всички го знаят. При първите им опити, нямаха въдица, опитваха с подръчни средства. А толстолоба никак не е глупава риба, иначе нямаше толкова смело да излиза на плиткото

# 381
  • София
Е, не даваха ли кадри, че и старите точно вечерта опитваха с въдицата? 🤔

# 382
Тези старите.. заради две мадами по бански ще се разминат в такъв рибок и ще точат лиги. Очи пълни, стомах празен Joy

# 383

Дъщеря ми /11 год/ го нарече перверзник Joy

А от къде знае тази думичка и конкретното и значение? Grinning

# 384
А защо да не я знае? Тя не живее във вакуум.

# 385
  • Варна
Тези старите.. заради две мадами по бански ще се разминат в такъв рибок и ще точат лиги. Очи пълни, стомах празен Joy
Не е ли обезкостена... не ми я хвали.. Wink

Според едната ми щерка Гуспата приличал на Зеленски.

П.П. Точно 11 годишните знаят думичката и какво значи, непрекъснато им се тръби и напомня да се пазят от подобни чичковци, които може да поискат да ги погледат по бански или без, най-вече в интернет.

# 386
Много по-добре е 11-12-13 годишните да знаят думичката и какво означава, отколкото да не знаят.

# 387
Абе и аз съм ходила за риба /доста често включително на Диканите/ ама такова чудовище с таз въдичка...да не говорим каква стръв трябва

# 388
  • Sunshine state
Радо ми е най-противен от всички. Симона и Аксения не ме дразнят толкова, честно казано. Аз пък противно на всички не одобрявам това изчакване на тоя и оня за яденето. Не ми е харесвало никога и у нас не се практикува да св яде по команда. Аз например като озверея от глад ставам заядлива и откровено зла и ако трябва да седя да чакам някого.. Не всеки огладнява по едно и също време.

# 389
Най-антипатичните ги изброих: Радо, Евгени и Иван. Все така мазно намилащ ми е Чавдар, а ако беше отпуснал още 1 глас щях да отбележа и Гуспата, че и Калин.Smiley
Страшно ме разочарова снощи предложението на Гуспата, а направо обидно ми стана Калин като прие момичетата да се разсъблекат за една въдица. Че те се "жертваха" ясно, Аксения и без въдица се фръцка, но самата сделка беше пошла.
И не оправдавам Аксения и Симона за дразнещия театър който разиграха, но мнооого голяма вина има Калин с лошото разпределяне на задачите. Чак с кадрите от обора разбрах, че той ги е разделил на мъже и жени. Е, защо? Качи двама мъже на покрива, смеси работещите, ще си помагат, ще се опознаят...Че и не разчели схемата и копирали грешките на Старите.
Аксения три епизода я гледам клекнала и сади разсад, Влад, Мажена и Радо се позавъртаха да ѝ помогнат. Явно е от хората които не предприемат инициатива извън задълженията си, но на разбора Калин я изкара най-виновна.

А Старите колективно напредваха и вечерите много от тях садиха и оправяха градината, определено са по-подготвени и заслужено спечелиха.

Абсолютно! Защо не поиска и няколко мъжаги по прашки, за да изплакнат очи и дамите. Супер просташко. А онзи ****** Калин дори не се замисли дали да откаже. Но повече ме впечатлиха дамите с ентусиама, с който приха предложението.

Общи условия

Активация на акаунт