🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 261
  • 523
  •   1
Отговори
# 360
Никога, никога няма да остана безучастна при, такъв грозен скандал между хора, с които живея. Винаги щях да опитам да ги раздалеча, успокоя, щях да се намеся. Колкото не ми харесва кавгата, толкова не ми харесват и всички онези, които безмълвно гледаха сеир.
Забравяш, че това е игра и те не са едно семейство, а конкуренти. В един момент ще е в твоя полза, че другия се е излагал.
Или пък не.

Много ще е  жалко за всеки, който разчита на излагацията на другите, за да блесне той Joy

# 361
  • Другата България
Да, и на мен ми се струва, че Аксения е по-недразнеща от Симона.
Но е по-устата явно.
Но пък и поведението на Радо беше грозно и обидите, които ѝ отправи, също.

# 362
  • Варна
Скрит текст:
Никога, никога няма да остана безучастна при, такъв грозен скандал между хора, с които живея. Винаги щях да опитам да ги раздалеча, успокоя, щях да се намеся. Колкото не ми харесва кавгата, толкова не ми харесват и всички онези, които безмълвно гледаха сеир.
Забравяш, че това е игра и те не са едно семейство, а конкуренти. В един момент ще е в твоя полза, че другия се е излагал.
Или пък не.

Много ще е  жалко за всеки, който разчита на излагацията на другите, за да блесне той Joy
Kъде съм казала "разчита"?
Ако някой очаква да блесне, като се хвърли между двама, които се замерват с кал, по-скоро няма да му се оправдаят очакванията.

П.П.
Радо я нарече "платена", каква друга обида е казал?

# 363
Какво толкова си гирмират тези красотници по цял ден, че чак да им прави впечатление на останалите, че основно с това се занимават?
Един грим ми отнема максимум половин час на ден, барабар с мазането с кремове. И то в случай, че се туткам много. Ако бързам, мога и за 5 минути да си нарисувам физиономията в що-годе приличен вид.
Така че, за мен няма значение коя е по-намазана. По-важното е на коя й отнема повече време да се гримира.

# 364
  • Другата България
Е, не ми се връща отново, но не беше само това с “платената“.
То беше накрая, преди него имаше още.
Не, че тя му остана длъжна......

# 365
  • София
Симона започна първа с обидите. Не просто разправия - подкара го с обиди. Единствено това, че е "платена" й каза Радо. След което тя продължи.

# 366
Мери, и Радо и Симона ораха дъното. Но първо тя му каза , че не е мъж / думата започвала с П /. Та и двамата се наредиха един друг.

# 367
Чакам да изгонят Елена и Симона да им готви на тези ганьовци Joy Ще ядат сенки с червило Grinning Симона определено е тотално отегчена, направо няма живец в това момиче..

# 368
  • Вестерос
Да, и на мен ми се струва, че Аксения е по-недразнеща от Симона.
Но е по-устата явно.
Нейните, защото не бяха грозни. Тя го обиждаше повече, почна даже първа- женски полов орган, пикльо и т.н.
Симона се гримирала по няколко пъти на ден. Едно е да си сложиш за пет минути сутрин спирала и черен молив, друго е по няколко пъти да се оправяш и да се скатаваш.

В промото дадоха Калин с много голяма риба.

# 369
  • Другата България
Е аз не казвам, че нейните не са били грозни.
Казвам си мнението просто, не запомних всичко, за мен цялата разправия беше мега грозна.

# 370
  • Вестерос
И аз не запомних снощи, но днес го повтаряха в преди обед, както писах и коментираха Марияна Маринова и бай ви Анго, та обърнах внимание кое как. Но е супер смешно Симона уж била юрист, думата правист е хипер смешна и не се употребява, моля ви се, го заплашва със съд за клевета, а същевременно обижда яката Grinning Grinning Считайте какъв юрист е ..

# 371
Симона се конти по няколко пъти на ден, защото е влезнала да се покаже и да си вдигне цената... Това обяснява и защо се навърташе около Стоичков. Също така реже и кове с такива секси чупки в кръста, ще кажеш, че участва в някой еротичен филм. Ей, всеки път си викам няма да съм предубедена, може пък момичето да е свястно, но уви... с тези грозни думи, като някоя мутреса...

# 372
  • Велико Търново
Миналите години много добре се виждаше кой колко се е научил, как някои не можеха нищо в началото, но в края вече бяха машини.
То същото се вижда и сега при "старите". Измежду тях имаше такива, които в началото на съответния сезон не знаеха нищо за тези дейности. Ама я сега - и Дидо, и Нина, и Валерия, и Лилия даже, дори и да са забравили, бързо-бързо са си припомнили и се справят добре. Впрочем, от 6-те жени май само Веселка при влизането си знаеше как да държи сечиво и как се борави с него.

Всички знаем, че обидите идват, когато липсва умствен и словесен капацитет или пък когато е изчерпан арсеналът от доводи и аргументи. Имайки предвид как Симона директно започна с обидните квалификации, сама показа  какъв "капацитет" притежава и каква юристка може да е.

# 373
  • Варна
Всички знаем, че обидите идват, когато липсва умствен и словесен капацитет или пък когато е изчерпан арсеналът от доводи и аргументи. Имайки предвид как Симона директно започна с обидните квалификации, сама показа  какъв "капацитет" притежава и каква юристка може да е.
Толкова юристка, колкото адашката й полицайка? С каква цел се наема такъв кифльоч за полицаи и т.н., по-добре да не се замислям.

# 374
Мисля, че искането на въдицата и искането на Гуспата за банските беше спуснато от продукцията.  Иначе как знаеха, че е позволено и няма да ги накажат?

Общи условия

Активация на акаунт