🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 239
  • 523
  •   1
Отговори
# 405
Тези двете изплискаха легена Grinning

# 406
Тъпомерът официално е счупен.

# 407
  • Вестерос
Симона обаче много използва джуките и гърдите си като оправдание все, че не я хареса някой и подценяват 🤣🤣🤣

# 408
Tiffany А, интересно какви оправдания е използвала преди да се сдобие с тях. 🤣 Като ги гледам двете по бански, струва ми се, че на територията на фермата млекодайните животни са с 2 повече.

# 409
Ох! Не стига че сложиха белезници на Хепи Ванче,Ами и Альона я заключи в тоалетната.Голяма забава бяха.

# 410
Да.

Ужасна е устата на Симона, плаша се 😁
Абсолютно, всеки път се чудя защо така се е обезобразила, ако не беше устата щеще да си е красавица

# 411
  • гр.София
Много тъпо ми се струва това заключване с белезници към стола Rolling Eyes

# 412
  • на село
И как ходят до тоалетна,  ей този въпрос не ми дава мира Laughing

# 413
  • Вестерос
Tiffany А, интересно какви оправдания е използвала преди да се сдобие с тях. 🤣 Като ги гледам двете по бански, струва ми се, че на територията на фермата млекодайните животни са с 2 повече.
🤣🤣🤣 дам, мислех си го и аз за първото

Ванчето лесно си изкара ръката, в тоалета може да си я маха и никой да не разбира.

# 414
  • София
Фермата - сезон 8, епизод 12 (16.09.2022)

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 23:09 от Mari_Mar

# 415
Здравейте и от мен! Hug
Като за начало няма как да не благодаря на Дяволчето за страхотно подредената тема. Удоволствие за мен е да чета и да споделям мнение.

Ако ми позволите ще се включа с мъничка "корекция" относно зодиите на някои участници.
В един от епизодите се спомена, че Аксения е скорпион. Хепи Ванче е дева, спомням си още от нейния сезон. Нина е риби, в биото ѝ в инста е сложила емоджи. А за по-любопитните, ето и линк към профила ѝ
Скрит текст:

Мнението и впечатленията ми за сезона досега са положителни. Като единственият отявлен дразнител за мен бих определила Радо.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 23:41 от M A D D Y

# 416
Аз очаквах Гуспата да поиска някаква част от улова.

Беше много пошло да поиска жените да се разсъблекат.

Сексистко е.
-------------
И на мен вече взе да ми става скучно в този формат.
Все едни и същи скандали и простотии всяка година.
Тази година няма харизматични играчи - Бат Анго си замина и тук-таме има малко за цвят нещо при старите, и това е.
Новите всички са ми в сиво-черната гама и не са ми интересни - подбора е много слаб - хиляди кандидатстват, и това е селектирала продукцията?!
Като са толкова зле с подбора - да изберат 100 човека, да им пуснат тук визитките и битките при селекцията, и ние да гласуваме и да им изберем играчите! Барем най-после нещо наистина се промени, че последните няколко сезона са много зле. Първите няколко бяха ОК, но от 5-ти насам... скука! Нито мъжете - мъже, нито жените - жени! Само някакви насилници и изкуствени набоцкани и напомпани кифли.

Скука - нищо не знаят, нищо не могат, не са готини нито като хора, нито като визия - всичко изкуствени ц^ц^ и изкуствени джуки, фасони, превземки - и нищо...
Тъпо!

# 417
  • Sofia
Ох! Не стига че сложиха белезници на Хепи Ванче,Ами и Альона я заключи в тоалетната.Голяма забава бяха.

За вчерашния скандал всичко сте изкоментирали.Страшна излагация.
Но се сетих за една малка подробност.Радо обяснява на Симона:"питаш фермера,ако трябва да ядеш".Точно той,който от първия ден се крие по кюшетата да яде тайно.Много смешен...

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 02:12 от avi10

# 418
  • Sunshine state
Радо ми е мега неприятен. И с това ядене сакън да не са всички на масата прекаляват. Кой знае какво ще стане, ако една-две хапки изтърве някой. Правят го чисто и просто, за да се заяждат според мен и е напълно излишно.  Много дразнещо. С никого не бих се съобразявала с това ядене, ако искат да ме номинират, дреме ми.

# 419
  • Варна
Храната е обща и би трябвало да се дели по равно. Ако не се хранят всички заедно гарантирано ще има злоупотреби.

Общи условия

Активация на акаунт