🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 257
  • 523
  •   1
Отговори
# 390
  • Вестерос
Аз пък държа в нас да ядем заедно на вечеря.

# 391
  • Sunshine state
Едно време и баща ми така, но аз като не бях гладна и се насилвах, понеже нали трябваше всички заедно. Оттогава ми е неприятно и не го налагам.

# 392
Аз пък държа в нас да ядем заедно на вечеря.
И у нас така! Всички заедно . Споделяме,говорим...Харесва ни!

# 393
  • гр.София
"Дамите" приеха за благото на отбора. Иначе те не са такива хора. Нееее, те са НЕкифли и не правят такива неща Joy

# 394
  • София
Аксения и любовчето 😉

Фермерки по бански
Аксения, Симона и Камелия дефилират (бе екстра са си)

# 395
Хора, Гуспата е вътрешен човек, та нищо чудно да е по сценарий та да стане и интрига...
Не приемайте всичко за чиста монета.
Пп не ми от симпатичните,  познавам една, която е била в една от фермите.

# 396
Това не променя нищо в ситуацията.
А Симона и Аксения, лелееееи. Наричат другите жени  кучки. Ти да видиш!

# 397
Колко са зле тези две некроасанки, не е истина... Сбъркали са кастингите и вместо в Ергенът, са попаднали тук. Аксения я е спрял и фактът, че е семейна. При други обстоятелства биха били идеални там.

# 398
Аксения е дразнеща, но някои хора в отбора на новите много обичат миризмата на собствената си пръдня, демек се взимат много насериозно. Тя е отврат, но по доста прозрачен начин. Като цяло отбор пълен с големи егота и почти нищо стойностно.

# 399
Симона, Симона нарича Елена и Камелия паразити. И още нещо такова изплю. Но иначе тя е много обидена. Това същество предизвиква у мен позиви за повръщане...

# 400
А, така. Плана на тримата от новите се скъса. 😝😝 Радвам се. Донякъде бях права в мойте разсъждения.

# 401
Чавдар срещу Георги. Хм, равностойна битка за мен. Малко повече съм за Чавдар, може би защото съм го гледала вече. Георги все още ми е непознат.

Падналия посочва следващия фермер в своя отбор, а победителя става фермер в неговия ли? Т.е. ако Георги падне ще избере някой за фермер на Новите, а Чавдар ще стане на Старите?

# 402
  • Вестерос
Да.

Ужасна е устата на Симона, плаша се 😁

# 403
Да.

Ужасна е устата на Симона, плаша се 😁
Гледам я и си мисля, че е като тези куклите на вентролозите, точно така я движи.

Отчайвам се от Аксения: деугите жени били  невьрачни, тя и Симона най-интервсните играчи.😄

# 404
Упс. Според Аксения, тя и Симона са най-интересните там. Пълна липса на адекватна самооценка. А Камелия и Елена са пълнеж? Да се смее ли човек, да плаче ли?!

Общи условия

Активация на акаунт