🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 227
  • 523
  •   1
Отговори
# 435
Всички говорят за таз стена как новите не я били направили , а да отбележим че Калинчо разпредели жени да правят стени и покрива. Това за мен е абсурдно колко сила има една жена или пък разбира от дърводелство или строителство сигурно на пръсти се броят, освен ако не се занимават пряко с това. Те като “мъже” би трябвало да имат повече усет за тези неща , за мъжката работа 🤷♀

# 436
  • София
Никой не е обвинил жените, Калин им каза как да ги редят, както и другите мъже се въртяха там и даваха акъл. Никакъв проблем няма, че новите не знаят. Нали затова са там да се научат, това важи и за двата пола. Това, че някой е мъж, не означава, че трябва да е правила такива неща. Никой не очакваше Калин да знае, но трябваше да пита. Като не е питал навреме, сега ще работят двойно. Заслужено спечелиха и по-малко кошници.

То и за градината никой не е обвинил персонално Аксения, явно не са знаели, нея я обвиняват, че след градината приключи с работата.

Според мен тактиката е за всичко, което смятат да го правят по-различно от старите, да питат Бети преди това.

# 437
Дяволо, до 23 октомври са везните.

# 438
  • София
леле, ами виж как значи от този сайт са ме подвели 😮
дано другите дати са коректни.
https://dama.bg/horoscope/

За епизода снощи:

Очаквах Георги да дръпне Гечо, осанах леко изненадан. Според мен Чочо ще го бие убедително, но Георги няма да се изложи. Интересно Жоро кого ще посочи за фермер. Дали Влад, Иван или Евгени. Изключвам жена. Мислех си за Мажена, но точно той гласува срещу нея за ратай. Хм, ако е жена ще е Мирела по-скоро.
Изборът на фермери е класическия такъв - допада ми!
Това със заключването за столовете е голяма глупости за мен. Чак пък и наказание, тц тц

Този Кръг на истината не е много добра идея, защото предразполага към скандали и напрежение. Да речем, таман са се изяснили някои хора и са си простили и хоп малко преди дуела, страстите се разпалват отново. А и защо наклепаха така Финци с това което каза  за осите на синхрон в изповедалнята? Не ми хареса това. А и по този начин, всеки ще си държи езика зад зъбите и ще внимава какво говори, защото както се вижда всичко се казва после. Т.е. по този начин, минус за нас, защото няма да чуваме откровени излияния за останалите фермери. Кой какво си мисли наистина.

Браво на Калин. Думите му, че е много добър рибар се оправдаха. Този толстолоб ще ги засити като за начало. Влад за един ден като ратай, ок добро решение. Но после ще е големия цирк при тях. Ако изпратят Аксения или Симона ще е бомба със закъснител. Изобщо не им завиждам за цялостната ситуация в отбора.

Аксения искаше да се коалира с Мажена, Мирела и Влади и да имат 5 гласа срещу Радо, но така и не видяхме да говори с тях. Явно е размислила и си е казала, че е мисия невъзможна. Може би усеща, че е ядосала всички.
Ако изпратят нея, тя по може да се оправи с храна и животни, но ще им лиспва в отборната битка, защото е добра на Арената. Това ще е дилемата. Ако пък изпратят Симона за ратай, то ще умрат от глад, а не ги мисля и горките животни. Но пък кой знае, може Симона да ни изненада приятно, дано. Радо за ратай? Съмнявам се, няма да стигнат гласовете, а и ще им трябва в битката и работата. Абе сложен избор ще имат.

Интересно, втори човек ходи да търси съвети и да се изповядва на Иван. Явно го усещат като надежден за това човек, което е голям плюс за него. Тук в анкетата е на 2 място по негативни впечатления, но май там реалностите са други...

# 439
  • София
Кръгът е именно заради това сложен, за да има повече сеир, а той ще е по-голям в кръга, защото всеки пред публика ще е по-активен и дори ще се изнерви.

# 440

А и защо наклепаха така Финци с това което каза  за осите на синхрон в изповедалнята?

Интересно, втори човек ходи да търси съвети и да се изповядва на Иван. Явно го усещат като надежден за това човек, което е голям плюс за него. Тук в анкетата е на 2 място по негативни впечатления, но май там реалностите са други...

Финци сам се издаде.
После, когато говориха за двата фланга- мъже и жени, което беше  казано от Чавдар, той не се издаде.
Те, казват реплики, но май е въпрос на избор на автора им да се припознае.

За сега харесвам Иван. Стратегиите му са ми досадни, но във всичко друго ми е ОК

# 441
Заспах снощи и не гледах целия епизод.
  Първо да си кажа за сделката с въдицата. Много обидно е това предложение към 3те жени.Ама много!!! Обаче и те с какъв ентусиазъм го приеха , явно проблемът е в моята глава.
  За скандала между Симона и Радо , за мен Симона е по-виновна . Поредната плитка силиконка. Жалко, че Аксения се коалира с нея. Това мисля, ще й изиграе лоша шега.
  От няколко се каня да се възмутя от Веселка, Ванче, Лили и АЛьона.Тези освен да клечат край огъня и да плетат друго правят ли? Даваха Нина , че е оправила сапуна, Лили пак като сянка край нея. 
    Мисля , че Чавдар ще бие Георги на дуела,макар че ми се гледа още малко кмета.
  За изпълнението на задачите, мисля , че фермерът на новите носи вина.Ако нещо не е ясно - питаш.Можеха и Георги да питат,ама Калин нали се ежи,че и той много знае.

# 442
  • Вестерос
Лили И Веселка бяха и в градината. Альона прави някакви домакински неща явно. А за Ванчето се разбра, че се включва навсякъде по малко. Даваха я и на покрива нея. Като цяло дават повече новите и реално от старите много не виждаме кой какво прави.

За плетенето дадоха и Елена да плете, явно имат и такава задача, аз не помня обаче да им е поставяно да плетат.

# 443
Мерси! Аз също не чух да имат плетене. И да, дават повече новите, ама и аз коментирам на база видяно по тв. Оставам с впечатление , че Ванчето и Лили само се мотаят.

# 444
Май съм единствената засега, която смята, че Георги ще победи Чавдар. Смятам, че Георги е с повече умения, просто нямаше шанс да ги покаже досега. Иначе стискам палци за Чавдар, като цяло съм за отбора на старите засега.

# 445
  • София
Аз мисля, че на Георги му е голямо самочувствието и че е по-слаб от всички стари фермери.

Чавдар е добър избор, той не се представи много добре в неговия сезон. Не беше много бърз и много силен, не беше и слабак, но не е като да е впечатлил. Гечо макар и по-възрастен, е с повече умения за цепене, коване и рязане и поставяйки той точките, Георги нямаше да има шанс.

И Чавдар, и Георги не ме грабват.

# 446
  • Другата България
И мен не ме грабват и двамата.
Георги ми е много нахакан и самоуверен, но ми се струва, че ще отпадне довечера.
Не харесвам Калин. Не знам защо, но не го харесвам.
Искрено се смях на Финци и неподправения му северозападен диалект в обръщенията към Слънчака и комуникацията с останалите.
От жените най-антипатична ми е Симона за момента.
Намирам това със столовете за мега тъпотия.

# 447
# 448
Трябваше да пусна тото, защото познах, че Георги ще избере Чавдар. Макар и двамата да са ми неприятни, надявам се Георги да си тръгне днес. На този етап който и да е дуелист от отбора на бившите, ще подкрепям него (с малки изключения).

В отборната игра Яни ми направи много лошо впечатление с истеричните си епизоди, а бях изненадана от Дидо колко беше хладнокръвен.

# 449
  • София
Откъде я измислиха тази простотия с белезниците? А още по-голяма простотия е двете да се съгласят на такова нещо. И третата простотия беше видеообръщението на онзи, не му помня името, към жена му. Долнопробно звучи и с тази похотлива физиономия ми стана противен.

Общи условия

Активация на акаунт