🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 224
  • 523
  •   1
Отговори
# 450
Похотлива физиономия, точно😁
Той сигурно така си общува с близките и хората навън,  и някой го е заблудил, че е много духовит и интересен. Някак вдъхновено се прави на шут😁

# 451
И на мен ми направи недобро впечатление видео обръщението на Финци. Money

# 452
Похотлива физиономия, точно😁
Той сигурно така си общува с близките и хората навън,  и някой го е заблудил, че е много духовит и интересен. Някак вдъхновено се прави на шут😁
Слънчака 😁

# 453
В анкетата от мен :
При дамите - Симона, Аксиния, Веселка, Альона .. в този ред ... и не ми остана шанс да "наградя" и облачето, въпреки, че имах желание.
Според мен Чавдар ще намаже ските на Георги, и ми е все едно кой ще победи. Единственото ми желание е за хубав и оспорван дуел, нека по-добрия спечели.

# 454
Абсолютно ми е все тая кой ще спечели дуела - и двамата са ми безразлични. Чавдар ми е може би една идея по-неприятен.
До момента нямам симпатии към никой от двата отбора. Доста скучен кастинг - и при новите, и при старите. Последните даже не разбирам защо са ги вкарали.

# 455
Тази първа игра не е за една точка, направо е за нула Simple Smile
Въпреки, че при 5 филии за рязане има някакъв шанс за връщане в играта, ако си нямал късмет с трупите и ключа намирам играта за особено неподходяща за елиминационен дуел.

# 456
Този пък Калин, Чавдар не се бил представил впечатляващо. Нямаше късмет човекът. Чавдар като нищо ще бие Калин в дуел, така че Калинчо да посмали високопарните оценки.

Ето, че и Жоро няма късмет. Обаче той се задъха по средата на трупите още...

# 457
Чавдар е в по-добра форма от двамата със сигурност.
Много каръшка битка и за двамата.
Чавдар ще я спечели.

# 458
  • Велико Търново
Няма как да питаш за нещо, за което не подозираш. Те откъде да знаят, че трябва да се застъпват?
От същото място, откъдето "преписаха" грешно поставените дъски на пода в обора. Как пък не видяха другите важни неща от "старите" - нито застъпването на дъските, нито саденето на зеленчуците, ами точно грешката "преписаха"? А и неслучайно им дават право да питат наставниците. Защо не си използва осемте минути Калин?

И ето - Калин с поредното грешно решение и насочване. Ако не беше той, Георги вече да е отрязал "филиите". Хубаво си беше нарочил онова парче дърво с ключа в него, ама...

# 459
  • София
Игри с късмет въобще не трябва да има. Добре, че е за една точка. Иначе и двамата не бяха много добри освен късметът. Нямат шанс за финал, който и да остане.

# 460
Прекалено много сили хвърлят за само една точка.
Хареса ми, че и двамата се бориха до последно и не се отчаяха от късмета си. Чавдар беше по-добър в началото, в рязането не мога да преценя кой беше по-добър.

Браво и двамата, но победата е за Чавдар.

# 461
Радвам се, че Чавдар взе точката. Наистина се убиха за едно почти нищо, но пък може да е решаваща точката. Аз също не харесвам игри с късмет, защото накрая някой некадърник бие, защото е по-голям късметлия. Като цяло са ми еднакво безразлични двамата, но май съм за Чавдар, защото новите мноооого ме дразнят.

# 462
Ето това сега е хубава, класическа за Фермата битка, която и е много интересна за гледане почти винаги.

Редакция :
Чавдар е много по-добър и в тази игра.
Отива към втори пореден дуел на нула според мен работата.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 20:54 от Bengun

# 463
Доста слаби в първата битка  и Чавдар и Георги .Да видим по-нататък

# 464
Браво на Чавдар. Категорична победа.

Определено вървим към втори пореден дуел на нула.

Общи условия

Активация на акаунт