🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 235
  • 523
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте. Дано да ви харесва Фермата:). Дано да ви запали:). Постарали сме се. Взели сме си бележка от миналия сезон.

# 31
Здравейте. Дано да ви харесва Фермата:). Дано да ви запали:). Постарали сме се. Взели сме си бележка от миналия сезон.
Иване, ти ли си?😀

# 32
  • София
Личи си, че сте се постарали тази година да поправите нещата, които не ни харесваха, като дуел в два дни, арената и Алманаха. Колко ще е успешен сезонът зависи много и от участниците.

По анкетата: на мен новите мъже участници ми се сливат като образи все още, нещо не виждам харизма у тях, но има време да се разгърнат. Владислав е интересен. От жените по-различни образи са Мирела, Мажена, Камелия. В началото сме, така че на всички давам шанс.

П. П. Страхотни кадри показвате.

# 33
Иване, ти ли си?😀

Да:)

# 34
Иване, ти ли си?😀

Да:)

Еха, супер яко, че пишете тук... Simple Smile Да знаете, винаги съм Ви харесвала повече от Андрей Wink

Много се радвам, че се вслушвате в мнението на зрителите относно "Фермата" и върнахте Алманаха без тичане до бутон, също и старата арена и т.н.

Също искрени поздравления за "Съни Бийч" и "Мен не ме мислете" - и двата сериала са ми много любими и даже гледам сериите по 2-3 пъти всяка! Скоро нищо по телевизията не ме е впечатлявало така...

Бъдете здрави -  Вие и Вашите близки!

# 35
  • гр.София
Калин спаси Радо от ратайстване, защото му трябвала мъжката му сила и го сложи да сади домати Joy А две девойки ще правят покрива. Доообре.

# 36
Новите правила са супер. Аз залагам че Жоро ще е първи дуелист. Старите муцуни в отборната игра ще се стиковат.

# 37
  • при късмета
Пролича си още в началото, че сте взели предвид мнението на аудиторията, от мен имате червена точка в това отношение. Трябваше от шести да го направите, но няма да издребняваме.
Любопитно ми е дали е канен за участие Красимир от сезон 5 и ако да, защо не участва? Ако е проблем или прекалено лично, не отговарайте.  Щеше ми се да го видя пак, голям образ беше. Пожелавам и на вас успешен сезон, началото е обещаващо! И на сериалите съм фен  само са отбележа.

# 38
Аз също съм Ви фен. И аз имам въпрос дали имаше шанс пак да видим Владо Николов. Тези който са почнали фермата от сезон 6 нямаме достъп до сезон 3 , за да го видим как е бил вътре.
Бъдете жив и здрав.

# 39
Забавно ми стана как играта започна и старите забравиха да се правят на благородни учители.
Кой да наруши правилата, ако не Альона.
Ванка, добре дошъл.
На мен ми харесва завръщането към началото и засега сезонът изглежда обещаващ.

# 40
Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 22:40 от Tahiti

# 41
  • Вестерос
С връщането на Алманаха в дуела с писане и арената е просто върхът!!!

Мерси за темата, Дяволче!

Гласувам за Мирела, Влад, Елена и Калин. В този ред.

# 42
Тъкмо догледах епизода и мислех да пиша за участниците някакви неща, но всичко ми излетя от главата след невероятната сцена на облчените в носии край огъня. И думите на Бети, с паралела за братски народи. Втрещих се! Удрям си спирачка, защото нещата, които си мисля не са за изливане в темата.

# 43
Tahiti, на мен пък ми идват дълги епизодите. Епизод-два да пропусне човек, после няма наваксване. Седем часа седмично е предаването - сериозен ангажимент за един работещ човек. Кажи - речи, почти един работен ден.

# 44
Съмнявам се, че от продукцията зависи в колко часа ще започва Фермата.

Общи условия

Активация на акаунт