🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 310
  • 523
  •   1
Отговори
# 135
Този път  не ме издразни Лили, добре й се получи . Може би защото Яни я помоли, включиха се и останалите,пък  и го нямаше този толкова типичен за нея  нещастен поглед на бито кученце Grinning
Неочаквано за мен Камелия започва да ме дразни ,а Аксения ми се струва доста по-адекватна. Направи ми впечатление в снощния епизод Аксения обясняваше  че трябва да пазят силните играчи и да не ги пращат ратаи(евентуално на дуел)което за мен също е по-логично . Ако пращат силните мъже по дуели с вероятност да излязат кой ще  върши тежката строителна работа? Камелия от своя страна го изигра Дева Мария как трябвало да се пазят слабите ,логика аз поне не намирам Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 23:06 от Leona_

# 136
Аз пък всякаш май намерих на кого да симпатизирам - Камелия, Влади и Елена. Какво им е виновна Елена, че искат всички да я пращат ратай? Никой не е обидила, на никой не е повишила тон (поне от излъченото), а и това мъж да върви назад-напред да прави заговорки кой за кого да гласува ми е много грозно. Вярвам на Влади, влязъл е за приключението и емоциите - и аз да съм, и аз не бих искала такава като Аксения и бих гласувала за нея (макар че в началото се държеше много по-зле, сега всякаш малко се поспря Satisfied). Не знам, още всякаш е малко рано, но засега съм за Влади, Камелия и Елена. Ще видим какво ще стане.

# 137
Ох, с това да пазим този и онзи се сещам за голямото пазене на Коцето миналата година Grinning голямо мазало ще стане с тези открити наговарянки.

# 138
Камелия с поредно неадекватно включване…

# 139
Ма сега няма подходящ 40 годишен дангалак да казва на младите чичо Joy

# 140
  • Вестерос
Камелия с поредно неадекватно включване…
За мен беше абсолютно права

# 141
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 9 (13.09.2022)

# 142
чисто като водещи И/А са класа над Димо[/i
Ще си призная, че много ги харесвам като водещи. Гледам всичко което водят.

# 143
  • Sunshine state
Много глупава игра на въпроси - накрaя въпреки по-ниския си резултат, Яни пак имаше право да избира въпрос. И аз не разбрах с какво ги дразни Елена, ама не дават почти нищо от отношенията за сметка на седенчици, гост участници и тн. простотии и няма как да разберем. 🤷🏼♀ Влад ми харесва като човек и държание. Много ми е симпатичен и не пее в обшия хор на стадния принцип. Не изглежда силен физически, но се надявам да избута повече.
Относно дискусията за гласуването - аз смятам, че докато съм гражданин на Република България, имам право да гласувам, където и да съм по света. Друг е въпросът колко го упражнявам това право де..Ние ежемесечно изпращаме пари на семействата си там, отделно всяко лято по месец ходим на почивка и си влагаме парите и ресурсите пак там. И защо да нямам право?Права беше Камелия.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 00:59 от Pupitka

# 144
Абе явно има нещо в Елена щом, толкова хора я нарочиха. Мирела, още на втория ден намекна, че Елена показва рога. Аз не я харесвам от самото начало, но нямам представа, защо. Някакво вътрешно усещане.
Влад, щом си е близък с нея, добре я предупреди, но беше излишно да се вайка, как е грозно всички срещу един, когато точно така избраха Георги за ратай. Тогава нямаше проблем.

# 145
  • при късмета
И аз не разбрах защо Елена е набелязал Радослав. Не е конфликтна, ако беше нямаше да пропуснат да се излъчи и вероятно това е причината. Разбира се с всички, а с него избягва комуникация, нямам друго обяснение.
За мен, живеещите трайно в чужбина не трябва да имат право да гласуват. Не носят сами последиците от този избор. Нямат реална и обективна представа за политическата обстановка. Гласуват не от собствено изградено мнение, а под давление на някой друг, тук. Живеят си в чужбина, но определят кой да управлява тук, за други хора. Това са ми аргументите. Ще е справедливо и ще си запазят правото на глас, тези, които наистина ще се върнат, ако и за тези избори влезе закона за уседналост. Ако са тук по месец за половин година, да имат право да гласуват

# 146
  • Sunshine state
Имаме много добра представа дори за политическата обстановка у нас, постоянно гледаме новини и се интересуваме. Поне няма ни един от нашите приятели тъук, който да не е наясно и то в детайли какво се случва. Каква е разликата дали гледам новини всеки ден тук или там?

# 147
Единствената разлика е, че ние, които сме в България, ще живеем с последиците от този избор - ще носим кръста, а се оказва, че кръста не сме си го избирали само ние - ами и "българи" в Турция, Англия, Австралия.........няма нужда.

# 148
Каква е разликата дали гледам новини всеки ден тук или там?

Вие гледате новини, а ние живеем в тези новини. Това е разликата Wink И аз мисля, че трябва да има уседналост за гласуване, мисля, че трябва да има и минимален образователен  ценз даже.

Радо нали уж искаше да гони кифлите първо. Той голям стратег ще се окаже, от него съм чула само искам да ям и да изгоним този и онзи. Ужасно много ме дразни този човек.

# 149
  • София
Каква е разликата дали гледам новини всеки ден тук или там?

Вие гледате новини, а ние живеем в тези новини. Това е разликата Wink И аз мисля, че трябва да има уседналост за гласуване, мисля, че трябва да има и минимален образователен  ценз даже.

Това е и моето мнение.

Лили вече много започва да ме дразни с това пеене. Не знам защо продукцията си мисли, че някого умилява.

Общи условия

Активация на акаунт