🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 333
  • 523
  •   1
Отговори
# 180
Аз мисля, че Калин би избрал Георги за първи дуелист. Нали искат да махат слабите, отделно не го харесват. Ще каже, че му дава шанс да избере слаб противник, да си вдигне самочувствието, ала бала..

И моментално ще го заклеймя до края на участието му Grinning Аз си мисля, че е важно да запазиш лицето си пред зрителите, освен всичко останало.
Имам усещането, че Георги и Гечо ще се изберат взаимно за дуела. По- добре да можеш да си редиш точките.
И, аз нетърпеливо чакам масовата битка. Тя, май ми е по- чакана от дуела тази събота.

# 181
  • София
Интересно ще е с новите правила. А фермерите ще имат ли имунитет? Примерно, ако сега новите бият и Калин избира, той може ли да избере Гечо да ходи на битка и после Гечо да го дръпне него или Калин ще е защитен?

# 182
Аз мисля, че Калин би избрал Георги за първи дуелист. Нали искат да махат слабите, отделно не го харесват. Ще каже, че му дава шанс да избере слаб противник, да си вдигне самочувствието, ала бала..

И моментално ще го заклеймя до края на участието му Grinning Аз си мисля, че е важно да запазиш лицето си пред зрителите, освен всичко останало.

Както видяхме миналата година някои хора не държат да запазват добрия си имидж пред зрителите. А още по-лошото някои хора са сигурни в правотата си и смятат поведението си за правилно. Калин може да си мисли, че като жертва Георги спасява групата, един вид за доброто на всички. Абе вече няма да ме изненада нищо Simple Smile

# 183
Ако тези млади момчета се страхуват от дуел с дядо им Гечо, спукана им е работата. Спукана е и нашата.

# 184
  • София
Иван ми прилича на интегриран ром с дар слово-тип Боби
Неслучайно ти прилича, точно такъв е. Hands V

Много мудно започва този сезон. Снощи половината епизод беше трибют на Стоичков. Разбираемо, изпращат го, няма лошо, но излишно дълго, вместо да ни показват динамиката и отношенията в отборите. А ние се чудим защо този не понася онзи и какви са подбудите за номинации на всеки.

# 185
  • Sunshine state
То пък щото голям избор имаме с това гласуване.
Аз се радвам, че гост-звездата си излиза, че да видим повече от участниците.
Иван е от ромски произход? Трябда да му прегледам пак визитката. С какво се занимава?

# 186
Оо, само да не започне и той с признания а'ла Боби. Няма да мога да го изтърпя. Все ми е тая ром ли е, не е ли, ако е кофти човек. Иначе също.

# 187
# 188
  • Велико Търново
Не съм много сигурна дали изказването на Камелия е неадекватно. За да се квалифицира по подобен начин, трябва да се знае къде са разположени абсолютно всички избирателни секции в страната, а това едва ли е така. Защо да няма в партерен етаж на блок? Има толкова много блокове, на които партерните етажи са предназначени за офиси и търговски обекти, нищо не пречи да се наеме помещение и за секция.

Иван дори и да е говорил с Георги, то ако вторият не приема, че неговата комуникация е грешна, няма как и да си я поправи. А според мен той наистина не успя да се съгласи и да приеме критиката на съотборника си.

А мъжете Какво правят реално тази седмица от новите?
Снощи моят мъж ме пита да не би да са ги изпратили някъде, пък той да е пропуснал Joy

За теленцата - те ги гледат на отбори. Да, дават само "старите", но като ги дават, те хранят само "тяхното" си. Според мен е така, защото то има проблем с яденето, съответно и със следващите физиологични нужди. За това, че другото е добре по всички параграфи, се разбра от разговора им. Явно си се грижат новите за него, но то просто се развива нормално.

марулета, той Финци си е вътре, няма как да не наблюдава и да си прави съответните изводи.
За Яни и "маме". Към наградата от 100 000 лв на Яни имаше и бонус - едноседмичен стаж във фермата на Бети и Ники. След това доста често ходеше там. Така че няма как да не са си близки.

И аз съм на това мнение. Неслучайно написах вчера, че който и отбор да победи в седмичната надпревара, все Георги ще е първи дуелист.

На въпроси от 1 до 4 в анкетата отговорих със "Старите герои", а на петия - с "да". Имам сантимент към "старите" аз и не го крия. Но не само той е причината. Просто (към момента) от новите има повече участници, които не ми харесват. Но пък току-виж ме опровергали...

# 189
Надя не ми изглежда толкова по-възрастна от Яни, че да й казва "маме". Мен би ме подразнило подобно обръщение от зрял мъж. Разбирам да е 20-годишен, но той ми изглежда поне на 35. Освен ако не е някакъв майтап помежду им, както и мен един набор ме нарича "каке" Satisfied

# 190
Така пак съм аз Flushed изгледах всички епизоди на нон-стоп..малко съм сънлива,но няма нужда да ви казвам,че този формат ми е любим!Изчетох ви,що можех с някой не се съгласявах,а с други Да..но живеем в демокрация и всеки има право на изказване и прочие....сега-кой отбор ми допада...ми и двата си имат своята картина....старите са си стари и опечени,но не ми допада ДИМИТЪР нещо ми е много лицемерен и фалшив..радвам се ,че Веселка се е интегрирала и наистина и се радвам...от новите /още не съм ги опознала/ ,но Аксения ми е мноооого напротив..да и аз съм родена от плевенско,но не познавам около мен хора с такива характери като нея...с една дума не ми допада да я гледам..Чета че за някой Стоичков е...не трябвало да влиза във формата,защо бе хора?..Аз лично плаках когато го гледах и слушах.. та голямо Благодаря на продукцията!...Спомних си през онази година 1994 бях с група японци и гледахме световното и когато Българи вкарваха гол аз ръкоплясках и виках от радост...никой не беше запознат,че имам българска жилка и ме попитаха за емоциите и тогава,когато им споделих,че съм родена в България ми стиснаха ръцете и все хубави изрази чух от тях...мили спомени....За носиите когато гледах епизода исках да извикам "И аз си имам тук в чужбина един български кът,който за нищо на света не бих го разрушила до като съм жива" /качвам снимка/ единственото което ми е тежало и все още тежи,че България,като страна не милее за чедата си извън пределите и..исках и на двете ми деца да се даде поданство от моя страна,но 30год. не се получи и въпреки всичко аз се постарах децата ми да научат говорим български език...радвам се ,че във фермата се приемат руснаци с други соц.минали страни и няма конфлит...а и не би трябвало да има...пожелавам всички тук,които харесваме формата да си изкараме един страхотен сезон....да няма обиди и да сме толерантни един към друг с мненията...прегръщам ви  от Bristol............

# 191
Надя не ми изглежда толкова по-възрастна от Яни, че да й казва "маме". Мен би ме подразнило подобно обръщение от зрял мъж. Разбирам да е 20-годишен, но той ми изглежда поне на 35. Освен ако не е някакъв майтап помежду им, както и мен един набор ме нарича "каке" Satisfied
Надя е Бети Grinning Иначе Яни е някъде над 30г. а Бети 73 набор та наистина разликата в годините не е голяма

# 192
  • при късмета
За теленцата - те ги гледат на отбори. Да, дават само "старите", но като ги дават, те хранят само "тяхното" си. Според мен е така, защото то има проблем с яденето, съответно и със следващите физиологични нужди. За това, че другото е добре по всички параграфи, се разбра от разговора им. Явно си се грижат новите за него, но то просто се развива нормално.
Мен точно разговора им ме наведе на мисълта, че те се грижат за телетата. Много добре знаеха кое как се храни. А и е имало кадри с двете телета в едно заграждение, хранеха ги заедно и пак бяха Дидо и Веселка. Просто не помня тази или миналата седмица беше.

Калин, ако прати Георги дуелист, ще направи голяма грешка. Колкото и да е слаб според тях, играта и новите правила изискват да пазиш хората от собствения си отбор на всяка цена. Георги ги дразни с поведението си, но това не значи, че е слаб играч. За повечето задачи знае какво трябва да се случи и направи, това, че не дава съвети по подходящия начин е съвсем друг въпрос. Не сме го виждали и как е с историята, може там да му е силата и да е  полезен на отбора. Като гледам другите, никой няма да блести в тази насока.
Това чисто статистически и от гледна точка на възможността именно неговия фермер да го прати на дуел. Иначе твърдо не искам Гечо да ходи.
В анкетата и аз гласувах само за старите и на мен са ми слабост, с дребни изключения.

# 193
  • Велико Търново
На 33 е Яни. Във визитката му си пише.

ма ко, Дидо и Веселка може да знаят кое от теленцата как се храни и само от наблюдения, не е необходимо да вземат пряко участие. Все пак телетата са в един бокс и се вижда кое какво прави. Пък и няма как, след като задачата е поставена по този начин - отборите да се грижат за точно определено теле, да са оставили грижите само на едните. Най-малкото гласът зад кадър щеше да каже нещо в тази насока, пък и едва ли щеше да се размине без мъмрене и наказания.

# 194
  • София
Еди-коя си@!?,
Хубаво мнение, привет!
п.п. Нищо, че симпатизирам на Гуспата.

Имаше въпрос дали фермера на седмицата има имунитет от дуел. Е, оставаше и да няма. Има, просто не са го казали. Това си е изконно право още от първия сезон. Този имунитет може да падне само ако имаме огромен конфликт на личностна основа и който няма никакъв шанс да бъде изгладен. И само при специално разрешение на продукцията. В сезон 5 имаше такова изключение, когато Митко Караиванов предизвика Шопски. Ако не се лъжа в сезон 6 също имаше подобно отправено предложение, но продукцията отказа. Май бяха замесени Поли и Мара ножа. Пък после май се съгласи, но фермера се отказа от хвърлената ръкавица (май бяха Надя и Милена) или нещо подобно беше, не помня вече и в момента нямам време да търся в архива си.

За епизода снощи

Тези мъжете на новите какво правят наистина? Освен да заформят коалиции и да си шушукат. Ужас. Радо копа здраво към дъното.
Калин, че и с претенции към дъските на дамите. Ами ходи и им покажи с една дъска какво точно да направят. А двечките по наш български тертип набиха едната дъска дето не влизаше, хах. Имам усещането, че ще претърпят пълен крах с поставените задачи. Макс 2 щайги да вземат.
Не ми направиха добро впечатление думите на Калин, че старите не ставали за арената, като някакви грохнали старчета ги оприличи. Тези хора нямат никаква връзка с реалността, ама скоро ще се сблъскат с нея. И тези огромни мъжаги по 2 м. нали се сещата колко бързо ще издъхнат на Арената. Пък жилавия Гечо ако ги добара, хаха свят ще им се завие.

Не ми харесаха думите на Финци. Добре, че ги говори на синхрон, а не да плете интриги вътре, но щом излъчват тези думи, то е ясно, че прогнозите му ще се сбъднат. А аз скандали не желая да гледам. Дано не окепазят и този сезон с подобни простотии. Е, то без скандал е ясно, че няма как да мине. Просто да е я някакви рамки и да няма униженията от сезони 6 и 7, това имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт