Аз си мисля, че е важно да запазиш лицето си пред зрителите, освен всичко останало.
Аз си мисля, че е важно да запазиш лицето си пред зрителите, освен всичко останало.

изгледах всички епизоди на нон-стоп..малко съм сънлива,но няма нужда да ви казвам,че този формат ми е любим!Изчетох ви,що можех с някой не се съгласявах,а с други Да..но живеем в демокрация и всеки има право на изказване и прочие....сега-кой отбор ми допада...ми и двата си имат своята картина....старите са си стари и опечени,но не ми допада ДИМИТЪР нещо ми е много лицемерен и фалшив..радвам се ,че Веселка се е интегрирала и наистина и се радвам...от новите /още не съм ги опознала/ ,но Аксения ми е мноооого напротив..да и аз съм родена от плевенско,но не познавам около мен хора с такива характери като нея...с една дума не ми допада да я гледам..Чета че за някой Стоичков е...не трябвало да влиза във формата,защо бе хора?..Аз лично плаках когато го гледах и слушах.. та голямо Благодаря на продукцията!...Спомних си през онази година 1994 бях с група японци и гледахме световното и когато Българи вкарваха гол аз ръкоплясках и виках от радост...никой не беше запознат,че имам българска жилка и ме попитаха за емоциите и тогава,когато им споделих,че съм родена в България ми стиснаха ръцете и все хубави изрази чух от тях...мили спомени....За носиите когато гледах епизода исках да извикам "И аз си имам тук в чужбина един български кът,който за нищо на света не бих го разрушила до като съм жива" /качвам снимка/ единственото което ми е тежало и все още тежи,че България,като страна не милее за чедата си извън пределите и..исках и на двете ми деца да се даде поданство от моя страна,но 30год. не се получи и въпреки всичко аз се постарах децата ми да научат говорим български език...радвам се ,че във фермата се приемат руснаци с други соц.минали страни и няма конфлит...а и не би трябвало да има...пожелавам всички тук,които харесваме формата да си изкараме един страхотен сезон....да няма обиди и да сме толерантни един към друг с мненията...прегръщам ви от Bristol..
..
..
...
...
Иначе Яни е някъде над 30г. а Бети 73 набор та наистина разликата в годините не е голяма Препоръчани теми