🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 692
  • 523
  •   1
Отговори
# 195
Дама Пика, на мен ще ми е интересно , ако все пак покажат, какво кара Финци да е така категоричен. И да,със сигурност има настроения, които ни се спестяват.Ние съдим по това,което гледаме, а те са 24/7 заедно вътре.
   Еди коя си, да не генерализираме така за плевенчани.Аз съм от Плевен, и смея да кажа,че такива като Аксения има колкото искаш.Живяла съм в Русе-там също.Живея в Монтана - същата работа. Малко кифлее , но мисля,че ще й наместят чакрите.
   Избягвам да споря по теми, свързани с емигранти и българи в чужбина , както и за гласуването. Всеки има свята дълбоко лична причина да излезе навън, да уреди живота си някъде на друго място.Както и не идеализирам толкова много родината.Обичам я , харесвам я ,милея,но нито е най-прекрасното място на света,нито е майка - закрилница на "децата си". Ако не е тайна и прекалено лично , как така,ако Вие сте българка , децата ви нямат гражданство? Мисля, по нашето законодателство децата автоматично вземат гражданството на майката и е позволено двойното такова.
   Дяволе, може да не е скандал.Може да има някакви различия, то сигурно има , в стратегиите, отношението към определени хора, опр. работа, като в живия живот.

# 196
  • София
Очаквах Яни да победи на историческите въпроси, така че този 'хикс' на Калин си е една малка победа. И твърде много се лигави Яни. Не е на 18 г. все пак.

Мъжете нарочиха Елена, защото е по-тиха и затворена. И мислят с малките си глави (прозаично е знам), защото си харесват Аксения и Симона, дори ей така да им радват окото.

Не вярвам Калин да изпрати Георги първи дуелист. Това ще е голямо предателство спрямо отбора му. А той е бивш спортист все пак и лидер в отбор. Не го вярвам.

# 197
Дяволче, Симона е вечно разчорлена, рошава,подпухнала и откровено изглежда зле,та не съм сигурна как точно радва окото.  Честно казано пълничката Мирела ми изглежда много по-спретната и радваща окото

# 198
Запис и от мен в новата тема. В този сезон още всички са ми безразлични, едни такива никакви. Никой не е спечелил симпатиите ми и още на никой не съм дала червен картон да ми е анти, но малко ме напряга заговорите за гласуване при новите, мъжете обикалят агитират страшна работа, на сериозно са се взели, затова Влад и Камелия ми харесаха, че проявиха характер и изразиха собствено мнение, а не каквото каже масата.

# 199
Дяволче, Симона е вечно разчорлена, рошава,подпухнала и откровено изглежда зле,та не съм сигурна как точно радва окото.  Честно казано пълничката Мирела ми изглежда много по-спретната и радваща окото

Кой я гледа в главата Joy като разсъблече да се къпе и очите им стават на четири... толкова им е акъла.

# 200
Тъй като има изтрити мнения , едно от които е моето , да се повторя.
   Още при първото участие на Яни коментирахме, че за завършил историк, или учител по история, има доста забравени от него неща. И тогава не блесна със кой знае какви познания.
   Очаквам при следващо къпане на Симона да чуя "Ох на дяда"!
   Май при старите още няма такова къпане,или поне не ни е показано.

# 201
Аз съм изпуснала, че Яни е бил учител по история. Обаче след учителката ,която отпадна в първия дуел и не й се разбираше какво говори, Яни направо ми е блестящ Grinning

# 202
Хм, при старите само Валерия е по-младичка и секси, за това Joy

# 203
Това не пречи на Альона да си разхожда новите татуси с прекалено къси панталонки Grinning

# 204
Това не пречи на Альона да си разхожда новите татуси с прекалено къси панталонки Grinning

И аз забелязах татусите отзад на краката. Тя е секси мацка също, поне според мен. Но да не почне да се обяснява, напряга ме на моменти Grinning

# 205
Да  ,тялото й е доста добре  за годините й,но без грим понякога е плашеща. Не знам дали си е пипала устата, не съм голям разбирач относно корекциите ,но лично на мен ми изглежда много зле и като да е прекалила с количеството хиалурон (ако има такъв де)

# 206
  • Другата България
Записвам се, че ви изпуснах.
Поне да ви чета засега.

# 207
Да  ,тялото й е доста добре  за годините й,но без грим понякога е плашеща. Не знам дали си е пипала устата, не съм голям разбирач относно корекциите ,но лично на мен ми изглежда много зле и като да е прекалила с количеството хиалурон (ако има такъв де)

има корекция, спрямо първи сезон.

# 208
  • Вестерос
Надя не ми изглежда толкова по-възрастна от Яни, че да й казва "маме". Мен би ме подразнило подобно обръщение от зрял мъж. Разбирам да е 20-годишен, но той ми изглежда поне на 35. Освен ако не е някакъв майтап помежду им, както и мен един набор ме нарича "каке" Satisfied
Коя Надя? Някой все пише за някоя си Надя в темата 😁

Що забравихте Веселка, тя е най- млада 😁😁

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 18:01 от Tiffany А

# 209
Надя е бившата жена на Андрей и е жената глас зад кадър.

Общи условия

Активация на акаунт