🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 322
  • 523
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Надя е бившата жена на Андрей и е жената глас зад кадър.
Една сръбкиня е бивша жена на Андрей.

# 211
Альона си е пипала устните 100%.

Изтървах нишката с Надя Grinning

# 212
  • София
Надя е "гласът зад кадър". Беше гадже на Андрей доста време - преди той да се ожени за Даниела (сръбкинята).
Но не нея имаха предвид когато писаха за някаква Надя тук в темата. Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 18:19 от Vivi

# 213
  • при късмета
Изтървах нишката с Надя Grinning
Вече доста назад,потребителска беше написала "Надя"  вместо "Бети"

# 214
  • Sunshine state
Альона ми е като съсухрена и като скелет в тялото. Веселка забравих изобщо, че е в предаванвто, гласът й не се чува, нито пък дават някакви синхрони с нея.

# 215
  • София
Затова е хубаво, че Стоичков излезе.
Ще започнат да показват участниците - не него. Simple Smile

# 216
Леле, тези “тримата стратези” от новите надежди не мога да ги възприема и това си е.
Много плоско изказване за Мирела…”онази пълничката”, каза онзи “високия льольо”. Пффф.

# 217
Освен, че била пълничка, била и пухкава - явно само с мускул се постига нещо в този живот. 🤣 Радослав и Иван ми стават все по-антипатични. А на Калинчо, колкото и да ми е симпатичен все още, да не му пукам балончето, но не всичко се прави заради тях. В крайна сметка отборът избира най-добрите си представители спрямо зададените критерии, без значение кой е противникът, защото не се знае каква точно ще е играта.

# 218
Дано сините бият.

# 219
Аз пък съм за червените

# 220
  • Велико Търново
Много се надявам тази победа, освен че ще им донесе разните му там облаги, да ги пообедини и снощните думи на Финци да не се окажат пророчески.

Думите на Калин, че новите щели да бъдат по-мотивирани, някак на кухо ми бият.

# 221
Иван и Радо са отврат. Говори Иван  - Ако те пратя ратай! Ейц, той еднолично ги изпраща ратаите значи. Радко пък обяснява кой бил работил повече, кой малко, но себе си пропуска. Мне, тия новите не ми харесват.

# 222
  • Велико Търново
Малеее... начертаха три седмици напред.
Не каза ли Иван в началото на седмицата, че само тази седмица фермерите ще се избират с гласуване?
Те какво се канят тоя да правят, оня да правят, като все още не знаят как точно ще става, тц-тц-тц... Мислех, че ще започнат да променят мнението ми за себе си към добро, а то какво се случва - все повече към минуса отива. Само стратегии обсъждат, пък кой ще им работи, не се знае...

# 223
Прекалено хаотични са новите.Старите веднага се напаснаха и работата си върви.
От новите мъже само Влад ми е симпатичен.
Не мога да повярвам, че Яни е само на 33...

# 224
След тази вечер спокойно мога да кажа, че се надявам някой от "старите" да спечели този сезон. Другият отбор е пълен с лекета.

Общи условия

Активация на акаунт