🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 291
  • 523
  •   1
Отговори
# 225
И аз съм за отбора на старите герои, много се радвам за победата им тази вечер. От новите Влад ми става все по-симпатичен, а не го харесвах въобще.

# 226
  • Велико Търново
Това, че вече са врели и кипели в тоя казан, си казва думата, но определено "старите" са някак по-задружни. Много, много, много искам да си носят обиците на ушите (кои по-големи, кои по-малки) от техните си сезони и да не правят скандали. Поне те. За новите е ясно, че вече е късно да отправям подобни молитви.

# 227
  • на село
А аз новите все още не ги запоням, освен 2- 3 жени, едната дето сутринта не била закусвала и пила кафе, другата е синеоката възлюбената на Ангел и лекарката.

# 228
Издразниха ме новите стратези. Тази ще пратим ратай, онази ратай, женски трябвало да бъде дуела и по-следващия също.... Какво се крият зад жените? Радо нарежда коя колко била безполезна, но аз него не го видях да върши кой знае каква работа. Единствено Мирела ми е изцяло безпроблемна от техния отбор. Продължавам да и симпатизирам.
Иначе съм си за сините. Там са ми по-малко дразнителите.😅

# 229
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Издразниха ме новите стратези. Тази ще пратим ратай, онази ратай, женски трябвало да бъде дуела и по-следващия също.... Какво се крият зад жените? Радо нарежда коя колко била безполезна, но аз него не го видях да върши кой знае каква работа. Единствено Мирела ми е изцяло безпроблемна от техния отбор. Продължавам да и симпатизирам.
Иначе съм си за сините. Там са ми по-малко дразнителите.😅
сините не са ли в другата игра ?

# 230
  • София

Фермата - сезон 8
епизод 10 (14.09.2022)

# 231
Хора, колкото повече ги гледам тези нови надежди, все се сещам за "надежда всяка тука оставете". Минала е една седмица от началото на предаването, а тези така се изложиха, че се чудя какво още ще видим.. страх ме хваща даже Joy Без Влад, разбира се. Не може ли да го вземат при старите, така да го "осиновят". Сефте го чух и видях това момче във визитката му. Даже като чух, че е инфлуенсър и историята с морковите и си викам омг, айде поредната простотия.. от друга страна, другите убавци от младите, то не бяха капитани на отбори, пък кметове, полицаи, гайдари и т.н.. а вижте какво излезе сега, морковчо ги слага всичките в малкия си джоб с поведение и мислене.

# 232
  • при късмета
Доволна съм от победата на старите. Макар да тръгна малко трудно, бързо се стиковаха и на края все едно не е първа отборна битка, а поредна. Браво на тях.
Гечо е някаква машина, при това с часовник. При него винаги всичко е хем добре свършено, хем по график. Някакво перпетумобиле е. Имам усещането, че ако не му дръпнеш шалтера, няма да се самоизключи, каквото и да трябва да прави. Мъжете от новите, пък и от старите, могат само да мечтаят да са в тази форма, на тези години
Иван го харесвам по принцип, ама започва да ми изпада с това закачане към Радослав. Нещо и пред самата Елена не изтъкна смислени аргументи, та за мен още е загадка защо са я набелязали. Предполагам идва от Радослав, ама у него да търся логичен аргумент е загубено време.
Стоичков не можа да ме изразни докато вътре, въпреки, че никога не съм го харесвала, успя, като уж си е тръгнал. А и от продукцията ме ядосаха всъщност, не толкова Стоичков, защото той си е самохвалко. Защо не наблягахте толкова на успехите на Данчо Йовчев? Той е много по-стойностен спортист и с много по-големи успехи. Участия на 6 поредни олимпиади няма никой друг състезател, не само в гимнастиката, а във всички спортове, които включва лятната олимпиада. На последната или предпоследната, не помня точно остана втори, заради съдийско решение и този, който взе златото най-демонстративно искаше да го даде на Данчо и после във всички интервюта казваше, че златния медалист за него е той. С участието си беше много по-земен, съпричастен, скромен и народен човек от Стоичков и В. Николов взети заедно. Само той от всички гости за малко, които сте канили реално свърши някаква. Поправка, работеше наравно с участниците, все едно неговото представяне зависеше от това. И като спортист и като човек, за мен е много по-успешен от Стоичков. Спортния свят не само футбол, макар и аз да съм фен

# 233
  • Велико Търново
Не знам доколко е уместно да се прави сравнение на успехите на спортисти в коренно различни спортове, че чак и да се определя някой по-стойностен ли е от друг. Защото всеки един успех си има своята стойност и своето място в спортната история на страната ни.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 08:24 от DamaPika

# 234
  • при късмета
Така е, но на Йовчев успехите бяха доста неглижирани. Поне на мен така ми се струва. Преди него във всеки епизод се споменаваше поста и спорта на В. Николов, макар че беше участник, не гост и сега със Стоичков, нямаше как да не ги сравня

# 235
  • София
Играта ми хареса, беше интересна и подходяща и за мъже, и жени и от различни възрасти.

Иван, Евгени и Радо са ужасни, новите "Сезонът е наш". Това с разрешаването на наговаряне е хубаво, но тип Сървайвър. Когато се прави от елементарни хора, без разбиране, е грозна гледка.

Новите защо продължават да садят през деня, токова ли нямат представа кога трябва, хем Финци вчера им обясни.

Стоичков го превъртях. Добър футболист, но мен 94 не ми е в съзнателния живот. Съответно го няма това умиление по онези години. Гледала съм на запис, но е друго като емоция. Първите дни ми беше интересно, когато разказваше за това време. Сега ми е пълнвж гледането как той лови риба.

От старите Валерия пусна леко злобно коментарче, но ми е в рамките на нормалното. Готина ми е тя.

От новите Мирела и Влад ми харесват. Калин е по-умерен, дано не се подхлъзне и той.

# 236
  • София
Божеее, новите са тотал щета с изключение на Мирела и Влад. Голяма излагация на мъжете, голяма - планове, сметки, кроене на шапки... Много се радвам, че старите спечелиха. Обаче страшно неприятен Яни в играта, то не беше врещене, то не бяха нерви. Припомних си и защо толкова харесвах Дидо в неговия сезон. Продължавам да го харесвам и сега.
И пак половин час Стоичков! Добре че гледам на запис и превъртях.

# 237
  • Вестерос
И аз съм само за Мирела и Влад от новите.
Може би и Елена за сега.

# 238
https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fvihrogon.bg%2Fljub … G1RaJD7V3LuAELYfw

Пацо и Лора не пращят от акъл

П.С. Отваря ли се?

# 239

Общи условия

Активация на акаунт