Отговори
# 165
Моята теория - като се има предвид, че имам много празноти от серията - Атеш е брат на момчието, което се е самоубило уж заради Канат, но всъщност заради Азиз. Тя е била бременна. Атеш си отмъщава на Канат, защото мисли, че той е виновен. Канат знае какви ги е свършил брат му и затова се отзова веднагически в салона. Предположение на сляпо е това. А Еким я повика Атеш да й покаже, че любимият й не е стока.

# 166
Изненада ме само това ,че  Дервиш и Ръза  са братя !

Дали само Канат има смелостта да  отиде в спорт салона ?!?!
Аз го предполагах доста, амс заради фамилиите, че са различни бях склонна и да мисля, че се бъркам. Ама... Починалият учитрл пък е Зия ДЕМИР, като фамилията на Хазал и Дервиш...
Нина, Еким не играе с Атеш май. Просто и тя попадна в капан.

Kанат да е син на Дервиш въх канихме се за Еким пак да не се окаже друго
Направо главата ми спря да работи...
МАЙКО ГЛАВАТА МИ Е ЧОРБА
Оставиха ни пак без фрагман нямам думи....

# 167
Еким се зае да  открие  истината за  злополуката и ще  я разкрие . . Докато Лейля преглътна всичко само и само да е с Канат ,то  Еким дори  и да загуби Канат ще стигне до края .

Еким живее истински живот с плюс и минус ,  а Канат е в окото на фалша ,по някакво криво разбрано правило на "висшето " общество . По-точно потънало до шия в собствените си  пороци . Хора с повече от едно лице , вредни не само за близките си  , но и за себе си най-вече .

Еким никога няма  да приеме Канат  ,ако не се промени  и не скъса с тези пороци на обкръжението си /семейството и приятелите си /

# 168
Нали трябва да има интрига.
Не мисля,че Канат е баща на бебето.
 Той е единствения който имаше смелостта да отиде. Бележки получиха всички момчета..
И всички бяха притеснени,най-много Азиз.
Можи би, Канат пак го  предпазва.

За жалост, пропостта между него и Еким изглежда огромна. Cry Ако си говориха,но има прекалено много тайни в това училище.

# 169
Тук предполагат, че бременната е била Едже, защото Мелиса нали я заплаши с нещо... и Едже не казва дори на приятелките си.

# 170
След епизода

------

Тази сцена много ми хареса

Канат за всичко избухва ,но как ще избухне за неговите чувства?

И друго възможно ли е самоубилото се момиче да е сестра на Едже?
Но пък Едже били отишла да разкаже на Бахар ,че е правила аборт?
Майкоо главата ми е чорба...

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 00:39 от x BlackRose x

# 171
Отдавна се питам що за у-ще  е това и то елитен колеж . Ами тя "рибата вмирисана от главата " ..то собственика , то  директора и всички показали се от време на време даскаля ....според поговорката "Хвани  единия ,удари другия "

Мисля ,че Атеш е близък със Зия Демир ,но след превода ,че много каша стана в главата ми .................

# 172

Тази сцена много ми хареса

И на мен! Обаче не съм чак толкова навита да мисля, че Дервиш му е баща. Просто той е бил в неговото положение преди години. Смятам, че от там им идва връзката. Спомняте ли си спомените на Ръза, когато беше пиян. Всичко се повтаря. Канат и Дервиш са добрите големи братя, на които малките социопати-злобари съсипват живота..

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 00:39 от JessyG23

# 173
Ето така съм в момента нито нещо по различно нито повече

Отивам да свалям епизода...

# 174
Офффф, чудя се да чакам ли за фраг или да заспивам. Миналата седмица го пуснаха към 01 ч... 🤔🤔

# 175
Диди, ще съм ти много брагодарна за един преразказ на сцената пред басейна. Разбрах съвсем бегло какво си размениха.

# 176
От сега ще го кажа Еким има повече доверие на вчерашния пикльо в училище от колкото на Канат като имаха отношения който и се молеше да хване ръката му и да се борят тя какво направи
Наистина не знам какво да кажа и по тази тема един месец е стоял далеч от нея заради майка и
все пак е изпълнил исканото от нея,но видяхме,че един Атеш е достатъчен за да почне да го боде в сърцето.
Малко трябва избухването ще е фатално голямо....

А паралелите които беше длъжен да види бяха прекалени извинявам се ,но аз като фен на ЕкКан съм бясна
Добре,че не ги видя ръка за ръка а дойде 2 секунди по късно,че сигурно щеше да стане страшно.

Джес цялата само да ми се свали епизодеца

# 177
Диди, според мен Еким от мига, в който усети привличането си към него, та чак до сега, се мъчи да си намира причини да не му вярва. Обаче интуицията й винаги се оказва по-силна, вярвам, че и сега ще е така.
Олекна ми, че поне едно малко парче от пъзела си дойде на мястото - обясних си силната връзка между Канат и Хазал и разказите й за чичо й, които сподели пред Еким.
Много ми харесаха паралелите! Heart

# 178
Добро утро!

Всички искаха Канат да ревнува защо никой не е доволен обаче?

Работата хем сърби.Хем боли...

ЕкКан - преди басейна

Е:Канат!
- Какво има?
Е:Трябва да поговорим.
-Какво кроиш отново Еким?
Е:Изгледах вчерашното живо предаване...
- Е и?
Е:Тоест
- Притеснила си се за мен?
Е:Не!
-Тогава какво Еким? Чувствата ти на омраза към мен са споделени.
Разбирам,но изведнъж тази твоя проява на любопитство? Каква е причината за да ми казваш :"Нека поговорим Канат?"
Е:Тук не може...не става.
Трябва да поговорим на място където няма никой.
Последвай ме към басейна!

БАСЕЙНА

К:Според мен не се приближавай толкова.Нека колеж Герчек да не претърпява поредната си загуба.
Е:Интересно ми е ако падна ще дойдеш ли отново да ме спасиш както ме спаси в дома на Мелиса?
К:И защо да го направя? Ти заслужаваш ли да те спасявам?
Е:Това не е свързано с какво заслужавам или не...Свързано е с това ти що за човек си..Знам,че колкото и да ме мразиш ще спасиш.Защото ти не би оставил някой сам който има нужда от помощ! Не е ли така?
К:Извика ме тук за да ме питаш това ли?
Е:Интресувам се от едно нещо и искам да го чуя от твоята уста.
Наистина ли си толкова лош?
К:Защо ме питаш въпроси на които знаеш отговора? Спомни си какво ми каза в лунапарка Еким...
Е:Или се държиш така за да ме накараш да страдам? Канат относно теб аз се намирам в една тъмнина. Моля те извади ме от нея! Искам да знам държиш се така все още за да си отмъстиш ли? Или?
К:Или какво? Хайде кажи го Еким...Кажи го не го дръж в себе си!
Е:Или наистина си толкова лош човек? Или винаги си бил такъв?
К:Ти зададе ли на себе си тези въпроси Еким? Няма нужда повече да измъчваш съвеста си смело момиче.Това съм аз! Такъв съм! Прикрих се...
Излъгах всички ви точно както ти постъпи с мен.
Е:Не ти не си такъв.В очите ти има само гняв говориш така заради преживяното.В твоите очи няма злина.
К:Има ,но ти не я виждаш.Аз  съм много лош човек Еким....
Разбери го вече! По лош човек съм и от колкото самата ти предполагаш.
Е:Така ли?
К:Така!
Е:Добре тогава...Нека да видим кой е истинския Канат
К:Еким какво правиш? Мини напред!
Е:И аз ще намеря отговор на въпроса си който ти зададох поне...
К:Еким спри! Мини напред!
Е:Защото Канат който познавам никога не би ме оставил сама ако имам нужда от него.
К:Това нова игра ли е?
Еким! Еким стига глупости!

Атеш: Добре ли си? Една препоръка от мен ако не можеш да плуваш недей скачай във водата когато до теб няма хора на които не можеш да се довериш.
Канат:И според мен послушай Атеш казва истината.

Държанието на Канат ми е познато от някъде
,но ако го кажа пак ще стана лоша затова си мълча.

Тя го предаде за него всичко е така.Нещата стоят така продължава да мисли,че стои зад играта в която го вкараха.Днес рейтинга не го чакам с никакво вълнение след снощния епизод не искам да мисля нищо и като теория - разочарована съм.Можеше да се ревнува видяхме,че полудяхме ,но да седи като мушкато пред басейна при положение,че ще скочи да я вади и онзи да излиза от всеки ъгъл като мобесе извинявам се това ми е травма вече.

Единственото което ми хареса е,че Хазал и Канат са братовчеди и той и е помогнал като ги е намерил.Дервиш умира поне така каза на Неше.Да видим какво ще се окаже.
Ръза каза,че той му е отнел бащата.Същия гад като Азиз понеже Ръза бие него не Канат той е виновен за всичко....
Повдига ми се от Гюнай фемили и майка им такава пасивна жена все едно миналата серия не подреди Ръза с две думи.Интересно ,че каза Ръза на Дервиш сега искаш и децата да ми отнемеш.Няма да го позволя....
Тия деца да не би да са храненичета в тяхния дом и те да не се можели да имат деца и да са деца на Дервиш?
Направо главата ми е чорба от теории,но за бебето съм сигурна - Канатъм ЯПМАЗ!
Еким ме ядосва ЛОШ ЛИ СИ?
И не знам какво ами бесен е на целия свят и най-вече на тебе миличка,но виждаш правилно не е лош ако беше обърнала внимание си съблече якенцето за да скочи да те вади от водата. Погледа беше еднакъв за нея вече е като Мелиса така го гледаше със същото отвращение...
Даже и за Озан ми стана мъчно в епизода искам да кажа по отношение на любовта му към Мелиса винаги ми е жал за него.
-Когато усетиш,че искаш да бъдеш обичана.Това е истината.
Хареса ми целувката.
Канат пак я отряза : Някой да те е молил да оставаш и каза....когато тя му каза,че заради него не е заминала с баща си и тази връзка не е играчка.

# 179
Добре утро...
Утрото уж по мъдро от вечерта,затова пиша сега..
В едно нещо да е прав  Ръза, Канат е добър .
Ако Еким не му беше предала доверието, той щеше да й разкаже много повече.
Нормално е да защитава малкия си брат,със сигурност изпитва ужас от побоищата и вина,че не го бият него и го  мрази брят му. Не може да направи нищо. Брат му  отчаяно се опитва да го очерни,точно заради това.
Не е толкова лесно да споделиш балката ,травмите и истината за насилието в дома си.

Сцените на ревност му дойдоха добре, обича Еким и  го знае.
 Не ми хареса спасяването на Еким от Атеш. СЦ искат да унищожат тази двойка явно. Това беше тяхното специално място.

Напълно неправдоподобно, Канат един час си съблича якето,докато Еким се дави. Накрая и двамата не бяха доволни от развитието.
Пускането по стълбите за ръка с Атеш също ме подразни,не ревнувам и аз,но това си е  първия срещнат.
Новия явно е чистия и добър герой в историята на този епизод,поне за сега..
Еким е ядосана  на Канат,не за лунапарка,а за нещо което не е направил? Не е предопредил,не й е казал  нещо? Той изпълнява обещанието пред майка й да стой далеч.
Повярвал е, че е много лош и незаслужава любовта й.
Епизода беше хубав и динамичен..
За да се задържи на екран,трябва да е интересен..
Канат защитава Азиз...Еким  справедливостта.
Азиз  си пада по Лейля. Това нейното не мога да го разбера, прости  и забрави за инвалидния стол.
И аз съчувствам малко на Озан.
Да видим трейлъра....

Защо Еким остана сляпа за неговата болка? Ясна се видя, че има проблем и нещо, което го измъчва.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 09:11 от Nina_richi

Общи условия

Активация на акаунт