Професионални серии за коса - тема 157

• 69 699
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте на всички! Случайно да знаете дали от рибата обявиха кой спечели Dyson-а по случай 15 год. Златна Рибка? Никъде не намирам да е публикувано.

Да, обявиха. https://www.zlatnaribka.com/blogs/koy-pecheli-dyson-airwrap

# 496
Здравейте на всички! Случайно да знаете дали от рибата обявиха кой спечели Dyson-а по случай 15 год. Златна Рибка? Никъде не намирам да е публикувано.

Ето линк с победителя

# 497
Сигурно ще е бил някой техен човек.
Между другото видяхте ли, че Олиосета са пуснали плекс система?

# 498
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Аз от намаленията на Златна рибка си поръчах коприната на Биосилк със жасмин да го пробвам.
Огромен фен съм и на продуктите на Chi. Още, когато не бяха толкова лесно достъпни и откриваеми
на мен ми станаха едни от фаворитите. Серията Miss Universe ми беше любима, жалко че я няма в Бг.
Сега си поръчах от серумите за блясък и черен кимион и копринени протеини. Когато ги използвам няколко
пъти ще дам обратна връзка дали си струват.
За мен разочарование се оказа Мултифункционалния бутиков крем на Олиосета.
Не виждам абсолютна никаква разлика в косата си, когато го използвам него и когато използвам
термозащитния крем с масло от ленено семе пак на същата марка. Не ми прави уау косата, нито я
приглажда особено, нито я прави толкова мека и здрава, фъъз ефекта макар и намалял и него го има,
ако нанеса само крема косата се заплита, за блясък няма и помен.
Може би на моята коса, която е бая увредена и сега се опитвам да оправям няма такъв ефект, като на
толкова нетретирана коса. Но за мен на този етап продукта просто не си струва парите.

# 499
Те по принцип Олиосета не стават. Косата ми е много по-хубава с Гарние и Елсев.

# 500
Е, чак пък да не стават… аз олиата много им харесвам.
За чудния крем и аз не съм чак мега очарована, но е ок, а цената не му е чак толкова висока, че да се очакват чудеса, така или иначе.

# 501
Може ли да ми препоръчате хубав балсам за изрусена и изтощена коса? Този на Олаплекс 5 става ли?

# 502
Те по принцип Олиосета не стават. Косата ми е много по-хубава с Гарние и Елсев.
Аз всичко, което съм пробвала съм харесала! Последно новия им крем всичко в едно ❤️
Не генерализирайте така, моля ☺️

# 503
  • Варна
marigold всеки има право на мнение. И аз не харесвам Лакме ама маса народ го харесва. CHI също не са бранд който харесвам,но и той си има фенове. Тъй,че генералните заключения какво става или не става са малко пресилени.

Sensaya само идея..смеси две помпи крем с една помпа олио на олиесета и нанеси на влажна коса. Ако косата ти е зле е много възможно просто да ти идва слаб. Аз го смесвам с капките на Oway,но по принцип и самостоятелно ми харесва.

# 504
  • Пловдив
Аз също съм много доволна от Олиосета, ползвам подхранващата серия /синята - ш+м/ и шампона-филър и филъра. Косата ми е с тънък косъм и нормална гъстота, дължина до раменете, боядисана на ниво 7. Ш + м подхранващите ми свършват. Косата ми предпочита хидратация.
Моля принцесата да пише дали могат да се заменят със серията Smooth and Shine или да подновявам. Благодаря предварително!

# 505
От на олаплекс финиша не съм доволна и не бих си купила друго тяхно. Може да е до коса, но както се казва лошото чувство ми остана. Понеже някой каза за олиосета, имат една ампула дето на мен чудеса ми върши. Така че явно не е до марка само, а да си знае човек от какво му има нужда косата.

# 506
Принцесо, благодаря ти, ще го пробвам и така, но при мен почти нищо не дава съществен резултат, така че не е виновно чак толкова кремчето Simple Smile
Аз искам да питам за Олаплекс 4 - четох в един доверен чужбински сайт, че затваря косъма и е много подходящ за порьозни коси. Нямам никакъв опит с Олаплекс, но ви чета за тях, та - ако може да кажете две думи за 4ката?

# 507
  • София
Принцесо, благодаря ти, ще го пробвам и така, но при мен почти нищо не дава съществен резултат, така че не е виновно чак толкова кремчето Simple Smile
Аз искам да питам за Олаплекс 4 - четох в един доверен чужбински сайт, че затваря косъма и е много подходящ за порьозни коси. Нямам никакъв опит с Олаплекс, но ви чета за тях, та - ако може да кажете две думи за 4ката?

4ката доколкото знам е шампоан 🤔
Аз също не съм очарована от крема на олиосета.
Приятен е, харесва ми аромата, но не виждам уоу ефекта описан тук за блясък, плътност и тн.
Приятен е но с некрат термика се спогаждам повече.
Но аз по начало не съм фен на марката - нито ампулата ми действа, нито крема с ленено сене термото - правеше ми косата на клечки.
Иначе пробвах и маската на олаплекс 4 in 1, въобше не ми подейства добее

# 508
  • София
Взех шампоан и балсам на Лакме и коприната  на Биосилк за тънка коса ... ще видим дали ще ми допаднат 🙂
 Благодаря за споделеното за Олиосета,мислех да си взема Филъра за коса,ама май ще пропусна.Нямам никакъв опит с марката.

# 509
  • Charming

Да, обявиха. https://www.zlatnaribka.com/blogs/koy-pecheli-dyson-airwrap

Благодаря Ви! Не съм аз, но ме човъркаше да проверя все пак 😄

Общи условия

Активация на акаунт