Професионални серии за коса - тема 157

• 69 723
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
Направих теста с водата на пресата- нито трепти, нито изпарява. Само инфрачервената пластина свети, но ултразвуковата  явно не работи.

# 481
И двете ги харесвам, но не ми покриваха на мен също, въпреки препигментацията.
Цветовете им са
по-тъмни на моята коса, отколкото на каталог:
Сега се боядисвам с Фармавита- покри добре, но като издържливост е същата Sad

# 482
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
И аз не бях доволна и от олиосета и от пермезе. Много хвалби, много шум, а се оказа, че на втората седмица цветът вече яко пада, а в корена никога не ми хващаше добре. Тъмнички са им цветовете, иначе не ме е щипал или сърбял скалпа от тях. Фармавита се оказа същата работа, поне на моята коса нищо не се задържа. Изумително, но откакто минах на къна цвета ми държи много по-дълго и наситено, изобщо не го очаквах. Но там има ограничения за цвят, така че пак не е ок за всички.
Да ви питам за поръчалите от промоцията на златна рибка. Изпратиха ли ви вече нещата? Аз още на 31-ви сутринта поръчах и досега нищо. Досега толкова да се бавят с доставката не е било.

# 483
  • Варна
И повече са се бавили...Когато имат промоции така става. Аз затова минах през Мола след работа и си взех набелязаното.

# 484
Интересно. Аз поръчах на 31 следобед и на другия ден бяха при мен. Естествено пробвах ги още същия ден 😁, както някой по-нагоре беше казал сърце не трае. Ш и б Биосилк с мед и жасмин. Като действие ми харесаха, косата се усещаш добре и се получиха хубави къдрици, но като аромат да ми прекалено силни. Ще пробвам още един път, но може и да ги пратя в размените .

# 485
Момичета, някоя от вас ползвала ли е K18 leave-in molecular repair hair mask и ако да, какви са ви впечатленията, заслужава ли си парите?

# 486
  • София
Аз се доверявам на мнението на този фризьор за К18:
https://www.youtube.com/shorts/07dF7M6M8uU

# 487
Моля за съвет, приятеля ми започна доста да губи коса в горната част. Взех му шампоан на Меди и на Напура Стамиген за възстановяване на фоликула. Но ми се иска и някакви витамини и ампули да му взема. Някоя от вас да ме посъветва.

# 488
Нека си пусне и някакви изследвания, иначе външно няма да направите много с козметика,ако не се касае а косопад след Ковид, да речем.

# 489
Нека си пусне и някакви изследвания, иначе външно няма да направите много с козметика,ако не се касае а косопад след Ковид, да речем.

Не, не е от ковид, беше ходил веднъж, казаха му, че за 3000лв ще му оправят косата. Но и 300 лв няма да даде ако не го ръчкам постоянно.

# 490
Кой ще му я оправя? 🤦🏻♀ В темата за Косопад има инфо какво може да се направи по въпроса.

# 491
Има едни процедури с плазма, моят мъж го наредих да се мъчи и спря косопада. Може да прочетете.... ПС допълвам се само, че според мен всякакви козметки за косопад при мъже са грешни пари в сравнение с тази процедура).

Аз пак да ди питам за дъщеря ми (11 г) каква козметика е подходяща за коса, която прави облаци отгоре. И пак прекрасната снимка за ориентир:

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 21:12 от good fight

# 492
Здравейте, момичета. До сега не съм писала в темета,но друг път ще искам съвети за моята коса. Тя все още се държи.
Сега моля за съвет за баща ми ( на 72г). Онзи ден го подстригвах и установих,че скалпа му е в ужасно състояние. Целият е покрит с плътен слой бели люспи. Хем пада,но е и мазен. Косата му също пада. Винаги е бил с проблемен скалп,но сега е много.
Ползва шамп. Здраве,Низорал (от време на време). Казва,че ако не я измие на два дена,започва сърбеж. Такова люспене се появява и м/у гърдите. Бихте ли препоръчали нещо,или трябва да посети дерматолог и да се насочим към медицински продукти.
От сега благодаря!🌺
Баща ми е доволен отzeptinon турсия

# 493
Много сте тихички, дами 😃
Я си признайте какво забърсахте от намалението в Рибката?
Аз взех серията на Чи с черен кимион, Ш, Б и термото, комбинирах я с L2 и след изправянето с преса сложих маслото на Чи пак от тази серия и косата ми стана супер - не се усеща сухота, но не е и прекалено мека. Доколкото ги разбирам - лек протеин, много добре й дойде - още само след изсушаването послегна косата и не стоеше мека и пухкава като след хидратиращите.
L2 пък ми се стори, че също много допринесе - вероятно с това затваряне на косъма, интересно ми беше как го “гълта” косата - пръскаш и попива веднага Simple Smile
Взех и копринения спрей на Биосилк, но не съм го тествала все още.

# 494
  • Charming
Здравейте на всички! Случайно да знаете дали от рибата обявиха кой спечели Dyson-а по случай 15 год. Златна Рибка? Никъде не намирам да е публикувано.

Общи условия

Активация на акаунт