Професионални серии за коса - тема 157

• 69 727
  • 768
  •   1
Отговори
# 465
Медицинският шампоан на Дюкре Kelual DS e много добър за себореен дерматит. Първоначално трябва да се мие косата през ден, после се разрежда.

# 466
Баща ми имаше пoдобен проблем. Взех му този твърд шампион и нещата се оправиха. После си поръча още 3 Grinning

https://www.zoya.bg/%D0%A8%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD%D … D1%86%D0%B0.15344

Здравейте, момичета. До сега не съм писала в темета,но друг път ще искам съвети за моята коса. Тя все още се държи.
Сега моля за съвет за баща ми ( на 72г). Онзи ден го подстригвах и установих,че скалпа му е в ужасно състояние. Целият е покрит с плътен слой бели люспи. Хем пада,но е и мазен. Косата му също пада. Винаги е бил с проблемен скалп,но сега е много.
Ползва шамп. Здраве,Низорал (от време на време). Казва,че ако не я измие на два дена,започва сърбеж. Такова люспене се появява и м/у гърдите. Бихте ли препоръчали нещо,или трябва да посети дерматолог и да се насочим към медицински продукти.
От сега благодаря!🌺

# 467
  • Някъде там
Може ли мнение за тези два продукта:

Харесвам и двата продукта, като КМ ми допадат повече.
Alienora, най - добре да посетите дерматолог.Най вероятно ще изпише дюкре или друг медицински шампоан, който ще е съобразен със състоянието на скалпа му.

# 468
Did-ko много благодаря за подробното описание! Разгледах ги, мисля че от финалните продукти ти идва основно ефекта, особено Neuma gel много така ми звучи, мисля да го тествам. Не можах да намеря DEEP CARE L2, какво е?

Алтерна е намалена 20% в Арлен 😁

Пробвах Redken Acidic цялата серия - май дойде твърде много като хидратация защото косата ми стана хипер мека и пухкава. Дали мога да комбинирам пре-уоша или крема за след, с други продукти?

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 08:33 от Sensaya

# 469
Купих си шампоаните на Напура Анаген и Стамиген и ампулите Стамиген Пре.
И вчера си взех на Меди шампоана за растеж.
Излязоха ми изгодно защото бяха и в промоция.
Откакто използвам шампоаните на Напура скалпът не ме е сърбял и за сега е спокоен.
Взех си и шампоана без аромат и оцветители на Филип Кингсли и го използвам след шампоаните на Напура.
По принцип съм с чувствителен скалп и повечето шампоани ми предизвикват пърхот.
Надявам се тези шампоани и ампули да имат ефект, понеже на всяко къпане ми пада коса. А до преди 2 години ми беше много по-гъста. От пустия ковид оредя малко.
Не си взех специално шампоани и ампули които са срещу косопад, защото имат ментоли и евкалипт, които не ми понасят.

От кои други марки сте доволни?

# 470
Дами, аз май нещо се обърках. Четох в стари теми, че шампоана Метал детокс на Лореал е ДПШ. Това вярно ли е, защото аз не го ползвам като такъв?

# 471
Дали мога да комбинирам пре-уоша или крема за след, с други продукти?
Пре уоша можеш да го ползваш преди всякакви шампоани.Кремът,поне при мен,действа най-добре след продукти с протеинов уклон.
От едно миене не става ясно как продуктите действат на косата...

# 472
А мобе ли да се комбинират шампоаните на Напура при миене на косата. Примерно 1во се измива с такъв за косопад и после против пърхот или обратното. 1во против пърхот и после против косопад. Дали ще има ефект и от двата. 4 месеца след раждането започва яко да ми пада косата, а й още кърмя и не съм сигурна какво да предприеме.

# 473
Здравейте, момичета. До сега не съм писала в темета,но друг път ще искам съвети за моята коса. Тя все още се държи.
Сега моля за съвет за баща ми ( на 72г). Онзи ден го подстригвах и установих,че скалпа му е в ужасно състояние. Целият е покрит с плътен слой бели люспи. Хем пада,но е и мазен. Косата му също пада. Винаги е бил с проблемен скалп,но сега е много.
Ползва шамп. Здраве,Низорал (от време на време). Казва,че ако не я измие на два дена,започва сърбеж. Такова люспене се появява и м/у гърдите. Бихте ли препоръчали нещо,или трябва да посети дерматолог и да се насочим към медицински продукти.
От сега благодаря!🌺

Моя приятел и аз имаме същия проблем. При него по-ожестроно. Водата от коприва и салвия на Ina Esenciales много ни помагат. Аз повече от година изобщо не съм прибягвала до специален шампоан или друго лечение. Последните месеци се къпя с тези шампоани.

Естествено аз ги използвам търсейки друг ефект, но определено до сега скалпа ми не е бил толкова спокоен. Водите пръска винаги след измиване на мокра коса. Салвията е предназначена точно за това.

# 474
Момичета, дайте съвет какъв продукт да ползва дъщеря ми, за да не се получават тези облаци на снимката... На 11 години е, косата й е гъста и здрава, но лесно се заплита и тези облаци от снимката се появяват максимум час след сресване. Досега е ползвала само детски серии на биодерма, мустела.

# 475
Did-ko много благодаря за подробното описание! Разгледах ги, мисля че от финалните продукти ти идва основно ефекта, особено Neuma gel много така ми звучи, мисля да го тествам. Не можах да намеря DEEP CARE L2, какво е?

Sensaya, това е балсам без изплакване .Спрей е и е лек като водичка. Момичетата, които от години четат и ползват професионална козметика за коса знаят за какво говоря . Изглежда като нищо особенно, но ако използваш известно време и след това спреш веднага се усеща разликата.

# 476
Здравейте, момичета. Днес ми пристигна терапевтичната преса от Нотино, но за съжаление не работи и ще я върна. Освен нея и тази от beautyexpert (която изглежда същата), има ли други, които ползвате и бихте препоръчали? Предварително благодаря.

# 477
Защо да не работи? Чела съм, че
много дами мислят така, защото уредът изглежда като изключен, но всъщност работи.Имаше тест- пръска се продукт на нея и се виждаше, че всъщност работи.
Нещо такова помня.

# 478
  • Варна
капват се няколко капки вода на металната плоча и се доближават двете плочи. Водата започва да трепти и да се изпарява. Ако го прави значи работи,ако ли не- не.

Много мацки се оплакаха от пресата от Нотино. Моята е дърт китаец от Али на бая години и си бачка без забележки

# 479
  • София
Момичета, коя от двете бои е по-щадяща  OLIOSETA или PERMESSE?
В момента ползвам LAKME, но нещо не съм доволна, не ми покрива добре белите коси. Става въпрос за ниво 7-ца.

Общи условия

Активация на акаунт