Професионални серии за коса - тема 157

• 69 631
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Много ме е яд, че не си закупих още една маска olaplex 4-in-1 от Дъглас. Първата ми излезе за мално над 50 лв. с доставка. Сега цената и е двойна, че и повече. Но маската е върхът! Обожавам я, прави всичко описано.

# 586
kolibribaby, благодаря ти за информацията. Точно това исках да знам.
Аз също пазарувам от cult beauty, но сега си викам хайде да не чакам и си поръчах от Дъглас и дано е оригинален продукт.
Започнах доста да се съмнявам в оригиналността на продуктите в Нотино и другите такива български сайтове  заради ниските им цени, взех си от там шампоан на Алтерна за 46лв с намаление и на Редкен ш и б по 40лв. Дано не са фалшиви.

# 587
  • Варна
Аман от тая вашата параноя честно. Купувайте си всичко от Рибата на двойни цени и спете спокойно.
Олаплелс 1 и 2 последно взех голям комплект от немско. Отделно 2-ка взех от едно момиче купен от Макеъп. Ш,Б и 3-ка имам от Сефора,9-ката ми е от Нотино и всичките са си оригиюални.

През годините съм купувала от къде ли не включително и Парфимо и Елинор Лоокфантастик и греда от никъде не съм нацелвала. Сравнявам действие и консистенция ,за мен това са показателите не кодове и опаковки.

Дриймур топ е маската да. Аз взех 2 от Дъглас ама отидоха за подаръци та скоро ще се наложи да гръмна пак 100лв.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 10:19 от prinzesata

# 588
И аз много харесвам 4 в 1 на Олаплекс и цената в Дъглас в един момент нещо беше сгрешена, та много от нас се възползваха навярно.
Искам да потърся мнениия тук за Аведа - оправдана ли е тази цена? Ако може някой да направи сравнение с Шу Уемура, Орибе, Медавита или Мириам Кеведо - въобще в по-високия ценови клас.
По-специално загледах  BOTANICAL REPAIR™ INTENSIVE STRENGTHENING MASQUE: RICH и DAMAGE REMEDY™ INTENSIVE RESTRUCTURING TREATMENT, но всяко мнение би било от полза.
Иначе аз много си харесвам Шу, Керастаз, ТИГИ или Олиосета, но за такива пари все пак имам други очаквания Smile
Благодаря на всички в тази тема Flowers Hibiscus

П.С. Започна пак добре познатата дискусия "Продават ли се Фалшификати в Българските сайтове?" Аз може би съм си купувала от повечето споменати тук и на фалшификат не съм попадала, но аз не се вторачвам да търся кодове и лепенки - гледам как изглежда, мирише и действието на косата.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 10:23 от Си*

# 589
Поръчвала съм си неща от английският сайт на Нотино и всичко си беше оригинално. Силно се съмнявам да продават ментета в Бг.

# 590
  • София
И аз имам олаплекс travael kit от нотино и си е напълно оригинален. Но от парфимо ми пратиха двойна без баркод, пълен ментак. Върнах я

# 591
Поуспокоих се, благодаря ви.
Не съм се замисляла преди дали са фалшиви, но не знам от къде ми изскочиха видеа за фалшификати на Олаплекс, та се загледах и се замислих и за другите марки.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 10:57 от Валентина*

# 592
Аведа като концепция и изпълнение нямат нищо, ама нищо общо с Керастаз. Това са продукти без силикони и сулфати и макар, че бях много скептична към тях, се оказаха любимата ми марка. Инвати е Серията с главно “С”. Цялата линия е нещо невероятно за моята коса, която е тънка, здрава. Въпреки, че любимият ми безсулфатен шампоан си остава кофеиновия на Орайт, този от серията Лайт, не му отстъпва много (просто ми е една идея по-изсушаващ). Маската - това пък е маската на маските. Всяка стотинка си заслужава. Прави косата като от реклама, а скалпът невероятно чист и спокоен. Балсамът и невероятен за ежедневно ползване. Косата се усеща с него двойна, още под душа. Серума също съм го хвалила много. За пръв път имах реално нова коса от нещо. Пяната пък за обем прави… обем без да утежнява и да личи, че има продукт на косата. Абе, това е страхотна серия за коса като моята.

# 593
Много благодаря, MarilynM Flowers Hibiscus
Моята коса е точно обратното на твоята - груб порьозен косъм, водя борба с накъсване от както правя кичури, затова харесвам Олаплекс и останалите силиконови марки. Учудващо е, че Шу Ултимат Ресет ми се отразява невероятно добре.
Затова загледах Ремеди серията, чудя се Smile

# 594
Във фризьорските салони дет ходя ползват предимно преси Corioliss, може ли мнение или предложете друга марка и модели. Все пак си е по-скъпа инвестиция и ми се иска да купя информирано Simple Smile тенкю

# 595
Момичета, помагайте, появи ми се зверски косопад. През Август карах Ковид и от тогава ми капе коса, но не много. Сега от седмица губя по страшно много, сякаш на малки кичури. Имам Меди Фолиген и Напура S0, ползвам ги редовено, както и домашни маски с масла, но ме притеснява, че се увеличава , а не спира. Какво бихте ми препоръчали?

# 596
  • Варна
В същия цирк съм и аз  в момента. От месец съм с Напура S2 Ш и Т2 ампули на всяко миене. Не мога да кажа,че е спрял напълно косопада,но намаля значително. Също Ковид август. Чак кичури не са ми падали,но топката коса при миене беше страшна. Имам още една ампула и подпуквам Медавита лосиона ежеднавно за две седмици. Ще вкарам и Анаген и стамиген ампулите,че това падналото трябва да поникне пак Grinning. Вече доста е поникнало де....

# 597
Аведа...Пяната пък за обем прави… обем без да утежнява и да личи, че има продукт на косата.
Пяната на Аведа абсолютно нищо не прави,обем пък още по-малко.За моята коса е обикновен финиш без силикони,което значи,абсолютно безполезен.
Една мацка в Ютюб много обича да рекламира Аведа,и аз патката се втурнах като невиждала.Нищо особено не е Аведа,не и за косите на повечето от нас тук.

# 598
Момичета, помагайте, появи ми се зверски косопад. През Август карах Ковид и от тогава ми капе коса, но не много. Сега от седмица губя по страшно много, сякаш на малки кичури. Имам Меди Фолиген и Напура S0, ползвам ги редовено, както и домашни маски с масла, но ме притеснява, че се увеличава , а не спира. Какво бихте ми препоръчали?
На мен много ми помогнаха продуктите на тази корейска фирма, случайно попаднах на тях и след 2-3 нанасяния видях ефект, слагам линкове
https://remedium.bg/doori-kralska-kamelia-balsam-maska-podhranva … ht-400ml-057328/p
https://remedium.bg/doori-kralska-kamelia-shampoan-stimulirasht- … ha-400ml-057327/p
https://remedium.bg/doori-platinum-hidratirasht-i-stimulirasht-b … -h400-ml-147624/p
https://remedium.bg/doori-peptiden-serum-za-barz-rastezh-i-vazst … -h145-ml-151032/p
https://remedium.bg/doori-bezsulfaten-stimulirasht-rastezha-sham … -h200-ml-143264/p

# 599
  • До морето...
И аз от няколко дни съм в отбора на засилен косопад.По принцип ми падат косми ,но не е нещо фатално. По време на преходните сезони се засилва,обаче толкова да пада,колкото сега не е било не знам откога.От няколко седмици използвам шампоана и балсама на Ланза за растеж и уж против косопад и съм доволна общо взето от продуктите (правят обем и по-жива косата )с разлика ,че откак започнах да ползвам шампоана ми се засили пърхота, който се вижда след баня ,докато ми е мокра косата. След като я изсуша,не се забелязва.🙄Въпроса ми е мога ли да си взема ампулите на Напура против косопад и да ги ползвам в комбинация с шампоана на Ланза ,или да търся друг вариант?
Допълвам..Минава ми през ума дали нещо самия шампоан да не ми е повлиял добре на скалпа и да ми пада косата от него 🙄Защото съвпадението е, че косопада се засили в периода ,в който започнах да ползвам продукта..

Общи условия

Активация на акаунт