Професионални серии за коса - тема 157

• 69 950
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
Аз пт блондинския и маслото съм доволна , кератиновата не ми  е нищо особено , няма да я повторя.

# 151
Бихте ли ми препоръчали хидратиращ балсам на Джойко, който да е подходящ за тънка коса без да утежнява?

# 152
Имам само еластисайзера на тази марка. Иначе за баркодовете зная, че САЩ имат различни и се казват UPC-A. Да не би да са залепили местния върху такъв?
Привет,
Не кода си е EAN 13 европейски, и PK са UK-ски?
От онлайн магазина казаха, че сигурно са сменили баркода, което е странно?
Имам и други неща на Филип Кингслей само на този е лепнат вече втори път баркода върху другия?!? За Бг вносител е Мястото нали?

# 153
Написах цял роман и без да искам го изтрих.Та,сега ще систематизирам.
МЕЛИСАНДЕ,терапията е замислена да се ползва на чиста коса,ползвай след ДПШ.Ако не искаш,пробвай с Про лонгър,Керастаз аз лично бих изключила.
За финал на реконструктора пробвай с лешник Б хидратиращ на марката,колкото да запечаташ.Не прекалявай...

Живанка,всеки продукт на Джойко е подходящ за тънка коса,ползван в подходящото време и количество

По темата,
1.Mediceuticals,обожавам Биокленц и ненавиждам Хидрокленц.Любим ми е Целаген и мразя Нуминокс.Маската е добър продукт,но е не е нещо без което не мога.Киселинният балсам е доста добър продукт,но не е подходящ за финал на коя да е процедура,иска си своето.
Napura,харесвам шампоаните Анаген и Стамиген,ампулите също,но нямам редовен достъп до ЗР и не ги купувам често.Шампоаните са ми редовен преуош,за основен Ш не стават,освен ако не се ползват в "промишлени количества".
Philip Kingsley,при цялото ми уважение към създателите на марката,не харесвам нито един продукт...Не са лоши,но не са продукти без които не мога,особено великия Еластисайзър.
2.Четка имам оригинален Тенгъл и бамбукова ОГ,толкова и ги ползвам,от дъжд на вятър.Маши и преси не ползвам
3.Тук имам едно откритие,доста бюджетно и дрогерийно,обаче слага в джоба много професионални продукти.
Бустера на Ревюел
Скрит текст:
Никакво омазняване или утежняване,омекотява връхчетата...страхотен продукт за 3+ евро
4.Тук съм в шах.Повечето продукти не ползвам.Олиа не харесвам,цъфнали краища нямам,лесното разресване не ми е драма...leave-in, обичам Олаплекс 9,Редкен ацидик,кърлито и термото Терапист на Керастаз...май това си ползвам напоследък

# 154
1. Mediceuticals, Napura, Philip Kingsley - любими продукти и разочарования.
Mediceuticals - ползвала съм техния ДПШ, не е лош. ФК - имам еластисайзъра, хубав е, но като преуош харесвам повече Олаплекс 3. Имам и техни ш и б за обем, не е нещо особено

2. Четки за разресване и оформяне на косата. Сешоари, преси и други стилизиращи уреди. Четката на Макадамия за мен е панацея за всяка коса, минала съм през 3 такива. Сешоарът ми в момента е на Philips, някакъв стар модел, довол а съм, но сега съм се насочила към Парлукс да си купя. Ще пиша отзиви.

3. Бюджетни попадения сред дрогерийния и професионален клас. Олиосета - много техни продукти. На Лореал Елсев новата лилава серия хиалурон плъмп обожавам от дрогерийните.

4. Олиа за коса, leave-in балсами, продукти против цъфнали краища и продукти за лесно разресване. Нямам любимци в тази категория к кой знае какви впечатления.

С това се записвам и имам въпрос? Може ли според вас да се ползва сквалан за скалп с добавено масло от розмарин за косопад? Или отвара от репей да се впръска пак с розмарина? Ще имат ши ефект, ако са направени като преуош и след няколко часа се измият?

# 155
  • Варна
orhidealover да можеш да ползваш сквалан с каквото си поискаш за скалп. Подхранва страхотно. За репея съм пас,но много момичета са доволни.

# 156
  • София
Здравейте! Какво ви е мнението за четките Tangle Teezer.Искам да купя за дъщерите ми,но се чудя дали ще са им удобни.

# 157
# 158
Здравейте,аз много отдавна не съв се включвала в темата,но чета редовно,та да отговоря и аз на въпросите от новата тема:
1. На Медисютикълс съм пробвала единствено шампоана Bioclenz и ми харесва,не е лош ,но и за мен не е нещо Уау ,а на Филип Кингсли доста неща ,но пак поне за моята коса не са нещо незаменимо.

2. От четките за коса ползвам на Тенгъл Тийзър с дръжката и ми харесва ,и също така една на GHD ,която е и с глигански косми и също много ми харесва понеже не скубе косата и не я наелектризира.

3. Бюджетни попадения са ми на Олиосета.Харесвам доста техни продукти като филарът за коса,шампоана с Камелия,термозащитата и един спрей за разресване с протеин.От уредите имам air wrap,steampod и преди няколко дни си взех безжичната преса на Dyson ,но не съм впечатлена лично от нея.За сметка на това air wrap много го харесвам,а Steampod 3.0 ми е най-любимия уред за коса вмомента .

4. Като продукти без отмиване имам два любими вмомента.Това са крема без отмиване с кокос на Brave new hair и една анти-фриз маска без отмиване на Erayba.Взех си и новото олио за коса на Brave new hair,което за продукт без силикони,доста добре заглажда моята бухнала коса.

# 159
Момичета, кажете мнение за серума Епруваж, моля! Знам, че много от вас са го ползвали. Освен, че спира косопада, расте ли по- бързо от него косата? Това ми е по- важно, отколкото израстване на нови косички.
Изхабих едно шише Екстеншънист на Керастаз, но никак не съм очарована, затова търся друг.
А има един на Брев Ню хаир, някой ползвал ли го е?
Или ако имате друг любимец, моля споделете!

# 160
  • София
От епруваж нямам някакво впечатление като действие, освен че ми свърши много бързо.. 😀
Един въпрос, че отдавна не съм се включвала, обачее косата ми нещо странно претърпява и аз не знам какво, не мога да разбера от какво има нужда, от месец насам с почти всичко с което измия Ш+Б/М, стои мноого ама много твърда сякаш не е слагано нито балсам, нито маска а съм си я потопила във морето да речем и после само съм я изсушила ето така я чувствам... Такова чудо скоро не е било.. Стои мното суха, оплита се, малки възли навсякъде и постоянно, олио не помага,не знам какво да я правя вече честно... (не е от скорошно боядисване или море, нищо ново не съм й правила, че да стане зле така рязко) някои от тук разбиращите съфорумки има ли някаква представа за това, което описвам и може ли да даде насоки какво да си взема.... От цял шкаф продукти вече удрям само на греда и Единственото, което й понася, че да мога да я сресам след баня са ето тези 3 неща - на aphogee балсама balancing moisturizer и 2-мин.реконструктор с балсама нанесен след него, и на ФК серията Re-moisturizing. Това е .
Продукти като хидратиращите Марокан ойл и joico moisture recovery - пълна трагедия както и Денсифик с него пък в корените и тила все едно съм се топирала и гребен не влиза.. Моля за съвет :/

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 20:47 от LoLo30

# 161
Пробвай ДПШ и хидратираща маска след него.

# 162
  • София
Пробвах с ДПШ , но не е много по-различно, а с хидратиращите маски, които имам пак стои зле и на допир и на вид.. и с някои протеинови серии пак зле..пък и с хидратация зле, то вече не знам какво остана,  само с няколко конкретни продукта /гореизброени/изглежда добре и вече почнах само тях да ползвам всяко миене...с други не смея. Странен казус...

# 163
  • Някъде там
Пробвах с ДПШ , но не е много по-различно, а с хидратиращите маски, които имам пак стои зле и на допир и на вид.. и с някои протеинови серии пак зле..пък и с хидратация зле, то вече не знам какво остана,  само с няколко конкретни продукта /гореизброени/изглежда добре и вече почнах само тях да ползвам всяко миене...с други не смея. Странен казус...
Боядисваш ли си косата?
При мен това се е получавало след  боя, отне ми доста време  да се справя.
Помогнаха ми тогава хидратиращи маски и олиото на марокан.

# 164
  • Пловдив
Здравейте, включвам се с молба за съвет. Напоследък и моята коса претърпя "обрат". Години наред използвам балансирани продукти с превес на протеин, но напоследък протеин да не види Simple Smile. Голяма греда. В момента най-добре ми се отразява комбинацията ш денсифик + б фриз дисмис на Редкен + ламиниращия спрей на Матрикс. Това ми е топ бюджетното откритие напоследък. Искам да си взема някакви хидратиращи балсами или маски, които да съчетавам с шампоан за косопад, защото и такава екстра имам. Насочила съм се към б moisture recovery joico, но ще ви помоля и за други предложения. Косата ми е боядисвана ниво 5, с нормален косъм, сравнително гъста. Като цяло не е много увредена.

Относно серумът на Епруваж, на мен ми допадна. При миналогодишния ми косопад се представи добре, макар да не съм сигурна дали ефекта беше само от него, защото преди това ползвах ампули на Лореал. Серумът на Брейв Ню хеър не е нищо особено, за лек косопад има ефект. Ползвала съм го в съчетание с шампоана, а той за шампоан без сулфати измива страхотно и след него чувствам скалпа много приятно.  Обаче пък от Нуминокс не виждам никакъв ефект засега, а съм преполовила шишето Simple Smile На мен от всички продукти за косопад ми расте по-бързо косата, но аз не търся този ефект.

Общи условия

Активация на акаунт