Професионални серии за коса - тема 157

• 69 890
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
Vanessa,
Според мен ще ти допадне този спрей Rikeir. Наистина е като малка бомба, както си написала. Не знам само дали имаш реална нужда от него. Поне е удобен и наистина ефективен. Задължително го тествай, не се подлъгвай, че като е 30 мл свършва бързо. То не е и необходимо да се ползва често.
Експериментирала ли си с цвета? Косата е за завист.

# 196
Ах,Ванеска,разкош 😘 Цял живот опитвам да добия точно този краен резултат,но къдриците ми са много далеч от твоите,доста по-прави.Опитвам се да се сетя с коя боя си споделяла,че се правиш?Цветът ти е този,който в момента целя да постигна.

# 197
  • София
Здравейте момичета,
Бихте ли ми препоръчали продукти/протокол за нормален скалп. Косата ми пада на снопове след прекаран Ковид. Имам вече какви ли не противокосопадни продукти, но няма никакъв резултат Sad Правила съм и всякакви изследвания и причината за косопада е само прекарания Ковид. Отворена съм към всякакви продулти, не само професионални.

# 198
В темата за косопад има много инфо. за пост ковид такъв, какви изследвания да се пуснат и какво да се прави като грижа.С търсачката ще излязат доста мнения.
При всички положения трябва да минат 4-6м, за да се види промяна в косата.Да се тестват витД, Б, железен панел плпс фвритин, щитовидни хормони.

# 199
  • Варна
Здравейте момичета,
Бихте ли ми препоръчали продукти/протокол за нормален скалп. Косата ми пада на снопове след прекаран Ковид. Имам вече какви ли не противокосопадни продукти, но няма никакъв резултат Sad Правила съм и всякакви изследвания и причината за косопада е само прекарания Ковид. Отворена съм към всякакви продулти, не само професионални.

Омега 3 читава поне 1500мг. На ден,ленено масло,вечерна иглика. Ковид срива протеина и хормоналния баланс,тъй,че и колаген е хубаво да се попие. Не става с мазила.

# 200
  • Blondeville
Здравейте, момичета! Имам усещането, че се завъртам в някакъв кръг проби/грешки с продуктите, и накрая от много експерименти не мога да разбера къде е грешката Grinning

Според вас шампоана Денсифик може ли да доведе до build up с по-дълга употреба? Имам и маската, но съм я ползвала два пъти, защото нещо не ми допада после сякаш косата.

Та от около месец основно ползвам ш-н Денсифик, като слагам най-често след него балсам Алтерна (за обем, хайверения). Редувам и маската за обем и хидратация на l’algae. Веднъж в седмицата слагам филърът на Олиосета. В началото той ми действаше супер, но последния път косата след него беше някак по-суха.

Преди сушене слагам Спесифик серум за скалпа, слагам комбинирано малко количество цимент термик смесен с платинения серум за обем на мириам кеведо. Пръскам съвсем малко (точно два пъти) спрей за обем на Sisley.

Мия косата през ден, много се омазнява коренът Confused

Бъркам ли някъде в рутината? И какъв ДПШ бихте препоръчали за много тънка коса? За капак боря и косопад, за щастие понамаля, дано го стопирам съвсем. Благодаря предварително!

# 201
Vanessa, отново благодаря!
Снимах си косата, измита с Joico Moisture Recovery, маска кафявата капачка на Moroccanoil, после балсама на Joico, преди сешоар на влажна коса сложих само Keratin Smooth серума на Keune. Това е най-добрия резултат, който съм постигала откакто съм руса! Твоята идея с балсама накрая, мисля че е разковничето (💝)
Сега ме сърбят ръцете да я намажа с някакво олио, но първо снимах 😄
(Скрих си лицето че изглеждам плашещо на подобни селфита, простете)

# 202
Здравейте момичета,

Омега 3 читава поне 1500мг. На ден,ленено масло,вечерна иглика. Ковид срива протеина и хормоналния баланс,тъй,че и колаген е хубаво да се попие. Не става с мазила.
Принцеске, кое ленено масло пиеш? Може и на лични да не спамиме тук..

# 203
  • София
Чудото на Олиосета е отново налично в ЗР. Simple Smile

# 204
Чудото на Олиосета е отново налично в ЗР. Simple Smile
Поръчах го днес, утре пристига, много са бързи 🤪

# 205
Аня,експериментирам доста.Много ми се иска да изляза от редовете на блондинките,но не ми стиска.Последно тонирах няколко пъти със 7ца и 8ца,не съм се боядисвала 2-3 месеца,само тонирам,но косата се бунтува,иска да е руса Grinning Този месец трябва да взема решение,че коренът ми е доста израстнал.

Екатеринна,най-добър резултат съм постигала със Sexyhair 9,0+10,1+син и зелен коректор+9% оксидант.Тонирам с тонерите на Шварцкопф 9,0+9,5-4.Натурална 6ца съм иначе

Ах Sensaya,много хубава гъста коса,но как си я изтормозила.
Протеин след хидратация в никакъв случай.Просто хабиш продуктите и ефект никакъв.Този кератин след Джойко и Марокан разваля картинката.Да беше сложила Нектара.
Тоя накъдрения косъм не ми харесва,но не мога да разбера,следствие на изгаряне ли е,на не добре изпечена коса ли е или защото си мацнала протеин след хидратация...

# 206
Ванеса, гъста, но безполезна…
А този полу-къдрав косъм такъв си е бил винаги - ужасен 🤢 порьозен, хварчащ, ни къдрав, нито прав. Никога не съм можела да придам вид на косата, освен ако не я изпека…
Като почивам от пресата, ходя вързана 😵💫
Keune -то след коя серия мога да го използвам тогава?
Поръчах си ДПШ на Лакме.
Можеш ли да ми препоръчаш какъв балсам или серия още да си взема? Или мога да слагам Joico-то след всяка маска?
И спирам да досаждам 😣
Ето тук е преди изрусяването, прясно подкъсена с около 15см, ден или два след миенето, затова се е попригладил косъма:

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 08:33 от Sensaya

# 207
  • Марс
Ооо колко е била красива косата преди изрусяването. Тъничка е, но много хубава.

# 208
Sensay, наистина си имала много хубава коса. Защо не пробваш да я оформяш с четка и сешоар. В началото може и да ти е трудно, но с времето ще се научиш. Така хем, няма да си гориш косата, хем ще харесваш как изглежда. Ако можеш, вземи си една четка Оливия Гардън, ако можеш и пробвай.
А от към грижа бих те посъветвал да си вземеш Hmilk на. Oway. Можеш да правиш терапии с него, а също и да го използваш като запечатва балсам след всяка маска. Ако не се лъжа, има кисело ph и затваря косъма, прави косата много мека и хубава. Отделно, ако продължаваш да се боядисва, можеш да го използваш като плекс в моята.

# 209
Аз не съм съгласна за сешоара, ама въобще. Една по-гъста, тънка, заплитаща се, дълга коса, ще се накъса яко от него. Моята е всичко изброено, освен гъста. В четката остава супер много коса, да не говорим какъв стрес е тава механично дърпане постоянно на косата от скалпа. Абсурд. И не, не е от неправилна техника. И топ фризьор ме е правил и все тая. Предпочитам пресата или машата сто пъти. Като студентка и докато ходех в офис всеки ден си “горях” косата и никога не съм имала и едно цъфнало косъмче. Имам чувството, че всичко това са митове, а тогава и термозащита не съм и чувала. Истината е, че боите и изрусителите горят яко и това си го изпатих на моята глава. Не пресите.

Общи условия

Активация на акаунт