Професионални серии за коса - тема 157

• 69 879
  • 768
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря ви, момичета! 🌷
Не е тънка, на снимката така изглежда, много е бухнала винаги след миене, вещерска 😅
О сешоар не - не се изпича и стои пак така набухната, единствено преса права/къдрици с преса или шиш могат да я загладят. Ще пусна отдолу снимки как става.
Загледах Joico K pak серията… нали е протеинова? Ще видя и Hmilk, благодаря Viktoria.
Ето я изпечена - така само я харесвам 💁🏻♀ Но горя много…
Тук съм с тъмния цвят:

Тук изпечена с преса права и на къдрици:

# 211
Здравейте! Влизам да споделя отличните си впечатления от един продукт. Водят го prepro продукт, използва се като преуош и бил с много добър състав, но аз не разбирам много от съставки. Като действие го определям като вид еластисайзър, нищо, че го водят маска. Мирише ми на етерични масла, консистенцията е на много гъста маска. Пише, че се слага на суха коса, но, според мен не е възможно, пробвах, прекалено е гъста консистенцията. Навлажник косатса и се получи. Първия път стоях 20 мин, после измих с ш и тн. Получих уникално жива, подхранена до върховете коса, с много блясък, подредена и жилава, Скалпът ми също се чувства чудесно. Втория път, пак на влажна коса го сложих, но предварително го " облагородих" с ЯЧРМ и стоях повече от час - още по - добър резултат, просто съм възхитена от действието му. Вярно, че втория път използвах една моя любима маска, не знам, дали съм в хвалила тук - Lanza Trauma, но според мен чудесният резултат до голяма степен се дължи на преуоша. Дадох и на сестра ми за проба, също е възхитена.
Става въпрос за този продукт :

Маските са 3 вида, моята е витализирсащата, а тази на снимката е овлажнявща, изглеждат по един и същи начин. Обмислям да взема останалите две за проба.

# 212
MarilynM, говоря от личен опит. Възстанови си косата, от както заместих пресата със сешоар и четка. Косъмът му е тънък към нормален, гъста коса. Определено не се скубя, когато я издухвам. За този период от около две години успях да пусна коса от ключиците до кръста. Разбира се полагам добри грижи за скала и винаги използвам две термозащити. Също така още няколко момичета във форума са споделяли същите или подобни резултати от замяната на Ел. уредите. Така че, не смятам, че трябва да се заклеймява толкова лесно този метод.

# 213
Пристигна ми кремът всичко в едно на Олиосета. След всички отзиви нямах търпение да го поръчам, но съм леко разочарована от аромата. Идва ми силен и е от онези миризми, които са ми неприятни.
Кажете ми траен ли е или бързо се отмирисва от косата Grinning

# 214
Victoriai, косата ми е възстановена, отдавна отрязах изсушеното и изгореното от изрусяване и в момента косата ми е такава, каквато е била винаги - много здрава, бляскава и без нито един цъфнал косъм, въпреки, че не е виждала фризьор от мнооого време. Напоследък топлинни уреди рядко ползвам, защото излизанията понамаляха, а за вкъщи да се глася не ми идва музата, но цяло лято пресата не е спирала и косата ми е страхотна. Правя я на 180/190 градуса, докато сешоара уж загрявал (Дайсън, ако не се лъжа) най-много до 150. Първо, разликата не е кой знае колко голяма, второ ако за Дайсън това е вярно, нз доколко може да се разчита за това на другите сешоари. Второ, това не са ли пак екстремно високи температури. Трето, косата се заплита, когато е дълга от хвърченето й насам-натам и когато четката се плъзга по нея, и в опитите й да я разлплете я дърпа и скубе. Лошо ми става при мисълта за това, защото ужасно много грижи полагам за скалпа и запазването на всяко косъмче в него, понеже не съм с гъста коса и за мен това е самоубийствено. Не заклеймявам, просто излагам моята гледна точка Simple Smile

# 215
Sensaya косата не е безполезна,просто не си ползвала правилните продукти и сушене.
Кюн пробвай след Цимента или тези на Лореал.Но след него за по-сигурно мацни малко Нектар.
Когато изправяш било то със сешоар или преса ползвай специален продукт и в никакъв случай олиа.
Препоръчвам ти този спрей,супер бюджетен,пази косата и я държи до следващо миене...ако правилно е изпъната.

Не ползвай маска на всяко миене,балсам е достатъчно.
K-Pak и Defy Damage на Джойко или Терапист на Керастаз са добър избор
Redken Acidic Bonding Concentrate серията е страхотна,а преуошът е превъзходен.
Балсамът,който имаш на Джойко може да се ползва след всичко,но след него не слагай протеинови финиши.

# 216
Има отстъпки до 20% на много марки в Арлен 😁
Момичета, дайте акъл - след ДПШ (на Лакме) каква маска да сложа? Kerastase Nutritiv, Absolute repair или кафявата капачка на Morrocanoil? Благодаря 🌸

# 217
Здравейте! Имам въпрос към момичетата, които ползват Олаплекс 1 и 2. Как го ползвате за боя и терапия? Прочетох описанието, но ако има някой пиниз, споделете, моля.
На въпроса за маска след ДПШ, може да ползваш, всяка една от трите, според нуждите на косата. Аз харесвам хидратация след такъв шампоан и то точно Мароканската.

# 218
Може ли и аз да помоля за съвет как да съчетавам продуктите, които имам? Като цяло косата ми е склонна към накъсване, боядисана ниво 6, отдолу е здрава, но горният пласт е винаги един хвърчащ и сух, много грозно седи. Ако оформя с преса изглежда добре, но ето така, просто изсушена със сешоар, е много зле.
Ето и какво имам:
Еластисайзър
Ш биосилк за обем
Ш екрю за къдрава коса
Ш меди за мазна коса
Ш макадамия
Ш напура кератиновия
М напура керстиновата
М макадамия
М марокан с кафявата капачка
М лалга от кутията на зр
М керстиновата на brave new hair от кутията на зр
Б хидратиращ на Филип Кингсли
Филъра на олиосета
Термо на олиосета
Коприна на биосилк
Масло на мароканойл от кутията на зр
Серума на Маракеш за цъфтящи краища
Масло на керастаз от кутията на зр
Скраб за скалп на керастаз
Протеинов спрей на афоджи
Протеинов филър на напура
Един финиш на Лореал пак за накъсване и цъфтящи краища, не pro longer, а другия в оранжевата опаковка
Уж правя протокол протеин и редувам с хидратация, но определено не ми се получава.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 14:14 от LiNa_86

# 219
  • София
Здравейте! Някой има ли код за отстъпка от Notino или Douglas ,който няма да използва?

# 220
Влизам да похваля ДПШ на Lakme 😍
Чудесно се разпенва и разнася, мирише супер на чистичко 😄 придаде ми макс обем, не дразни скалпа (от това много се притеснявах, че ми е чувствителен) и не ми пресуши и без това сухите коси, въпреки че си пресилих късмета и се измих 2 пъти 😁

И сега (предполагам) дежурният въпрос 😄 колко често мога да ползвам таз’ благинка? Предвид, че си мия косата на 4 дни?

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 20:56 от Sensaya

# 221
Аз мия косата си всеки ден и ползвам ДПШ един път седмично. Използвам стилизанти всеки ден. Това също има значение.

# 222
Реших и аз да пробвам похваления шампоан на Напура и малко ампули. С 20% намаление и още 10 от кода, споделен по-назад (много благодаря!) цената стана добре като за Напура, които никога не съм ги виждала на 30%. Имам засилен косопад след ковид и се надявам да помогне.

# 223
А как е шампоана на Напура, действа ли, силно ли е концентриран?
Бях ги загледала преди в амазон, ама като им видях обработените снимки преди- след и се отказах.

# 224
  • Варна
Мелани какъв е тоя код за 10%?

Общи условия

Активация на акаунт