Професионални серии за коса - тема 157

• 69 876
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • Някъде там
В ЗР има нови продукти.
Това олио ме грабна по описание
Вчера пробвах шампоан бослей за боядисана коса и балсама от същата серия.
Косата ми се заплете зверски.Един час съм се опитвала да я разреша и да добие приятен вид.Не бих си ги поръчала.
Като изключим това, шампоана действа охлаждащо, направо и синусите ми отпуши.Страхотно усещане на скалпа.
Пробвах и CELLAGEN, поръчах си го.Не усетих никакъв загряващ ефект на скалпа.Дано има резултата след редовна употреба.

Ще пробвам шампоана на напура, под душа косата ми пада на кичури Rolling Eyes, дори и след ковид не е падала така,възможно ли е да е от боята на фармавита?

# 227
  • Варна
Искрица вкарай малко вътрешни активи и Целаген сутрин и вечер ежедневно с масаж 5мин. с главата надолу. Спри се и не изкупувай рибата моля те Heart.
На мен ми падаше брутално косата от боята на Олиесета.
 Каквото е тръгнало да пада ще падне няма как да го спреш. Подкрепи организма с колаген и качествен протеин.

MarilynM HeartHeart запасих се с Анаген и С3 Ш,че много ги харча.

# 228
  • Blondeville
Здравейте, момичета, според вас филърът на олисосета след ш-н денсифик ли е по-удачно да сложа, или след клиникъл на алтерна? И аз си поръчах ДПШ на Лакме с идея са ползвам веднъж в седмицата. Към тези от вас, които мият косата си ежедневно - обработвате ли я топлинно след това всеки път? Аз я мия през ден, но на втория ден не изглежда ок без сух шампоан.

# 229
Здравейте, момичета, според вас филърът на олисосета след ш-н денсифик ли е по-удачно да сложа, или след клиникъл на алтерна? И аз си поръчах ДПШ на Лакме с идея са ползвам веднъж в седмицата. Към тези от вас, които мият косата си ежедневно - обработвате ли я топлинно след това всеки път? Аз я мия през ден, но на втория ден не изглежда ок без сух шампоан.
Да Simple Smile

# 230
Вземам си думите назад за серума Екстеншънист. Скоро казах, че не съм доволна, но днес като се боядисвах видях, че корените ми са израснали с 2 см, че и повече на места за един месец, а стандартно косата ми расте около 1 см на месец. Освен това има страшно много нови косички, но понеже търся дължина, на тях не им обръщам внимание. Така че  серума работи и то отлично,  пиша, за да не подведа някой с предното си мнение. Лошо, че го издухах за един месец, пък е скъп. Сега започвам един на Доори, който много ми омазнява и миризмата не ми харесва, но ще му дам шанс до следващото боядисване, да видим ще има ли ефект. Е, ако не се изкуша по- рано и да купя Керастаза пак де.

# 231
Нахлувам с питане за Grow Gorgeous
Търсих мнения назад в темите , но са доста оскъдни - като цяло доволни ли сте от тази марка за коса - аз така и не се престраших да я пробвам.
Иска ми се да си взема шампоан, маска и някой от двата серума, но съм в чуденка.
Ще се радвам да споделите скорошни впечатления, благодаря Simple Smile

# 232
  • Варна
За здрава коса стават. За блондирана не. Разходила съм се из марката  и това е мнението ми. Продуктите им за скалп обаче са супер. Ползвам двата серума,скрабът и маската за скалп.

# 233
Търсих мнения назад в темите , но са доста оскъдни - като цяло доволни ли сте от тази марка за коса - аз така и не се престраших да я пробвам.
Иска ми се да си взема шампоан, маска и някой от двата серума, но съм в чуденка.
За мен скрабът няма аналог, страхотно е усещането след него. Взех си и оригджинал серума, но не съм го пробвала още. Аз искам отдаван да пробвам нещо на Ланза. Кой продукт според вас наистина си заслужава?

# 234
LiNa възможно е (д)ефекта да се получава от възглавницата,само отзад косата изглежда бухнала.
При мен така се получава от много силиконово олио...

# 235
Може би отзиви за блондинското термо на Керастаз?

# 236
  • София
Скрит текст:
За мен скрабът няма аналог, страхотно е усещането след него. Взех си и оригджинал серума, но не съм го пробвала още. Аз искам отдаван да пробвам нещо на Ланза. Кой продукт според вас наистина си заслужава?
Много зависи от нуждите на косата, но аз съм във възторг от тази маска:

Чудесна хидратация, която дори и моята капризна коса понася Relaxed

# 237
Здравейте! Някой пробвал ли е регенериращото олио за коса на Лореал ( експерт метал детокс) ? Имаше питаме по-назад в темата , но не видях отговор. Чудя се какъв финиш да си взема. С чуплива 2а до 2с коса съм и досега като олио ползвах грижа за дължините на Биоестетик , но освен приятен аромат не усетих да ми предпазва много косата от накъсване и цъфтеж .

# 238
И аз много харесвам маската моа моа, а също и Шампоанът от серията. Даже сега ме присетихте да си ги подновя Simple Smile

# 239
  • София
Може би отзиви за блондинското термо на Керастаз?

Много ми допада, косата изглежда двойна след него но не дава достатъчно хидратация като термика, така че за много суха коса може би няма да е подходящо

Общи условия

Активация на акаунт